2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İşe yarıyor mu o sert tarak bana dişleri kalın geldi hiç kullanmadım.

Allahalla ben de uni babyden geçtim buna ve daha çok beğendim. Uni baby kızımın zamanında güzeldi bunda aldıklarım kuruya yakın ve incecik tül gibi çıktı. bi de her bebeğe her ürün aynı etkiyi göstermiyo.

Biz de baby turco zeytin yağlı ıslak mendilini kullanıyorum çok memnunum
Sabah 9dan beri ayaktayız katıla katıla ağlamalar mama yememeler meme emmemeler hayırdır ya noluyo anlmadm smdı aglaya aglaya kucagımda uyuya kaldı garibim . Arada efeleklenıyo ben gibi
İşte benim kız öyle yaklaşık bir haftayı geçti mama almiyor biberon tutmuyor emzik zaten almadı sadece meme istiyor oda yetmiyor anlamadım ne zan geçecek bu ataklar

Islak mendil çok kullanmıyorum ama unibaby iyi gelmedi.
Babyme ve prima pampers pure rahatsız etmedi .

Bana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
Oğlumda da konak vardı. İnce tarakla yaptım geçti gibi ama bıngıldağında var orayı tarayamadım ya kendi kendine geçer mi acaba taradıktan sonra nemlendirmek gerekiyormuş ne sürüyosunuz

Oğlumda da konak vardı. İnce tarakla yaptım geçti gibi ama bıngıldağında var orayı tarayamadım ya kendi kendine geçer mi acaba taradıktan sonra nemlendirmek gerekiyormuş ne sürüyosunuz
Ben bir şey sürmüyorum. Ben de yaptım geçmişti. Uzun süre yıkayamadım yine olmuş .
Yağ sürmeyin diyenler de var. İyi arındırılmazsa daha da artabilir diye açıklamışlar. O yüzden sürmüyorum.

İşe yarıyor mu o sert tarak bana dişleri kalın geldi hiç kullanmadım.
Walla tesadüf mü oldu bilmem hindistan cevizi yağı bayağı yumsatti ters taradım döküldü hep
Kızımda da kullanmıştım değişmiş içeriği evet ama ona dokunduğumda ki o pamuk hissini hiç birinde alamadım ben dediğin gibi her bebekte de aynı ürünler etki etmiyor ben memnunum evde temizleme pamuğu kullanıyorum genelde dışarda ıslak mendil

Kızlar 2 aylık aşımız yarın olacak özel olarak rota aşısını da yaptırmak istiyorum ne zaman yapılıyor aynı gün mü yoksa haftaya fln yapılır mı yaptıranlar ne zaman yaptırdınız 2 aşı arası kaç gündü

2 aylık yaptıranda var rotayı.Ben çok ağır gelmesin diye 3 aylık yaptırırım dedim bir kaç gün sonra rota yapılacak

Evet canım ben ilkindede tuttum hamileylende tuttum yani oluyor bence. İlkinde bebek daha 40ı yeni çıkmıştı hazirandı. Çok güzel yiyordm sahurda iftarda aralarda çok sorun olmadı
Maşallah o zaman
Ben de hamileyken tuttum ama şimdi emzirirken çok susuyorum. Sütüm de etkilenir psikolojik diye tutamayacağım

Kızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Herhangi bir yerde uyumuyor ama kucağımda bir saat bile uyuduğu oluyor. Ben de yıldım artık gündüz hiçbir şey yapamıyorum, kızım kaç gündür yaprak sarması istiyordu, kanguruya koyup sardım bugün sadece kızıma kadar, eşim hani bana yok mu diyor o kadarını zor yaptım

Kızlar bebislerden gündüz uyumayan varmı artık tükendim 15 dk uyuyor uyanıyor yarım saat nadir oluyor neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım
Ayakta sallarsam ya da kucakta memede uyuyor. Onun dışında bırakırsam uyumuyor. Bu yılın bebeklerimi tuhaf anlamadım bebeksin sen uyu yani Gece uyuyor mu?

2 aylık yaptıranda var rotayı.Ben çok ağır gelmesin diye 3 aylık yaptırırım dedim bir kaç gün sonra rota yapılacak
Pazartesi yaptıracağım ben de rotayı asm'de. Bu ay doktor kontrolüne götürmiyim diyorum ya bi şikayetimiz yok boy kilo asm de bakıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…