- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Gece uyuyan bebişleriniz akşam 8 de yattıysa uyuyor mu bütün gece.
Çocuğa bir şey oldu uyudu.
Dün sabah 7 buçuğa kadar uyutmamıştı anasını. Gece 12 de uyanıp aynı performansı göstermesinden korkuyorum
Şu anda 2900 fiyatıAradaki farka inanamıyorum.. Bir de Türk malı güya..
Bnde kızımda Chicco poly kullandım büyük ama inanılmaz rahat güzel kızım yemeğini yedikten sonra uyuyordu hiç ellemiyordum biraz büyüyünce aktivite yapmaya başlamıştık kuzenime verdim mama sandalyesini şuan öyle pişmanım ki asla alamam birdaha isteyemiyorum da geri hala kullaniyorlar çünkü ikeadan almayı düşünüyorum
Klips ne demek bilmiyorum ama bizim kesik ve normal dikişle oldu lazerle yapan da varmış lokal oldu
Ben öldum ben bittim yenidoganken bile sanki daha iyi uyuyodu 9da yatti 12ye kdr gzl uyudu snr mikirdandi emzirdm snr saat basi uyandi besiginde yatmadi hep kucajta ya da saat basi memede.. duzelicek derken daha kotuye gtti her seyYok ya hu nerdeeee aksam yatarsa en uzun 4 saat sonra kalkiyor.Dün tüm gün 1 saat uyku ile geçirdı aksam 23 gibi uyudu sanah 3:30 da uyandi
Biz üstelik e bebek kampanya yapmisti hediye çeki de verdiler daha da ucuza geldi ama hersey çok uçmuş gercekten
Ah sorma bende verdim ikinci yapmam diye halbu ki geride kardesim de vardi verdiğim kisiye de sonra birine verirsin demiştim .Neyse artik denk gelir belki benzer bir sey
Bizimde kesik dikişli oldu bende babası da yanındaydık ilk bn iki kere baktım onda da cok kötü oldum izlemedim ama eşim memnun kaldı tereddütlerim vardı ama doktor iyimis dedi ilk iki gün zor oldu gerçekten onun ağlamaları bni maf etti keşke yapmasaydim dedim hele ilk gün surupu bile icemedi kustu nefes almayı bıraktı şurubu içerken eczaneler kapandı eşimi nöbetçi eczaneye fitil almaya yolladım fitil bulamadık çok zordu ama sonraki günler hep daha iyi daha iyi oldu bir hafta on güne tamamen geçiyor diyor doktorlar ama o kadar bile sürmedi diyebilirim dikişler kaldı tekLazer yerine dikiş öneriliyor benim araştırdığım kadarıyla lazerde yapışıklık olabiliyormuş. Kaç gün sürdü tamamen iyileşmesi?
İnanılmaz salya var bizimki de de köpüğü oyun haline getirdi bideSalya şikayeti olan anneler sizin bebeler de ağzında köpük yapıyo mu çok ya?
8-8 buçukta odaya girdiksek yarım saat emiyor meme de uyuyor. (Uykusu geliyor genelde gelmese daha geç uyuturum, hava da karardığı için uyuyor.) Hemen yastığa alıyorum yavaş yavaş 1 saat sallıyorum iyice dalsın diye. Beşiğe koymam 9 buçuk-10 olabiliyor. İyice daldığı için sıkıntı olmuyor ama hemen emzirdikten sonra koysam uyanır.Gece uyuyan bebişleriniz akşam 8 de yattıysa uyuyor mu bütün gece.
Çocuğa bir şey oldu uyudu.
Dün sabah 7 buçuğa kadar uyutmamıştı anasını. Gece 12 de uyanıp aynı performansı göstermesinden korkuyorum
İlk 19 gün güzel uyudu zor uyandırıyordum emzirmek için. Sonra gaz olayı başladı annemle dönüşümlü sabaha kadar beşik sallıyorduk. 40 gün kalmıştı bizde. Annem gittikten sonra da ben yine beşik salla salla uyutuyordum ip bağlamıştım. Ey gidi günler çok olmamış ama bana uzun zaman geçmiş gibi geliyorBen öldum ben bittim yenidoganken bile sanki daha iyi uyuyodu 9da yatti 12ye kdr gzl uyudu snr mikirdandi emzirdm snr saat basi uyandi besiginde yatmadi hep kucajta ya da saat basi memede.. duzelicek derken daha kotuye gtti her sey
Evet önlük takıyorum çok salyalı vallaSalya şikayeti olan anneler sizin bebeler de ağzında köpük yapıyo mu çok ya?
Benimki olmazSabah sabah gözüm açıldı acaba hangimizin bebesi böyle olacak
Rota da sıkıntı yaşamadım, ishal bile yapmadı. Menenjit daha başlamadıkKizlar yarin doktora gidicez rota ve menenjit asisi olcaz buyuk ihtimalle ates ve huzursuzluk yapiyo mu bu asilar
Kızım da boğazına kaçırıyor öksürüyor korkuyorum bazenBenm yapıyor. Oyun ederlermiş onu kendilerine. Bazen tükürüğü boğazına kaçıyor öksürüyor
Ben alıştım bazen memede de boğazına süt kaçıyor yavrumun öksürerek rahatlıyorKızım da boğazına kaçırıyor öksürüyor korkuyorum bazen
Geçmişler olsun.Kızlar göz bebeğinin kenarı kanlanmış biraz parmağını soktu galiba geçer dimi? Ne zaman oldu bilmiyorum emerken farkettim şimdi hafif kırmızılık
Günaydın arkadaşım.Hic birsey yapamadan gunu tamamlıyorum
Ve cok yorgunum
İslerimi yapamadıkca cok stres oluyorum
Bebegimle vakit gecirmeyi cok seviyorum
Ama ev beni bekledikce daral geliyor
Kesinlikle ev isleri icin bi yardımcıya ihtiyacımız var
Bebem uyudu sadece 3 parca bisi ütüledim oda 40 dk sürdü uyandıkça gelip pışpışladim
O uyudu babada uyudu
Normalde bakardı ama o da as uykuyla cok yorgun sanırım
Sizler ev islerini nasıl yoluna koydunuz
Bizde minik bi abla var kardeşine çok ilgili ben görmeden alıp aklınca bağlamaya kalkar o önlüğü biliyorum Allah korusun çok korkuyorum o yüzdenBir sürü önlük aldım. Ben sürekli önlük takıyorum. Yoksa kusuyor ya da salyası akıyor. Uyurken çıkarıyorum sadece. Kıyafet değiştirmekle baş edemem yoksa .
25 günlükken 2 saatte 60cc veriyordum doktorun yönlendirmesiyle hipp kullanıyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama anne sütüne en yakın mama dediler sıkıntı yaşamadım hippe devamHayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun
Bizde minik bi abla var kardeşine çok ilgili ben görmeden alıp aklınca bağlamaya kalkar o önlüğü biliyorum Allah korusun çok korkuyorum o yüzden
@Statusahibi arada kardeşim ya da annem geliyor canım anca öyle düzgün yapabiliyorum. Yemek ütü işi eşimde. Robot süpürge aldırdım. Makine de kurutmalı. Anca dağınıklığı kaldırıp, çamaşırları kaldırabiliyorum günlük zaten. Eskisi gibi yapamıyorum. Ay da 1 de olsa detaylı için kadın gelse ama eşim kabul etmiyor pek. Bu yaz perdeler camlar nasıl silincek bilmiyorum. Yazlık kıyafetler çıkacak daha. Anca yanıma annem ya da kardeşim gelirse yapabilirim valla fenalık geldi sana yazarken. Yaz geliyor şöyle bir temizlik ister ev. Bi pazar görümcemden de yardım alabilirim Adayı oyalasalar yeter. Haziran da yaz temizliği iyi olurduGünaydın arkadaşım.
Ev işini kafana neden bu kadar kafana taktın ki?
Bırak dağınık kalsın.
Ev işinden kastın nedir yani?
Bir kap yemek yapabilirsen ne mutlu.
O da olmuyorsa bir zahmet eşin pişmiş köfte, tavuk taşıyacak bir süre. Sana kahvaltı için yumurta, tost pişirecek.
Ütüsünü kendi yapacak.
Arada adamı gazlayıp süpürge açtır, çamaşır attır makinaya, asıversin, tamamdır.
Geri kalan hiç önemli değil.
Senden, eşinden ve bebeğinden daha önemli hiç bir şey yok artık.
8-8 buçukta odaya girdiksek yarım saat emiyor meme de uyuyor. (Uykusu geliyor genelde gelmese daha geç uyuturum, hava da karardığı için uyuyor.) Hemen yastığa alıyorum yavaş yavaş 1 saat sallıyorum iyice dalsın diye. Beşiğe koymam 9 buçuk-10 olabiliyor. İyice daldığı için sıkıntı olmuyor ama hemen emzirdikten sonra koysam uyanır.
Gece 1-3-5-6 şeklinde emmeye kalkıyordu. Ama 2 gecedir yatırdıktan sonra saat 3-5-6 olarak emmeye kalkıyor en son sabah yatağıma alıyorum. İlk uykusunu uzun yapmaya başladı sadece. Deliksiz uyuyan var mı sabaha kadarbuna da şükür.
Gündüz de uykusu geliyor ama ayakta sallarsam uyuyor bende uykusunu alsın hiç değilse diye işi gücü bırakıyorum. Bebek arabasını evin içine açtım gündüz biraz takılıyor o ara hızlı hızlı iş yapmaya çalışıyorum işte. Oyun halısından daha çok sevdi. Travel sistem benimki puseti takıyorum yukarda olmak hoşuna gidiyor. İnşallah dışarda da sever
Bizimki de iki haftadır korkunç salya yapıyor canım. Doktor reflüden ötürü mide suyu gelebilir demişti ama hepinizde varsa normal gelişimsel bir durum da olabilir. Önlük takmaktan korkuyorum boğazını sıkacak gibime geliyor ya da belki doğru önlüğü bulamadım.Salya şikayeti olan anneler sizin bebeler de ağzında köpük yapıyo mu çok ya?
Aynı şekilde o tükürükleri de boğazına kaçırıyor. Süt içerken de her gün en az bir kez boğazına kaçırıyor, çok korkuyorum tehlikeli bir durum. 2 buçuk aylık oldu ama hala düzeltemedik şu boğaza kaçırma işini. İnşallah sağlıkla atlatırız hepimiz şu zamanları.Kızım da boğazına kaçırıyor öksürüyor korkuyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?