- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Bende pembesi var bunun konak tarağı değil ama ben de o sert olanla tariyorum dikine değil yan yatırarak zorlamiyorum hindistan cevizi yağı bayağı yumsatiyor
Bugün bnde ilk defa iki çocuğu aldım parka çıktım bebiş bebek arabasında kızım oynadı bir saat durdum geldim bana da onlara da iyi geldi bn üstüne kalın hırka tarzı bsey giydirdim
Ben konak tarağı almadım hiç o arkadaşın gösterdiği tarakla taradım bsey olmadı
Bu ıslak mendili arkadaşım denemem için bir paket verdi hiç beğenmedim bir üni baby yenidogan edemez asla üni yenidoğan kullanan başka bsey kullanamıyor sanırım dokusu mendili harika tavsiye ederim
Bi şeyin bittiği yok daha artan ağlamalar meme kavgaları huzyrsuzluklar var bişey anlamadımBugün 3 ay +1. Gün ama dünün aynısı hani bitiyodubuda mı gol değil?
Allahalla ben de uni babyden geçtim buna ve daha çok beğendim. Uni baby kızımın zamanında güzeldi bunda aldıklarım kuruya yakın ve incecik tül gibi çıktı. bi de her bebeğe her ürün aynı etkiyi göstermiyo.Bende pembesi var bunun konak tarağı değil ama ben de o sert olanla tariyorum dikine değil yan yatırarak zorlamiyorum hindistan cevizi yağı bayağı yumsatiyor
Bugün bnde ilk defa iki çocuğu aldım parka çıktım bebiş bebek arabasında kızım oynadı bir saat durdum geldim bana da onlara da iyi geldi bn üstüne kalın hırka tarzı bsey giydirdim
Ben konak tarağı almadım hiç o arkadaşın gösterdiği tarakla taradım bsey olmadı
Bu ıslak mendili arkadaşım denemem için bir paket verdi hiç beğenmedim bir üni baby yenidogan edemez asla üni yenidoğan kullanan başka bsey kullanamıyor sanırım dokusu mendili harika tavsiye ederim
Bu 3 ayı kim çıkardı arkadaşlar
3 ay değildir o 3 yıldır
3 yıl olunca bitiyo her şey, kesin bilgi yayalım
Biz de baby turco zeytin yağlı ıslak mendilini kullanıyorum çok memnunumValla deniyim dedım cokta güzel kokuyor slepy milipi hikaye kullandım slepynın ıslak mendılınıde begenmedm bu cok güzel ve uygun denemeliisniz smdı bezini denıcem slepy kullanıyorum ama kızarmalar başladı hiçte değişmedm aslında bezi anlmadm
İşte benim kız öyle yaklaşık bir haftayı geçti mama almiyor biberon tutmuyor emzik zaten almadı sadece meme istiyor oda yetmiyor anlamadım ne zan geçecek bu ataklarSabah 9dan beri ayaktayız katıla katıla ağlamalar mama yememeler meme emmemeler hayırdır ya noluyo anlmadm smdı aglaya aglaya kucagımda uyuya kaldı garibim . Arada efeleklenıyo ben gibi
Bir şey bitmesin de alıştığımız şeylere yenisi eklenmesin ona da razıyımBugün 3 ay +1. Gün ama dünün aynısı hani bitiyodubuda mı gol değil?
Oğlumda da konak vardı. İnce tarakla yaptım geçti gibi ama bıngıldağında var orayı tarayamadım ya kendi kendine geçer mi acabaBana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
Ben bir şey sürmüyorum. Ben de yaptım geçmişti. Uzun süre yıkayamadım yine olmuş .Oğlumda da konak vardı. İnce tarakla yaptım geçti gibi ama bıngıldağında var orayı tarayamadım ya kendi kendine geçer mi acabataradıktan sonra nemlendirmek gerekiyormuş ne sürüyosunuz
Walla tesadüf mü oldu bilmem hindistan cevizi yağı bayağı yumsatti ters taradım döküldü hepİşe yarıyor mu o sert tarak bana dişleri kalın geldi hiç kullanmadım.
Kızımda da kullanmıştım değişmiş içeriği evet ama ona dokunduğumda ki o pamuk hissini hiç birinde alamadım ben dediğin gibi her bebekte de aynı ürünler etki etmiyor ben memnunum evde temizleme pamuğu kullanıyorum genelde dışarda ıslak mendilAllahalla ben de uni babyden geçtim buna ve daha çok beğendim. Uni baby kızımın zamanında güzeldi bunda aldıklarım kuruya yakın ve incecik tül gibi çıktı. bi de her bebeğe her ürün aynı etkiyi göstermiyo.
2 aylık yaptıranda var rotayı.Ben çok ağır gelmesin diye 3 aylık yaptırırım dedim bir kaç gün sonra rota yapılacakKızlar 2 aylık aşımız yarın olacak özel olarak rota aşısını da yaptırmak istiyorum ne zaman yapılıyor aynı gün mü yoksa haftaya fln yapılır mı yaptıranlar ne zaman yaptırdınız 2 aşı arası kaç gündü
Maşallah o zamanEvet canım ben ilkindede tuttum hamileylende tuttum yani oluyor bence. İlkinde bebek daha 40ı yeni çıkmıştı hazirandı. Çok güzel yiyordm sahurda iftarda aralarda çok sorun olmadı
Herhangi bir yerde uyumuyor ama kucağımda bir saat bile uyuduğu oluyor. Ben de yıldım artık gündüz hiçbir şey yapamıyorum, kızım kaç gündür yaprak sarması istiyordu, kanguruya koyup sardım bugün sadece kızıma kadar, eşim hani bana yok mu diyor o kadarını zor yaptımKızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Ayakta sallarsam ya da kucakta memede uyuyor. Onun dışında bırakırsam uyumuyor. Bu yılın bebeklerimi tuhaf anlamadım bebeksin sen uyu yaniKızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Pazartesi yaptıracağım ben de rotayı asm'de. Bu ay doktor kontrolüne götürmiyim diyorum ya bi şikayetimiz yok boy kilo asm de bakıyor zaten.2 aylık yaptıranda var rotayı.Ben çok ağır gelmesin diye 3 aylık yaptırırım dedim bir kaç gün sonra rota yapılacak
Benimki ayakta da sallatmıyor, memeyle keyif yapa yapa uyuyacak, aktif emmese de ağız tiryakisi olduAyakta sallarsam ya da kucakta memede uyuyor. Onun dışında bırakırsam uyumuyor. Bu yılın bebeklerimi tuhaf anlamadım bebeksin sen uyu yaniGece uyuyor mu?
Asm'de rota yapiliyor mu rota asisi ozel degil miydiPazartesi yaptıracağım ben de rotayı asm'de. Bu ay doktor kontrolüne götürmiyim diyorum ya bi şikayetimiz yok boy kilo asm de bakıyor zaten.
Asm izleme çağırdı pazartesi günü aşıyı alıp götüreceğim sordum yaparız dediler.Asm'de rota yapiliyor mu rota asisi ozel degil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?