2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar üst olarak ne giydiriyorsunuz alttan çıtçıtlı mı yoksa normal bluz gibi mi
Bazen çıt çıtlı badi bazen tişört.
Ama en çok tulum yakıştırıyorum ben bebelere.
Biraz büyüyünce de elbise inşallah.
Bizimki yelek, çorap hiç sevmez, anası babası gibi hep yazlık takılır, gerçi ev aşırı sıcak.

Benim bebe de aynı böyle, kucakta tutarken falan yere salyaları damlıyo çarşamba sorayım kontrolde dişten şüpheleniyorum ben de.

Sizinkiler kıyafeti çıkarıyor mu bizim ki battaniyeyle koyacak bıraksam Ama doktorumuz çok hassas bu konuda sadece bezle atlet bırakıyo
Yok yok kıyafetiyle tartıyorlar ama hep kıyafetle olduğundan fark değişmiyor

Suyla cok doyduysa su emzimeye çalısınca emmiyor tok olunca . Kaç kasık su verıyorsun 1kasık fazla ver bende dün su verdım 5kasık
2-3 kaşık verdim yarısını yuttu. Kesilmedi. Altını değiştirirken bir oraya bir buraya çevirirken kesildi

Yaa kızlar benim bebeğim kendini çok yoluyo sık sık bakıyorum tırnaklarını kesiyorum ama derine inmeye korktuğumdan illa bi yeri kalıyo galiba az önce de kulağından gözünün kenarına kadar baya da derin çizmiş geçer dimi iz falan kalmaz

Aslinda çırılçıplak tartmaları lazim
Bizim ki öyle yapiyor sonra giydirmesi işkence ama olsun
Bak o konuda da bizim doktor acele etme diyo ben giydirirken o sıradabilgiler veriyo zaten yarım saat kalıyoruz nerdeyse gerçi her hastasına öyle o yüzden randevulu çalışmıyor

Geçer geçer ama hepsini kesmeye çalış Allah korusun gözbebeğini çizmesin

Atlet üstüne tulum ya da uzun kollu badi giydiriyorum.Altina patikli pantolon birde icine çorap.
Bu aşılar kaç para doktor haberin var mi deseydin resmen servet bu bebeler büyüyünce hepsinin parasini isteyecem
Bende aynısını söylüyorum maması bepantholü bezi hepsini usd üzerinden yazcam bana borcunu ödemeden evlendirmicem

Kizlar selam nasilsiniz ?
Benim kiz sabahtan iyi aksam uzeri 5.5 tan 9 a kadar kabus yasatiyor 2 aksamdir hastaneye die ustumuzu giyiyoruz susuyor cikartiyoruz basliyor gaz sancisi bildiginiz... Cildirtiyor ama oda mahvoluyor saat 9 da ilahi bir guc gelmis gibi uyuyor ve 2.5 3 e kadar sonra emiyor uyuyor bazen yanima aliyorum eme eme uyuyor ama dun gece meme dikamis burnunu cirpinmasina actim gozumu allah korudu bildigin gece uykusu guzel sabah 8 e kadar yatiyor 8 den 9.5 10 a kadar yanimda gulucukler oyunlar pek mutlu... Gun icinde de kah kucak kah yatak seklinde en uzun uykusu gunduz 1 saat max. 1 2 saat uyanik seklinde.
T tulperde koroplasti yaptim pek ilgisini cekmedi benim cirkefin

Bizim gaz sancımız da sabah 4le 6 7 arası
Benimki de en fazla 5 dk bakıyo ellerini koyuyorum sonra çırpınıyor kaldır beni diye ayaklarıyla bastırıyorum biraz da üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…