Ahhh ahhh keşke emsede uyumasa razıyım uyku var beslenme yok sağıp vermekten sütüm kesilecek diye üzülüyorumKizlar okudugum bi kitaptaki bu yeri anneme gonderdim hic de bile aglamazdiniz dedi:)
Direk annemlerin konusmalarini yazmis
Uzulme cnm ne olacak sutun var emmiyosa da sagip veriyosn neticede o sutu aliyo pek cok kisi mama veriyo sut yok o da olabilir bu kdr takilmamak lazim bence. He zor olabilir gece fln da kalkip sagiyosan ama soyle dusun ben de gece uyaniyorm emziriyoem 20 30 dk en az ugrasiyorm sen de kalkiyosn belki sagiyosn 15 dk ugrasiosn. Bu arada instagramda bi kiz var 3 4. Ay gbi meme reddi olmus kiz bebegi 20 aylik olana kdr sagip vermis sutu yazin yangi zamani marmaristelerdi elektrik her yerde kesilince elinde pompa jenerator olan yer aramisti. Bu arada bence belki meme reddi icin bi emzirme danismanindan yardim alabilirsn. Burada mesela ilk haftalarda A anemoniasp baya ugrasmisti sondayla fln alistirmisti. Benim bi arkadasim da ayni sekilde alistirmisti zamaninda bebeginiAhhh ahhh keşke emsede uyumasa razıyım uyku var beslenme yok sağıp vermekten sütüm kesilecek diye üzülüyorum
Bugun biz de bas basayiz ama koronali 10 yanliz gunumden snr bu hicbisey degil:)Müthişko bir gün herkesi evden göndermenin mutluluğunu yaşıyorumkızçemle başbaşayız
Uzulme cnm ne olacak sutun var emmiyosa da sagip veriyosn neticede o sutu aliyo pek cok kisi mama veriyo sut yok o da olabilir bu kdr takilmamak lazim bence. He zor olabilir gece fln da kalkip sagiyosan ama soyle dusun ben de gece uyaniyorm emziriyoem 20 30 dk en az ugrasiyorm sen de kalkiyosn belki sagiyosn 15 dk ugrasiosn. Bu arada instagramda bi kiz var 3 4. Ay gbi meme reddi olmus kiz bebegi 20 aylik olana kdr sagip vermis sutu yazin yangi zamani marmaristelerdi elektrik her yerde kesilince elinde pompa jenerator olan yer aramisti. Bu arada bence belki meme reddi icin bi emzirme danismanindan yardim alabilirsn. Burada mesela ilk haftalarda A anemoniasp baya ugrasmisti sondayla fln alistirmisti. Benim bi arkadasim da ayni sekilde alistirmisti zamaninda bebegini
Ahhh ahhh keşke emsede uyumasa razıyım uyku var beslenme yok sağıp vermekten sütüm kesilecek diye üzülüyorum
Gece gündüz sağıyorum 3 saatte 1 az çıkıyor süt emse artar belki an azından 1 yıl süt alsa diyorum uğraşmam sorun degil ne zamana kadar yeter sütüm bilemiyorum emzirme danışmanıyla görüşmüştüm aslında mastit olunca 2 hafta antibiyotik sonra bitkisel ilaç kullandım o sürede emziremem diye kaldı öyle bu 15 nisan da tekrardan görüşeyim inşallah düzelirUzulme cnm ne olacak sutun var emmiyosa da sagip veriyosn neticede o sutu aliyo pek cok kisi mama veriyo sut yok o da olabilir bu kdr takilmamak lazim bence. He zor olabilir gece fln da kalkip sagiyosan ama soyle dusun ben de gece uyaniyorm emziriyoem 20 30 dk en az ugrasiyorm sen de kalkiyosn belki sagiyosn 15 dk ugrasiosn. Bu arada instagramda bi kiz var 3 4. Ay gbi meme reddi olmus kiz bebegi 20 aylik olana kdr sagip vermis sutu yazin yangi zamani marmaristelerdi elektrik her yerde kesilince elinde pompa jenerator olan yer aramisti. Bu arada bence belki meme reddi icin bi emzirme danismanindan yardim alabilirsn. Burada mesela ilk haftalarda A anemoniasp baya ugrasmisti sondayla fln alistirmisti. Benim bi arkadasim da ayni sekilde alistirmisti zamaninda bebegini
10 nisan da annem gelecek bakalım yapabilirim derse deneyeyim onu da son çare danışman tam emmeye alıştı mastit cıktı 3 hafta ara verince emmediBen de tam oh emiyor rahat edicem dedim, uyumamaya başladı bu sefer. Her gün yeni bir şey çıkıyor.
Sonda denemediyseniz deneyin. Ama tek başıma olsam yapamazdım. Annem şırıngayla sütü çekti, sondayla ağzına verdik .
10 nisan da annem gelecek bakalım yapabilirim derse deneyeyim onu da son çare danışman tam emmeye alıştı mastit cıktı 3 hafta ara verince emmedi
Bu bana sut fişkiyelerini hatirlatti. Teyzeler de sirf psikoloji bozsun baska bisi yokKizlar okudugum bi kitaptaki bu yeri anneme gonderdim hic de bile aglamazdiniz dedi:)
Direk annemlerin konusmalarini yazmis
Hep boyle olack gibi geliyo, bitmicek gibi ama bitiyo. Her gun daha iyi ve kolay olacak sabir, kendine de bebise de zaman verEvde yalnız kalamıyorum konuşacak insan arıyorum. Ben bu kadar duygusal değildim, ağlayasım var hep. Nereye kadar sürekli insan olacak yanımda bilmiyorum. Hava da çok güzel benim kız meme de yine. Bu sene iftara gitmekte yok uyku saatine denk geliyorçok bunaldım çokk
Canım sondayla beslemeye baktım da ne zamana kadar öyle beslendi sade memeye ne zmn geçtiBen de tam oh emiyor rahat edicem dedim, uyumamaya başladı bu sefer. Her gün yeni bir şey çıkıyor.
Sonda denemediyseniz deneyin. Ama tek başıma olsam yapamazdım. Annem şırıngayla sütü çekti, sondayla ağzına verdik .
Niye emzirmedin ki ben augmentin aldm ve emzrdim dr emzirebilirsn dedi parol ve augmentin alirkenGece gündüz sağıyorum 3 saatte 1 az çıkıyor süt emse artar belki an azından 1 yıl süt alsa diyorum uğraşmam sorun degil ne zamana kadar yeter sütüm bilemiyorum emzirme danışmanıyla görüşmüştüm aslında mastit olunca 2 hafta antibiyotik sonra bitkisel ilaç kullandım o sürede emziremem diye kaldı öyle bu 15 nisan da tekrardan görüşeyim inşallah düzelir
Biberona alıştı lıkır lıkır aksın istiyor kim uğraşacak memeyle acaba diyom biberonu kaldırıp kaşıkla versem unutur mu memeye geçişi kolaylaşır mıEmmek istiyor o zaman reddetmiyor aslında. Tam kavrayamıyordur. Benimki de emmek istiyordu tam kavrayamıyordu.
Hatta hala bazen emmede sorun yaşıyor. Dil bağı var bence o engel oluyor. Damağından kayıyor meme.
Güçlü bi antibiyotik yazdı doktor sağ dök dedi sütü bilmiyorum doktorda eşimin arkadaşı bi hafta da açar dedi kanalları açılmayınca 2 kez kullandırdıNiye emzirmedin ki ben augmentin aldm ve emzrdim dr emzirebilirsn dedi parol ve augmentin alirken
Tam tarihi bilmiyorum ama 15 günlük olduğunda sadece meme veriyordum.yaklaşık 10 gün falan uğraştık. Memeye alışana kadar hiç biberon vermedik.Canım sondayla beslemeye baktım da ne zamana kadar öyle beslendi sade memeye ne zmn geçti
Evde yalnız kalamıyorum konuşacak insan arıyorum. Ben bu kadar duygusal değildim, ağlayasım var hep. Nereye kadar sürekli insan olacak yanımda bilmiyorum. Hava da çok güzel benim kız meme de yine. Bu sene iftara gitmekte yok uyku saatine denk geliyorçok bunaldım çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?