2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugun kayinvalidem geldi uyuyan cocugu dürtüp dürtüp kaldirdi,ben yemek yapiyorum o esnada sonra da queen bu durmuyor diyip cagirdi sinir küpü oldum sabahtan beri. Mutfaga bak diyorum yarim kalan yemekleri yapsin diye e ben ne bileyim diyor
Simdide gündüz uyumadigi icin uykuya dalamiyor
Sigara içti cocugu kucagina aldi,lütfen sigara ictikten sonra kucagina alma hatta bu evde içmezsen cok sevinirim dedim surat asti oturuyor simdi .Yarin gidecek cok sukur.

Kizlar konak icin napiyodnz. Z.yagi surup banyodsn snr tarayan oldu mu. Z.yagini durulamak zor oluyo mu sonradan. Bi de konak taragi normal bebek taragndan farkli bisey mi
Zeytin yağı (organik çünkğ asit oranı düşük olmalı) sürüp ya da bebek yağını masajla 5-10 dkka tarıyorum bebek taak seti almıştım tahta dişli olanla tarıyorum fırçası kaldırmıyor çünkü sonra banyosunu yaptırıyorum zeytinyağı biraz zor çıkıyor ama bebek yağı daha kolay çıkıyor ve bir kısmını cilt emiyor

Herhangi bir yerde uyumuyor ama kucağımda bir saat bile uyuduğu oluyor. Ben de yıldım artık gündüz hiçbir şey yapamıyorum, kızım kaç gündür yaprak sarması istiyordu, kanguruya koyup sardım bugün sadece kızıma kadar, eşim hani bana yok mu diyor o kadarını zor yaptım 😂
Aynı durumdayım hicbirsey yapamıyorum kızıma çok uzuluyorum bugün bir cesaret ikisini alıp bir saat parka götürdüm ama çıkmaz olaydım dedim burnumdan geldi bizim kızda sarma istedi kuzenler gelmişti bebek görmeye onlara sardirdim walla bugün bayıla bayıla yedi :))
Ayakta sallarsam ya da kucakta memede uyuyor. Onun dışında bırakırsam uyumuyor. Bu yılın bebeklerimi tuhaf anlamadım bebeksin sen uyu yani😄 Gece uyuyor mu?
Gece uyuyor şükür ki uyuyor gecede uyumasa maf olurum hergun başım ağrıyor her Allah'ın günü artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum sürekli :(

Rotavirus aşı fiyati ne kadar eczanelerde? Bir de özel hastanede kendi doktorumuza yaptırsak fiyati farkı mı olur?

Günaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya😔
2. Ayın sonunda çok geç kalmadan yapılıyor ama bizimde verem aynı güne denk gelmedi üçlü aşılardan 11 gün sonrasına verdi mecburen. Hemen git telf ile uğraşma geç kalmasın ne gevşekmiş oradaki ebe de

Rotavirus aşı fiyati ne kadar eczanelerde? Bir de özel hastanede kendi doktorumuza yaptırsak fiyati farkı mı olur?

370 dedi yanlış hatırlamıyorsam doktor. Bir de muayene ücreti olacak. Eczanede ne kadardır bilmiyorum ben de. Öyle mi alıp götürsek

• Beğen
Reactions: Snm
Çekme olayını biz ilk günler yapmıştık. Hastane doğumda set vermişti. Otribebe nindi. Hafif kızarıklık oldu. Doktor da çekmeyin küçücük bueunları var dedi. Çekmiyoruz. Acaba çekme olayını tekrar denesem mi bilemedim şimdi.
Halnız çok kıpraşıyor. Damlatacağımı anlayıp yüzünü çeviriyor, eliyle itiyor
Cok guclu cekmeden tenine degil de sumuge denkgetirmek ucunu. Onu hissedeceksin ve huupp 🙈 Ben artik uzman oldum ama ogure ogure cekiyorum..

Off kızlar ben bu oğlanı bebek arabasına nasıl alıştırcam iki gündür çıkıyoruz ikisinde de ağladı durmadı bebek arabasında rezil etti bizi biri kucağımda biri elimde bebek arabası boş eşim sürüyor kızım gitmeyelim anne diye ağlıyor öbürü kucağımda ağlıyor. Ben bir daha bayramdan sonraya kadar çıkmam bir yere gezelim diye çıkıyoruz yorulup geliyo
Sen onu alistiramicaksin. O arzu ettigi vakit alisacak. Bizim kiz da ayni. Bebek arabasi kocam onde biz kucakta arkada gidiyoruz. Gecenlerde biraz bindi. Bakalim belki alisir.
Emzik lazım sana tam yöneldıgınde vercen emzıgı ben öyle öyle alıstırdım emziği yılma ver sürekli nie yapamadı ki
Ya emzik meme reddi yapmiyo mu?. Benim kiza kvnin tavsiyesoyle emzik baslattim. Bir de mama yiyo zaten biberonla. Bi de diyorum meme reddediyo. Napsin cocuk kafasini corba ettik emzik biberon meme..
Kizlar konak icin napiyodnz. Z.yagi surup banyodsn snr tarayan oldu mu. Z.yagini durulamak zor oluyo mu sonradan. Bi de konak taragi normal bebek taragndan farkli bisey mi
Evet var e bebekte ucuz. Ince disli. Eskiden isportacilarda satilan erkek taraklari gibi biraz. Konakta asil olay saci havalandirmak. Ters yone tarayip bol havalanmasini saglamak. Bir de banyo tabi
Kızlar tekrardan emzirmeye başladım 2 gün normal emdi bugün emmek istemedi bütün gün uyudu zorla 2-3 kere emzirebildim sizde de oluyor mu böyle durumda ne yapmalıyım dayanamayıp mama verdim bazen emmiyor bazen istemiyor yarın gezerek emzirmeyi deneyeceğim az önce uykulu denedim anladı emmedi nasıl yapsam bilemedim
Bizim yasam tarzimiz bu..Benim kiz kucakta ziplatirken emiyo bi tek.
oruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.
Ben tutmam zaten azcik sutum var. Enerjim gider dayanamam bu sen pass
Günaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya😔
Biz de yeni olduk bisey olmaz merak etme
Oyun halisina başladınız mı?
Ben baslamadim ama anca ellerini uzatiyor heralde 3-4. Aylar uygun olur
Kızlar 2 aylık aşımız yarın olacak özel olarak rota aşısını da yaptırmak istiyorum ne zaman yapılıyor aynı gün mü yoksa haftaya fln yapılır mı yaptıranlar ne zaman yaptırdınız 2 aşı arası kaç gündü
Bizimkini ayni anda yaptilar. Bir sey olmadi. Doktor kaka rengi degisebilir normal ama kan olursa haber verin demisti. Rotadan dolayi yani. Ama bisi olmadi sukur
Kızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Bazi bebekler uyumuyo daha dogrusu illa kucak istiyo. Benim ilk cocuk oyleydi. Inan ne gece ne gunduz bitmistik yorgunluktan ilk.uc ay. Biz careyi evin ortasina cingene salincagi kurmakta bulduk. Onda uyuyodu.

Cok guclu cekmeden tenine degil de sumuge denkgetirmek ucunu. Onu hissedeceksin ve huupp 🙈 Ben artik uzman oldum ama ogure ogure cekiyorum..
Ah dursa ah:) yine de tektsr deneyeyim o şekilde

Başkasını yaparken izlesem tiksnirim de, kendim yapınca çok normal geliyor:) alt bezlerken de öyle

Aynı durumdayım hicbirsey yapamıyorum kızıma çok uzuluyorum bugün bir cesaret ikisini alıp bir saat parka götürdüm ama çıkmaz olaydım dedim burnumdan geldi bizim kızda sarma istedi kuzenler gelmişti bebek görmeye onlara sardirdim walla bugün bayıla bayıla yedi :))

Gece uyuyor şükür ki uyuyor gecede uyumasa maf olurum hergun başım ağrıyor her Allah'ın günü artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum sürekli :KK43:
Gece uyumasıyla avunacağız. Kız uyuduğunda bende yatıyorum, sabah 7 de uyanıyor. Deliksiz uyumayı özledim.

Back