2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla ablam bana geceleri tok tutar muhallebı tarzı ver dedi yatmadan yarım saat once falan dedi fazla uyanmaz sende rahat edersın dedi cunku o 4,5 aylıkken basladı onun kızda emmedi mamada yemedi pirinc ununa basladı sonra.
Ona şartmış zaten zor emmeyen, mama yemeyen bebek. Gündüz gece uykuları nasıl seninkinin? Düzen oluşturan sendin sanki 😄

Ona şartmış zaten zor emmeyen, mama yemeyen bebek. Gündüz gece uykuları nasıl seninkinin? Düzen oluşturan sendin sanki 😄
Benım gece sıkıntım yok uykudayız gündüz uyumuyır ağam ana kucagında uyuyor sallarsam oda ağlıyor bide uykun varsa uyu kardesım nie aglıyon 😂 benımkı hıc uyumuyordu ben 40a kdr ne cektım

Gece basıma gelen olay normalde cogugun kollarını asla kapatmam battanıyeyle cıkarırım dısarı dun uyku semesınde ben örttm sabah üğğ dıye ses gelıyor cocuk terden ölüyor kafasına kdr battanıye gelmıs kıpkırmızı olmus Allah korusun ya kıpkırmızı olmus ödüm koptu neyse bakım bu kundaklamayı denıcem yavas yavas o zaman daha güzel uyuyorlarmıs uyku tulumu varda benımkı ellerı kolları savurmayı sevıyor dıye hıc kundak yapmadm doğdugunda bıle yapmadm denicem basarılı olurum ınsallah 😂

Senınkı hala gecw uyumuyormu
Sabaha kadar salladığımız oldu bizimde. Bi annem bir ben dönüşümlü uyusun diye sallardık. 1 aydır mı ne hava kararınca gece lambasını açıp emziriyorum 1,5 saat sallıyorum beşiğe koyuyorum öyle geçiyor gece uykusuna. Sallarken uyuyor oluyor ama iyice dalmasını bekliyorum. Gece uyuyor da geçen haftadan beri aralıkları kısaldı emmek için kalkıyor sık sık bakalım eskiye döner mi sabahta erkenci işte. Az uykuya alışmam lazım 😂

Gece basıma gelen olay normalde cogugun kollarını asla kapatmam battanıyeyle cıkarırım dısarı dun uyku semesınde ben örttm sabah üğğ dıye ses gelıyor cocuk terden ölüyor kafasına kdr battanıye gelmıs kıpkırmızı olmus Allah korusun ya kıpkırmızı olmus ödüm koptu neyse bakım bu kundaklamayı denıcem yavas yavas o zaman daha güzel uyuyorlarmıs uyku tulumu varda benımkı ellerı kolları savurmayı sevıyor dıye hıc kundak yapmadm doğdugunda bıle yapmadm denicem basarılı olurum ınsallah 😂
Allah korusun dikkat et. Benimki de seviyor ellerinin serbest olmasını

Ay Allah korusun ya
Dikkat etmek lazim
Benimde
Gece genelde hep yanimda
Soyle rahat yatamıyorum odum
Kopuyor
Benim ki hic sevmiyor kundak kollari kapandi mi deli oluyor
Yeni doganken guzel oluyordu ama kundak

Beşiğinde uyumuyor mu?
Şöyleki uyuyor
İlk uyanana kadar
Uyandığında yanima alıyorum emziriyorum
Sonra geri koyunca uyanıyor
Bir daha onu uyutmam gerekiyor
Ama emdikten sonra yanımda uyumaya devam ediyor
Ugrasmam lazim yani o da bana uyku arasında cok zor geliyor
Zaten uyku seven biri olarak
uzun uzun uyumaya hasret kalmışım 🙈
Tembellik ediyorum koy al koy al kısaca
Şifa olsun inşallah.
Sagol kuzum benim
Butun bebelerimize sifa olsun aşıları❤️

Şöyleki uyuyor
İlk uyanana kadar
Uyandığında yanima alıyorum emziriyorum
Sonra geri koyunca uyanıyor
Bir daha onu uyutmam gerekiyor
Ama emdikten sonra yanımda uyumaya devam ediyor
Ugrasmam lazim yani o da bana uyku arasında cok zor geliyor
Zaten uyku seven biri olarak
uzun uzun uyumaya hasret kalmışım 🙈
Tembellik ediyorum koy al koy al kısaca

Sagol kuzum benim
Butun bebelerimize sifa olsun aşıları❤️
Uyuyorsa en mantıklısını yapıyorsun gece uğraşılmıyor doğrudur 😄

2 aylık olan arkadaşlar çocuğunuz karın üstü n kadar durabiliyor birde biberonu fln tutabiliyor mu bu 2 ayda ne yapması lazım

Sabaha kadar salladığımız oldu bizimde. Bi annem bir ben dönüşümlü uyusun diye sallardık. 1 aydır mı ne hava kararınca gece lambasını açıp emziriyorum 1,5 saat sallıyorum beşiğe koyuyorum öyle geçiyor gece uykusuna. Sallarken uyuyor oluyor ama iyice dalmasını bekliyorum. Gece uyuyor da geçen haftadan beri aralıkları kısaldı emmek için kalkıyor sık sık bakalım eskiye döner mi sabahta erkenci işte. Az uykuya alışmam lazım 😂
1.5 saat dalamıyormu ala ala benımkı artk uykusu gelınce aglıyor bende sallamaya baslıyorum dalıyor diğer türlü zorla uyutmaya calısınca elı ayagı oynuyor gülüyor besıkten bana 😂 konusuyor al dıyor heralde oraları net anlamıyorum 😂😂

Back