2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya benimki bibs emzik tutardi biraz ama son zamanlarda ogurur olmustu ben de emzik sisti diye heralde dedm yenisini soyledm onu alinca da ogurmeye basladi sebat ettm philips avent aldm onu da oguruyo:( uyuyakalmak icin illa emmek istio pusette arabada fln uykusu gelince direk emzik verirdm uyurdu smdi emzigi ogurup agliyo uykusu gelince. Bugun 40 45 dk yurudum once mizirdanip aglandi sonra dayanamayip sizdi

Gece uyumasıyla avunacağız. Kız uyuduğunda bende yatıyorum, sabah 7 de uyanıyor. Deliksiz uyumayı özledim.
Beni sabah erken kalkmak yoruyor 7 de kalkıyoruz emiyor bebiş tam uyuyor büyük uyanıyor hop bana gün erken başlıyor gece 12 de anca yatiorum iki kere bazen bir kere kalkıyorum
Benimde akşam 9 da yatan çocuk dün geç yatmak istedi biraz elini ayağını oynattım yüz üstü çalıştırdım spor yaptırdım yorulunca emzirme yastığına ters çevirip masaj yaptım sırtına rahatlayıp uyudu.sanırım sürekli yatmaktan beli sırtı agrıyor gaz çıkartma dışında kucağa almıyoruz alışmasın diye ama bilmiyorum hata mı yapıyoruz .belki aynı sorun sizde de vardır yatmaktan sırtı agrıyor olmasın.
Sırtı yer görmüyor ki agrisin hep kucakta meme de daha koymaya yeltenirken bakıp gözüme ağlıyor :))😄

Kızlar değerim bu şekilde çıktı sizce nasıl. Gebelik kesin mi

Eklentiler

• Screenshot_20220329_144638_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220329_144638_com.android.chrome.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 52
Bitiyor geçiyor bunlar da tavsiyem nacizane hayatini kisitlama ne yapmak istiyorsan yap.En azindan şansını dene ve iftara git inan bazen bizleri şaşırtacak tepkiler veriyorlar .Hep derim saglam anne saglam evlat.
Ben kesin bunalıma girdim ne yapsam bilmiyorum. Gözüm evi görmek istemiyor. Annemde kalsam bir süre beşiksiz olmuyor

Beni sabah erken kalkmak yoruyor 7 de kalkıyoruz emiyor bebiş tam uyuyor büyük uyanıyor hop bana gün erken başlıyor gece 12 de anca yatiorum iki kere bazen bir kere kalkıyorum

Sırtı yer görmüyor ki agrisin hep kucakta meme de daha koymaya yeltenirken bakıp gözüme ağlıyor :))😄
Keşke uyusalar 10a kadar 😄 gün doğdu mu geri yatmıyor.

Degere gore gebelik var ama kesin var demek icin anlamlı artis olmasi lazim
Ben kesin bunalıma girdim ne yapsam bilmiyorum. Gözüm evi görmek istemiyor. Annemde kalsam bir süre beşiksiz olmuyor

Disari cik dolas evde kalma .Normal yatakta neden yatirmiyosun ki

3. ay kontrolümüzü olduk menenjit aşımızı olduk. 6990 kg 62 cm boncuğum 🧿 inşallah aşıdan dolayı çok huzursuzlanmaz. Lc wakiki de çok güzel kıyafetler var bayıldım 🥰
LCW nostaljik maymun serisinden ben de bisiler siparis ettim cok tatli yapmislar. bizim cocuklugumuzdaki gibi
Kesin. 48 saatte yaklasik 2 kat artarsa daha da kesinlesmeye baslar. Hayirli ugurlu olsun, insallah saglikla ilerler:)

Kizlar bu emzirme/besleme sondasini hangisinden ve neye gore aldiniz? Bir denemedigim o kaldi onu da deneyeyim dedim. Valla bilen varsa cok makbule gececek.

Back