Hayır bide küçücük şey dünya paraBenim vermediğim gün daha çok ağlıyor ya da öyle denk geliyor bilmiyorum elimdeki bitsin vermicem ben de artık.
Ben altına çıtlıtlı üstüne uzun kollu üstüne yelek halaKızlar üst olarak ne giydiriyorsunuz alttan çıtçıtlı mı yoksa normal bluz gibi mi
MaşallahAsm ye uğradık 5500 kg 60 cm olmuş minik kızım
Bazen çıt çıtlı badi bazen tişört.Kızlar üst olarak ne giydiriyorsunuz alttan çıtçıtlı mı yoksa normal bluz gibi mi
Bence bize öyle geliyo ya aslında psikolojik verince kendimi iyi hissediyorum onu da iyi görünce.Verdiğim günlerde de ağladığı oluyodu benim bazenBenim vermediğim gün daha çok ağlıyor ya da öyle denk geliyor bilmiyorum elimdeki bitsin vermicem ben de artık.
Suyla cok doyduysa su emzimeye çalısınca emmiyor tok olunca . Kaç kasık su verıyorsun 1kasık fazla ver bende dün su verdım 5kasıkHıçkırığını nasıl geçiriyorsunuZ. Su verdim geçmedi .
Sizinkiler kıyafeti çıkarıyor mu bizim ki battaniyeyle koyacak bıraksamAsm ye uğradık 5500 kg 60 cm olmuş minik kızım
Benim bebe de aynı böyle, kucakta tutarken falan yere salyaları damlıyoBirde dün annemle göruntulu konusuyordum benım oğlanı sınırlı sinirli elını ısırırken gördü baya baya ağlama krizlerine girmeye basladı elını agzına sokup damaklarıyla ısırıyor doktora danışıcam böyle olmıcak annemde şey dedi diş cıkarıyor erken yani damaklrı kasınmaya baslamıs dedi diğer türlü geçen ay sadece elini agzına sokuyordu emiyordu ama bu kadar salyalı falan değildi bende emıyor sanıyorum garıbı ne emmesi beni yıcekmememide ısırmaya basladı artk dısler cıkanca yandım dün cıglıklar koptu
Yok yok kıyafetiyle tartıyorlar ama hep kıyafetle olduğundan fark değişmiyorSizinkiler kıyafeti çıkarıyor mu bizim ki battaniyeyle koyacak bıraksamAma doktorumuz çok hassas bu konuda sadece bezle atlet bırakıyo
Sizinkiler kıyafeti çıkarıyor mu bizim ki battaniyeyle koyacak bıraksamAma doktorumuz çok hassas bu konuda sadece bezle atlet bırakıyo
2-3 kaşık verdim yarısını yuttu. Kesilmedi. Altını değiştirirken bir oraya bir buraya çevirirken kesildiSuyla cok doyduysa su emzimeye çalısınca emmiyor tok olunca . Kaç kasık su verıyorsun 1kasık fazla ver bende dün su verdım 5kasık
Bak o konuda da bizim doktor acele etme diyo ben giydirirken o sıradabilgiler veriyo zaten yarım saat kalıyoruz nerdeyse gerçi her hastasına öyle o yüzden randevulu çalışmıyorAslinda çırılçıplak tartmaları lazim
Bizim ki öyle yapiyor sonra giydirmesi işkence ama olsun
Geçer geçer ama hepsini kesmeye çalış Allah korusun gözbebeğini çizmesinYaa kızlar benim bebeğim kendini çok yoluyosık sık bakıyorum tırnaklarını kesiyorum ama derine inmeye korktuğumdan illa bi yeri kalıyo galiba az önce de kulağından gözünün kenarına kadar baya da derin çizmiş geçer dimi iz falan kalmaz
Bende aynısını söylüyorum maması bepantholü bezi hepsini usd üzerinden yazcam bana borcunu ödemeden evlendirmicemAtlet üstüne tulum ya da uzun kollu badi giydiriyorum.Altina patikli pantolon birde icine çorap.
Bu aşılar kaç para doktor haberin var mi deseydin resmen servet bu bebelerbüyüyünce hepsinin parasini isteyecem
Bizim gaz sancımız da sabah 4le 6 7 arasıKizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz sabahtan iyi aksam uzeri 5.5 tan 9 a kadar kabus yasatiyor 2 aksamdir hastaneye die ustumuzu giyiyoruz susuyor cikartiyoruz basliyor gaz sancisi bildiginiz... Cildirtiyor ama oda mahvoluyorsaat 9 da ilahi bir guc gelmis gibi uyuyor ve 2.5 3 e kadar sonra emiyor uyuyor bazen yanima aliyorum eme eme uyuyor ama dun gece meme dikamis burnunu cirpinmasina actim gozumu allah korudu bildigin gece uykusu guzel sabah 8 e kadar yatiyor 8 den 9.5 10 a kadar yanimda gulucukler oyunlar pek mutlu... Gun icinde de kah kucak kah yatak seklinde en uzun uykusu gunduz 1 saat max. 1 2 saat uyanik seklinde.
T tulperde koroplasti yaptim pek ilgisini cekmedi benim cirkefin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?