Bende mercımek corbası yaptım yedım bugun kımuonu doldurdum gaz yapmasın dıyeKayınvalıdem baklıyatları once suda kaynatıyor o suyu döküyor gazı cıktıgı ıcın haz yapmadığını soyluyor ben de dun buna dayyanarak kurufasulye yedım ama her gecr agladıgı ıcın ayrım yapamıyorum gaz yaptı mı ekstra
Ben de bugun 2 parca nohut koftesi yedim uzerine kimyon cayi icerim bisey olnaz gibi dusundm ama onu da icmeyi unuttm gece yatmadan cocugn karnindan sesler geliyodu bakalm bizi nasi bi gece bekliyirBende mercımek corbası yaptım yedım bugun kımuonu doldurdum gaz yapmasın dıyeyarın anlasılır
Kehribar kolyeyi doktorlar kesinlikle önermiyor. Boğazı sıkma kopup yutup boğulma riski olduğu için. Doktor salya ve elini ağzına goturmesinin cok normal bir süreç olduğunu söylediŞu kehribar kolyeyi takan varmı ? Salyayımkesıyor dıyorlar aldm bitane e bebekten ama takamadm daha
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Biz nerdeyse gitmeyecektik
Aksam iptal Mi etsek diyodukana -baba kiyamisuu modundaydik
Hic zor olmadı
Cok kolayca hastaneye girisimiz çıkışımız 1 saat
On dk sunnet sürdü
Onemli olan ilk günü galiba agrilari oluyor
Sukur olduk atlatırız artik ins
Sizde korkmayın hic olmak kolay
Bide iyilesirsek
Hadi bakalım.Bebişimin küçük yatağını annemlere bıraktık. Yarın da Bebişi bırakıp gezeceğiz bakalım başarılı olacak mıyız .
Ben kehribarin iyi geldiğine inanıyorumKehribar kolyeyi doktorlar kesinlikle önermiyor. Boğazı sıkma kopup yutup boğulma riski olduğu için. Doktor salya ve elini ağzına goturmesinin cok normal bir süreç olduğunu söyledi
Sagol kuzumHayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ağrısı hemen dinsin, Allahım damatlığını göstersin inşallah arkadaşım.
Nasıl cocugu düşündüysem rüyamda cocugun dişi cıktıKehribar kolyeyi doktorlar kesinlikle önermiyor. Boğazı sıkma kopup yutup boğulma riski olduğu için. Doktor salya ve elini ağzına goturmesinin cok normal bir süreç olduğunu söyledi
Ya dün corabin lastiği sıkmış oturdum agladımBen kehribarin iyi geldiğine inanıyorum
Bi yandanda korkuyorum
Ayk bilegine taksak acaba
Sıkıntı olur mu ki?
Sagol kuzum
Allah razı olsun
Bizimkinin el hep ağızda baloncuk gibi köpük köpük tükürükler çıkarıyor galiba erkenden çıkacak bizim dişler ben de sürekli önünü islatmasın diye önlük takıyorum napiyimNasıl cocugu düşündüysem rüyamda cocugun dişi cıktıhahhha elıne takarım bogazına değilde ama baya salyası akmaya basladı huzurszluk falan eklendi Bilemedim
Ya ben onu soracaktım sürekli köpük yapıyo emziği atıp yumruğunu soktu geçen ta boğazına kadar boğuluyodu az dahaBizimkinin el hep ağızda baloncuk gibi köpük köpük tükürükler çıkarıyor galiba erkenden çıkacak bizim dişler ben de sürekli önünü islatmasın diye önlük takıyorum napiyimbirde dış çıkarma döneminde dış etindeki sancıları geçiren tetagil diye bir toz var tamamen içeriği doğal doktor onu kullanabilirsin önümüzdeki aydan itibaren dedi istersen bir araştır canım
Oğlumunda öyle sürekli eli yumruğu filan ağzındaBizimkinin el hep ağızda baloncuk gibi köpük köpük tükürükler çıkarıyor galiba erkenden çıkacak bizim dişler ben de sürekli önünü islatmasın diye önlük takıyorum napiyimbirde dış çıkarma döneminde dış etindeki sancıları geçiren tetagil diye bir toz var tamamen içeriği doğal doktor onu kullanabilirsin önümüzdeki aydan itibaren dedi istersen bir araştır canım
Doktor bunlar çok normal ek gıdaya hazırlanıyor artık elini ağzına götürecek tabi dediYa ben onu soracaktım sürekli köpük yapıyo emziği atıp yumruğunu soktu geçen ta boğazına kadar boğuluyodu az daha
Bende bir kaç kere bırakıp 2 saatliğine falan çıkmıştım eşimle. Ama 2 haftadır çok memeci oldu, annem dün bırak dedi nasıl bırakayım uykusu gelince bile memeyi istiyor dedim. Niye böyle oldu anlamadım 1-2 saatte olsa hava alıyordumBebişimin küçük yatağını annemlere bıraktık. Yarın da Bebişi bırakıp gezeceğiz bakalım başarılı olacak mıyız .
Bende geçen gün kaçıcam bir kaç ay sonra geri dönücem diyordumAtacam kendimi bir yerlere, bakkala gidiyorum diye çıkıp kaybolacağım.
Gündüz de çok uyumadı. Gece hiç uyumadı. 5 dk uyuyor ben yatana kadar uyanıyor. Belim koptu. Aşı oldu huysuzluğu var diye fitil verdim o da mı uyutmuyor ya fenalık geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?