2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yoo nie meme reddi yapsın sıkıntı olmadı benımkının maşallahı var her cocuk tabiki bir değil mama verıyorum hala bıberonla anne sütünüde bırakmadı benı emzırmeye devam edıyor bazı bebekler bıberon deyse annelerını bırakıyor cok duydum öyle korktum verırken sonra bırakırsa bırakır dedm bırakmadı cok şükür ek gıdayada bısey kalmadı zaten surda 1 2 aya yavas yavas geceleri baslarım pirinç unu falan yatarken vermeye sulandırıp .
5 aylık olunca tadım yaptırmaya başlayacağım bende 3 gün kuralına göre, ama öğlenleri 1 öğün düşünmüştüm gece uykusunda rahatsız etmesin gaz yapmasın diye. Muhallebi tarzı gece uykusundan önce rahat oluyor mudur?

Yürüteçe ne zaman koyabiliyoruz? Benimki yürümeye çok hevesli ya adım atar gibi yapıyor 🤣🤣
Doktorlar yürüteç önermiyor genelde. Hem yürümeyi geciktiriyor hem düzgün basmasını engelliyormuş yürürken parmak ucunda yürüme problemi yapabiliyormuş ben kızımda kullanmadım yürüteç zaten 9 aylıkken yürüdü.

Doktorlar yürüteç önermiyor genelde. Hem yürümeyi geciktiriyor hem düzgün basmasını engelliyormuş yürürken parmak ucunda yürüme problemi yapabiliyormuş ben kızımda kullanmadım yürüteç zaten 9 aylıkken yürüdü.
Sürünmeye ne zaman başlamıştı kızın? Yüzüstü egzersizini düzenli her gün yaptıramıyorum ben kucağımdayken tutuyor kafasını hiç sevmiyor yüzüstü

Merhaba güzel anneler,

Kahverengi akıntı bende de var.
Geçen hafta kontrolüm vardı. Rahmimi, karnımı çok beğenmişti doktorum, çok şükür.

O gün akıntı geldi, devam ediyor. Bu regl değilse nedir, ne kadar sürer, orucum, namazım ne olacak?

Sürünmeye ne zaman başlamıştı kızın? Yüzüstü egzersizini düzenli her gün yaptıramıyorum ben kucağımdayken tutuyor kafasını hiç sevmiyor yüzüstü
Ben her gün koyuyorum karınüstüne aklıma geldikçe. sıkılıp ağlamaya başlayınca kaldırıyorum 5 dk anca duruyodur. Emzirmeden koy, uykudan uyanınca mesela karnı dolu olursa rahatsız olur.
Kızım 4 aylıkken sürünüyodu komando gibi 5 aylık emekledi
Bu gibiyken falan yüzüstü dönmeleri başlamıştı oğlum daha yeni yeni yan dönüyo

Ben vajinal muayene yaptırmadım, 40 günde gitmiştim kanamam devam ediyor diye yapmadı.
Nisan da smear le beraber baktırırım 1 sene olacak test yaptıralı.

Rahim ağzı kanseri için Aşı oldunuz mu? Aşı olmayı da düşünüyorum geç kaldım biraz ama .

Cinsel iliskiye girilmemis olmasi gerekiyor aşi için .Bende yaptirmadim

Merhaba güzel anneler,

Kahverengi akıntı bende de var.
Geçen hafta kontrolüm vardı. Rahmimi, karnımı çok beğenmişti doktorum, çok şükür.

O gün akıntı geldi, devam ediyor. Bu regl değilse nedir, ne kadar sürer, orucum, namazım ne olacak?

Muayene sonrasi benden de geldi bir süre ama su an ondan bagımsiz .Hatta o gün regl icin bir hazirlik göremiyorum demisti .Hormonlar alt üst benim.
Bu arada lale bebek kiz mi erkek mi 💕

Ben vajinal muayene yaptırmadım, 40 günde gitmiştim kanamam devam ediyor diye yapmadı.
Nisan da smear le beraber baktırırım 1 sene olacak test yaptıralı.

Rahim ağzı kanseri için Aşı oldunuz mu? Aşı olmayı da düşünüyorum geç kaldım biraz ama .
Beni muayeneye çağırmadı bile, 5. Gün dikişlere bakmıştı. Doğumdan sonra dikişler falan cinsellikten soğudum valla sanki hala dikiş var 😂😂

Şu an sırf koltuğu yalamak için dönmeye çalışıyor, oburluğundan başaracak dönmeyi 😂😂
20220330_161410.jpg

Muayene sonrasi benden de geldi bir süre ama su an ondan bagımsiz .Hatta o gün regl icin bir hazirlik göremiyorum demisti .Hormonlar alt üst benim.
Bu arada lale bebek kiz mi erkek mi 💕
Canım benim,
Hormonlar ne durumda bilmiyorum da oruç ve namaz ne olacak onu merak ediyorum.
Yarın gene dönerim ben nasipse namaza, sonra da oruca inşallah.
Ben şu sağlık sorunlarımı yoluna koysam Allah’ımın izniyle regl çok taktığım bir konu değil açıkçası.

Rabbimin emaneti kızımız var, şükürler olsun. Yüzüne baktıkça gözyaşı döktüğümüz, sarıldıkça içimize soktuğumuz, mis kokusunu hiç kimseyle paylaşmadığımız, mama verirken bile özlediğimiz, uyurken bile film gibi izlediğimiz…

Emziriyorum

Ilk kez geldi kahverengi akinti.Kasık ağrisi oluyor ama yine gelen giden yok .Böylesi daha sıkinti ya .Valla pranayama pranayama sanşlısın bende olsam rahatlasam diyorum 🤣
Valla bende tam tersi az daha pedsiz takılmanın keyfini sürmek istiyordum 😁 Bende hiç öyle kahverengi akıntı olmadı direkt kaldığı yerden devam etti hemen anladım regl olduğumu.

Kızlar merhaba herkese. aranızda hormonlu spirali kullanan yada bilen var mıdır?

5 aylık olunca tadım yaptırmaya başlayacağım bende 3 gün kuralına göre, ama öğlenleri 1 öğün düşünmüştüm gece uykusunda rahatsız etmesin gaz yapmasın diye. Muhallebi tarzı gece uykusundan önce rahat oluyor mudur?
Valla ablam bana geceleri tok tutar muhallebı tarzı ver dedi yatmadan yarım saat once falan dedi fazla uyanmaz sende rahat edersın dedi cunku o 4,5 aylıkken basladı onun kızda emmedi mamada yemedi pirinc ununa basladı sonra.

Bizler yürüteçte büyüdük doktorlarda nerde cınslık var herseyı bılıyor 😂 takılsın kafasına göre heryere sibil dibil gitsin sarıyor onu izlemesi yürüteçte bu sefer doktoru dınlemıcem 😂 zıp zıp salıncagıda onermıyor sordumda kapıya asılanlar varya yada tavana

Back