2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Benimde akşam 9 da yatan çocuk dün geç yatmak istedi biraz elini ayağını oynattım yüz üstü çalıştırdım spor yaptırdım yorulunca emzirme yastığına ters çevirip masaj yaptım sırtına rahatlayıp uyudu.sanırım sürekli yatmaktan beli sırtı agrıyor gaz çıkartma dışında kucağa almıyoruz alışmasın diye ama bilmiyorum hata mı yapıyoruz .belki aynı sorun sizde de vardır yatmaktan sırtı agrıyor olmasın.

Kizlar konak icin napiyodnz. Z.yagi surup banyodsn snr tarayan oldu mu. Z.yagini durulamak zor oluyo mu sonradan. Bi de konak taragi normal bebek taragndan farkli bisey mi
ben normal evdeki zeytin yağını sürdüm biraz bekledi sonra normal chicconun tarağıyla taradım bayağı gitti. hoş saçlarımızda o arada gitti:)) ama konağımız bitti nerdeyse. bir kere daha yapsam kalmaz sanırım.

Yatmaktan sırtı ağrıyan bebek mi
Maşallah.. benimkinin sırtı yer görmüyor gündüz.
Kucak istemiyor mu peki uyanıkken nasıl oyalanıyor yattığı yerde?

Sabah 4-5 ten sonramız kabus gibi, çocuğum o saatten sonra düzgün uyuyamıyor tam daldı diyorum bağırarak ağlıyor. gazdan olduğunu düşünüyordum ama değil gibi anlamadım neden böyle uyuduğu yerde rahatsız, gözünü açıp beni gördükten sonra gülücükler saçmaya başlıyor ben de uyandırıyorum artık.

Akşam erken mi uyuyor

Beli bıkını ayrıldı çocuğun kucakta durmaktan. Kıçı yer görmüyor.
Ben bazen bırakıyorum saniyelik gelicem şimdi bekle diyorum bekliyor gelene kadar sonra kucak istiyor .

Beli bıkını ayrıldı çocuğun kucakta durmaktan. Kıçı yer görmüyor.
Ben bazen bırakıyorum saniyelik gelicem şimdi bekle diyorum bekliyor gelene kadar sonra kucak istiyor .
Ben daha koymaya yeltenirken ya daha sırtı değmeden ağlamaya başlıyor. Tuvalete falan giderken ablasının odasına bırakıyorum o konuşup oyalıyor biraz

Rotavirus aşı fiyati ne kadar eczanelerde? Bir de özel hastanede kendi doktorumuza yaptırsak fiyati farkı mı olur?
Doktor aşıyı yapmak için ekstra para istemez herhalde ya alt tarafı açıp ağzına damlatacak muayene ücreti ve aşıya para verirsin bence.

Reactions: Snm
Ben daha koymaya yeltenirken ya daha sırtı değmeden ağlamaya başlıyor. Tuvalete falan giderken ablasının odasına bırakıyorum o konuşup oyalıyor biraz

Allahtan elimi yıkayıp gelicem dediğimde uslu uslu yatağında duruyor. Odanın içindeyken şimdi yanına gelicem diyorum konuşuyorum beni izliyor. Arada belimi dinlendirmek için yatağına bırakabiliyorum sonra kollarını açıyor al beni al diye mıkırdanıyor.

Oyun halısıyla oynuyor gene reflü yatağında oluyor spor yaptırıyorum gene yatağında sohbet ederken de beşiğinde oluyor bi tek gaz İçin alıyorum gazı çıkınca gene yatıyor çok nadir emziriyorum onda da emzirme yastığıyla mama yerken yatağını yükseltiyorum gene yatıyor gezmelere başlamadık biz daha dün ilk defa yatmak istemedi sırtını ovaladım rahatladı heralde dedim sırtı agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…