2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya😔

oruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.
Bende sen gibiyim
Daha once tutmaya çalışmıştım
Aksama dogru azalıyordu iyice
Bazi gunler tutmuştum
Simdide tutmak istiyorum
Yoksa sonra tutmak cok zorluyor beni
Ya da birgun tutup birgun tutmam
Deneyip durums gore bakicam
Günaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya😔
Hemsire ne kadar sacmalamis ya🧐
Gunler oncesinden randevu veriliyor
Numarası yok mu canım
Ara konus

oruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.
Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.
Yüzünde bir yerde böyle kızardı, sanırm egzama oldu. Ne yapabilirim sizce? Abisine 1 yaşında verdiklerini sürsem mi acaba kortizonlu

Eklentiler

• 20220328_121758.jpg
    20220328_121758.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 45
Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.
Yüzünde bir yerde böyle kızardı, sanırm egzama oldu. Ne yapabilirim sizce? Abisine 1 yaşında verdiklerini sürsem mi acaba kortizonlu
anladım canım. aslında tutsam çok iyi olacak.
egzama için ne kullanılır bilemedim. bizim ilk zamanlar çok kötü kuruluğumuz vardı yüzümüzde öpmekten olmuştu. ona biodermanın göz kremini kullanmıştım doktor önerisi ile.

Bizimki de Mart sonu doktora sordum onlara da devletten geliyormuş hiç bi sorun olmaz dedi

Bugün ilk park gezimizi yapacağız
. Üstüne hırka az mı gelir. Polar peluşunu giysin mi ? Siz ne giydiriyorsunuz
Bende bilemedim abisinden kalma ince bir montu var onu giydiricem
Üstünde de yine battaniyesi olur arabada dururlar zaten
Bizde bugun ilk defa yalniz cikmak durumundayz

Bizde de egzama var.
Alerji doktoru coresatin önerdi. Günde 2 kere sadece kızarık yerlere ince tabaka.
Bir de gün içinde kullanmak için bioderma atoderm nemlendirici verdi.
2 güne iyileşti. Kortizonlu doktor yazmadan kullanmayın

Ben zeytinyağı denedim çözüm olmadı burda bir arkadaş asidinin alınması lazım demişti doktor kontrolünde sordum doktorda zeytinyağı önermiyorum hindistan cevizi yağı sur beklet tara yıka dedi tek seferde bayağı bir azaldı ikinciyi bir daha yapmadım yapsam sifirlanacak belli dene istersen
Sagol cnm peki surdaki sert olan tarak olur mu sence

Back