6 aylık olunca göstereceğiz kalbini tekrar.Yok canım artık başlarlar terlemeye delikten olduğunu sanmam, tekrar bakıldı mı o duruma?
Müslin bez koy kolunla kafasının arasına ya da yattığı yere o güzel emiyor teri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık olunca göstereceğiz kalbini tekrar.Yok canım artık başlarlar terlemeye delikten olduğunu sanmam, tekrar bakıldı mı o duruma?
Müslin bez koy kolunla kafasının arasına ya da yattığı yere o güzel emiyor teri.
Emzirmiyonmu sen ?Sanirim regl olacağım kahverengi akinti gelmeye başladi .![]()
Fazla heveslenme bende hep oluyo o ama sonra gerisi gelmiyoSanirim regl olacağım kahverengi akinti gelmeye başladi .![]()
Ben verdım sıkıntı olmadıKızlar bugün 2.ay aşısı olduk gaz damlasını versem herhangi bi yan etki yapar mı siz vermişmiydiniz ? Hemşireye sormayı unuttum
Ben yikadim. Ki ben yikarken hava soguk karliydi ve cocuk biraz hastaydi. simdi ev ztn sicak hava gunesli ama o zaman banyoyu ve giydirecegim odayi onceden isitiyodm. Banyoya suyu kovaya doldururken sac kurutma makinesini aciyodm hemen icersi ekstra isinio. Sonra fon makinesini onu giydirecegm odaya goturuyorm makine acikken cocugu soyuyodm kapatip banyoya geciyodm. Ben yikarken fileye koyuyorm bebegi ve file suyun biraz icinde oluyo. Yani filenin kafa kisminda yukselti var kafasi havada vucudu daha kuvetin icinde duruyo ve kuvetin ici su dolu oluyo biraz sirtina bacaklarina su gelio. Iste havlusunu da kalorifere asiyodm banyodan alinca hemen sicak havluya. Sonra odasina sac kurutma makinesini yine aciyodm icerisi hemen sicak oluyo yine hatta ben onu giydrmekle ugrasirken terliyodm bile. Dedigm gibi smdi yapmiyorm bnlari ztn gunes cikinca ev direk isinio suan sogutmaya ugrasiyorm butun gun cam aciyormKızlar bebekleri tek yıkayan var mi nasıl yapıyorsunuz üşütmüyor mu
Vermiştim ben sab simplex benimkiKızlar bugün 2.ay aşısı olduk gaz damlasını versem herhangi bi yan etki yapar mı siz vermişmiydiniz ? Hemşireye sormayı unuttum
Benim de kullanmam gerek kan ilacı kabızlık yapıyo diye kullanamıyorum bebek arabası kanguru benim oğlan da sevmiyo dışarda bile kucağımda duracak Allahtan hava ısındı.Bugün bebek arabasıyla deneme yapalım dedim bahçede yok durmuyor. Kucakta duracak hatta meme istedi. Kanguruyu sever gibi duruyor ama biraz daha bekleyeceğim onun için. Uyudu kucakta 15 dk sonra kalktı. Benimde kafam bi tuhaf kan ilacıma başlasam iyi olacak
Bende o yüzden kullanmadım da, gücüm kalmadı sanki 2 gündür. Seninki de hep kucakta işine ,yemeğine nasıl yetişiyorsunBenim de kullanmam gerek kan ilacı kabızlık yapıyo diye kullanamıyorum bebek arabası kanguru benim oğlan da sevmiyo dışarda bile kucağımda duracak Allahtan hava ısındı.
Tabi yarım saat 1saat durdu yoruldu ağladı sonra baya oyalanıyor bunda gün ıcınde yemegımı falan yapabılıyorum en azındanDuruyor mu?
Eve al arabayı benımkı sevıyor bebek arabasını cunku baslarda durmadıgından sürekli onda uyutmaya calıstım evın ıcınde smdı öyle bınmemezlık durumu yok uyuyor ıcınde dısarda mama bıle vermıyorum onda uyuyor anca durursam falan ıcındeyken ayagımda git gel sallıyorum otururkende uyanmıyor eve al evde ona bındır alısıyorBugün bebek arabasıyla deneme yapalım dedim bahçede yok durmuyor. Kucakta duracak hatta meme istedi. Kanguruyu sever gibi duruyor ama biraz daha bekleyeceğim onun için. Uyudu kucakta 15 dk sonra kalktı. Benimde kafam bi tuhaf kan ilacıma başlasam iyi olacak
Canım ben 2 kere oldum bile sen daha yeni mi olacaksınSanirim regl olacağım kahverengi akinti gelmeye başladi .![]()
Emzirmiyonmu sen ?
Fazla heveslenme bende hep oluyo o ama sonra gerisi gelmiyo![]()
Canım ben 2 kere oldum bile sen daha yeni mi olacaksın45. günde oldum ben
![]()
Erkek benımkıde kalın giymekle alakası yok kafa tarafı hep ter doktora sordum endıse edılcek bısey degıl demıstı birde ben dısarı cıkarırken bile 3battanıyyle cıkarımcok birini kendı üstüne diğer ıkısı puseti kapatırım esım cocuk nefes alıyormu der bana shshjsjs ama napım hasta olmasında
Emziriyorum
Ilk kez geldi kahverengi akinti.Kasık ağrisi oluyor ama yine gelen giden yok .Böylesi daha sıkinti ya .Vallapranayama sanşlısın bende olsam rahatlasam diyorum
![]()