- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Ben odasina besigini 140 cm aldm 4 5 yasina kdr kullanir dediler bence 110 cm'i de en azindan 3 yasina kdr kullanir2 metre De olmasın ya basketçi olmayacaksa
.4-5 yaşına kadar kullanabilir mi diye merak ettim.
Alerji var diyordun sanki sen bebeğinde? Ondan olabilir meme reddi. Alerji mamaları var doktor önermedi mi? Gerçi onların da tadı kötüymüş sanırım bebekler pek içmiyormuş, alerji diyeti yapıyor musun?Ya oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?
Şu anda 2900 fiyatıEvet çok güzel bir araba severek kullanıyoruz galaksi baby plus .1300 tl ye almistik su an kac tl bilmiyorum ama memnunum
Benimki de akşam 7 buçukta uyudu ama gündüz en son öğlen 1de uyumuştu,Gece uyuyan bebişleriniz akşam 8 de yattıysa uyuyor mu bütün gece.
Çocuğa bir şey oldu uyudu.
Dün sabah 7 buçuğa kadar uyutmamıştı anasını. Gece 12 de uyanıp aynı performansı göstermesinden korkuyorum
Türkiyede üretilse de malzemesi dışardan geliyor maalesef her şeyde öyleŞu anda 2900 fiyatıAradaki farka inanamıyorum.. Bir de Türk malı güya..
Bnde kızımda Chicco poly kullandım büyük ama inanılmaz rahat güzel kızım yemeğini yedikten sonra uyuyordu hiç ellemiyordum biraz büyüyünce aktivite yapmaya başlamıştık kuzenime verdim mama sandalyesini şuan öyle pişmanım ki asla alamam birdaha isteyemiyorum da geri hala kullaniyorlar çünkü ikeadan almayı düşünüyorumKemer takılmadıgını ilk kez duyuyorum aksine kemersiz oturtmayin derle bende kemersiz kullanmadım bu tarz şeyleri.3-3.5 yaşına kadar mama sandalyesi kullandi oğlum.Aktivite yapardık bazen şekerleme yapardi yer problemim de yok o nedenle biraz daha rahat modellere bakiyorum .
Klips ne demek bilmiyorum ama bizim kesik ve normal dikişle oldu lazerle yapan da varmış lokal olduKuzucuklara sünnet yaptıran anneler bır sorum var geleneksel yontemle mı klips ıle mi yaptırdınız? Cok streslıyım ınsallah yavrum ıcın dogru merkezı, doktoru ve yöntemi secerız
Lazer yerine dikiş öneriliyor benim araştırdığım kadarıyla lazerde yapışıklık olabiliyormuş. Kaç gün sürdü tamamen iyileşmesi?Bnde kızımda Chicco poly kullandım büyük ama inanılmaz rahat güzel kızım yemeğini yedikten sonra uyuyordu hiç ellemiyordum biraz büyüyünce aktivite yapmaya başlamıştık kuzenime verdim mama sandalyesini şuan öyle pişmanım ki asla alamam birdaha isteyemiyorum da geri hala kullaniyorlar çünkü ikeadan almayı düşünüyorum
Klips ne demek bilmiyorum ama bizim kesik ve normal dikişle oldu lazerle yapan da varmış lokal oldu
Sizin adınıza çok sevindim önerinizi deneyeceğim teşekkür ederimBenimki 2 saate bir 90 cc yiyordu 2 aylik civari...
Denedigin mamaalri denedim bende ama mama artik kullanmiyoruz... Sma dene istersen bide
Elime büyük bir kitle geldi göğsümden sonra ağrısı başladı biraz da kızarıklık…Çok geçmiş olsun. Senin ne şikayetlerin vardı?
Doktor geleneksel yaptı memnun kaldım ama o bebek pipisi gidince bi tuhaf oldum baştaKuzucuklara sünnet yaptıran anneler bır sorum var geleneksel yontemle mı klips ıle mi yaptırdınız? Cok streslıyım ınsallah yavrum ıcın dogru merkezı, doktoru ve yöntemi secerız
Bizde ateş yapmadı ama huzursuzluk vardıKizlar yarin doktora gidicez rota ve menenjit asisi olcaz buyuk ihtimalle ates ve huzursuzluk yapiyo mu bu asilar
kaka yaptı mı? Benimki de aynı şekildeydi işte ondan mastit oldum ben mutlaka sütünüzü sağın. Bir de 5 gün boyunca kaka yapmadı, en sonunda doktora sordum fitil yaptık 1 saat sonra 1 kova simsiyah kaka çıktı resmen evin tamamı koktu demir kabız yapmış ondanmış meğerYa oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?
Benimki de akşam 7 buçukta uyudu ama gündüz en son öğlen 1de uyumuştu,
sabah 4te uyanırız yine
Yok canım sütümde azalma olmadı çok şükür ama sağlıklı beslenmeye devam ediyorum iftar ara öğün sahur şeklinde ilerliyorum suyumuda bol içmeye çalışıyorum 4 gün tuttum devam inşallahNasıl gidiyo oruç canım hergun tutmaya devam ediyor musun sütünde bi değişiklik oldu mu
Önlük bende bazen takıyorum ama daral geliyor anasına çıkarıp atıyorum sonraBir sürü önlük aldım. Ben sürekli önlük takıyorum. Yoksa kusuyor ya da salyası akıyor. Uyurken çıkarıyorum sadece. Kıyafet değiştirmekle baş edemem yoksa .
Merhaba.ben de mama destekli besliyorum.sma aşırı gaz yaptı.hipp sma kadar olmasa da yine huzursuzluk verdi.bebelac gold kullaniyorum ve memnun kaldım.ishal kabız gaz yapmadı.ben aynı zamanda emzirdigim için doymadığını düşündüğümde iki veya üç ölçek yapıp veriyorum.aralik da takip etmiyorum.akışında herseyHayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun
3 saatte 4. Önlüğünü taktım. Önlük olmasa 4 kere üstünü değiştireceğim demek valla kurtarıcı.Önlük bende bazen takıyorum ama daral geliyor anasına çıkarıp atıyorum sonra
Benm yapıyor. Oyun ederlermiş onu kendilerine. Bazen tükürüğü boğazına kaçıyor öksürüyorSalya şikayeti olan anneler sizin bebeler de ağzında köpük yapıyo mu çok ya?
İkiside yaptı bizde. Bebekten bebeğe değişir demekkiKizlar yarin doktora gidicez rota ve menenjit asisi olcaz buyuk ihtimalle ates ve huzursuzluk yapiyo mu bu asilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?