Kaçta uyuyor, nasıl uyuyuyorsun?Cocugu uyuturken uyuyakalmamanin bi yolu var mi? Resmen cocukla ayni anda uyuyoruz butun islerim kaliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçta uyuyor, nasıl uyuyuyorsun?Cocugu uyuturken uyuyakalmamanin bi yolu var mi? Resmen cocukla ayni anda uyuyoruz butun islerim kaliyor![]()
Yok canım önceden söylerdi keyifli keyifli. Adamı görmüyorum doğru düzgünSizin kocalarınız da acıklı şarkılar söylüyor mu ?
Şarkı söyle dedim diye. seni versinler ellere beni vursunlar diye şarkı söylüyor.
Bende asm de yaptıracağım canımPazartesi yaptıracağım ben de rotayı asm'de. Bu ay doktor kontrolüne götürmiyim diyorum ya bi şikayetimiz yok boy kilo asm de bakıyor zaten.
Benimde akşam 9 da yatan çocuk dün geç yatmak istedi biraz elini ayağını oynattım yüz üstü çalıştırdım spor yaptırdım yorulunca emzirme yastığına ters çevirip masaj yaptım sırtına rahatlayıp uyudu.sanırım sürekli yatmaktan beli sırtı agrıyor gaz çıkartma dışında kucağa almıyoruz alışmasın diye ama bilmiyorum hata mı yapıyoruz .belki aynı sorun sizde de vardır yatmaktan sırtı agrıyor olmasın.Kızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
ben normal evdeki zeytin yağını sürdüm biraz bekledi sonra normal chicconun tarağıyla taradım bayağı gitti. hoş saçlarımızda o arada gitti:)) ama konağımız bitti nerdeyse. bir kere daha yapsam kalmaz sanırım.Kizlar konak icin napiyodnz. Z.yagi surup banyodsn snr tarayan oldu mu. Z.yagini durulamak zor oluyo mu sonradan. Bi de konak taragi normal bebek taragndan farkli bisey mi
Yatmaktan sırtı ağrıyan bebek miBenimde akşam 9 da yatan çocuk dün geç yatmak istedi biraz elini ayağını oynattım yüz üstü çalıştırdım spor yaptırdım yorulunca emzirme yastığına ters çevirip masaj yaptım sırtına rahatlayıp uyudu.sanırım sürekli yatmaktan beli sırtı agrıyor gaz çıkartma dışında kucağa almıyoruz alışmasın diye ama bilmiyorum hata mı yapıyoruz .belki aynı sorun sizde de vardır yatmaktan sırtı agrıyor olmasın.
Akşam erken mi uyuyorSabah 4-5 ten sonramız kabus gibi, çocuğum o saatten sonra düzgün uyuyamıyor tam daldı diyorum bağırarak ağlıyor. gazdan olduğunu düşünüyordum ama değil gibi anlamadım neden böyle uyuduğu yerde rahatsız, gözünü açıp beni gördükten sonra gülücükler saçmaya başlıyor ben de uyandırıyorum artık.
8 buçuk 9 gibi uyuyor.Akşam erken mi uyuyor
Benimki de bu versiyondanBenimki ayakta da sallatmıyor, memeyle keyif yapa yapa uyuyacak, aktif emmese de ağız tiryakisi oldu![]()
Yatmaktan sırtı ağrıyan bebek mi
Maşallah.. benimkinin sırtı yer görmüyor gündüz.
Kucak istemiyor mu peki uyanıkken nasıl oyalanıyor yattığı yerde?
Ben daha koymaya yeltenirken ya daha sırtı değmeden ağlamaya başlıyor. Tuvalete falan giderken ablasının odasına bırakıyorum o konuşup oyalıyor biraz
Beli bıkını ayrıldı çocuğun kucakta durmaktan. Kıçı yer görmüyor.
Ben bazen bırakıyorum saniyelik gelicem şimdi bekle diyorum bekliyor gelene kadar sonra kucak istiyor .![]()
Doktor aşıyı yapmak için ekstra para istemez herhalde ya alt tarafı açıp ağzına damlatacak muayene ücreti ve aşıya para verirsin bence.Rotavirus aşı fiyati ne kadar eczanelerde? Bir de özel hastanede kendi doktorumuza yaptırsak fiyati farkı mı olur?
Ben daha koymaya yeltenirken ya daha sırtı değmeden ağlamaya başlıyor. Tuvalete falan giderken ablasının odasına bırakıyorum o konuşup oyalıyor biraz![]()
Benimkinin sırtı yere paralel olması yetiyo daha bırakmadan ağlamaya başlıyorBen daha koymaya yeltenirken ya daha sırtı değmeden ağlamaya başlıyor. Tuvalete falan giderken ablasının odasına bırakıyorum o konuşup oyalıyor biraz![]()
Oyun halısıyla oynuyor gene reflü yatağında oluyor spor yaptırıyorum gene yatağında sohbet ederken de beşiğinde oluyor bi tek gaz İçin alıyorum gazı çıkınca gene yatıyor çok nadir emziriyorum onda da emzirme yastığıyla mama yerken yatağını yükseltiyorum gene yatıyor gezmelere başlamadık biz daha dün ilk defa yatmak istemedi sırtını ovaladım rahatladı heralde dedim sırtı agrıyorYatmaktan sırtı ağrıyan bebek mi
Maşallah.. benimkinin sırtı yer görmüyor gündüz.
Kucak istemiyor mu peki uyanıkken nasıl oyalanıyor yattığı yerde?