Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun sizlere. Allahım evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın. İsteyen kim varsa kucağı boş kalmasın.
Ben bu hafta hiç yapmadım aynıyımYarın tartılıyor muyuz kızlar![]()
oruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.Oruç tutacam ben paikolojimi hazırlıyorum 5 gün ancak![]()
İyi haftalar olsun herkese
+300 grbaşladığım yere döndüm nerdeyse
Bu hafta daha dikkat edicem inşallah![]()
Bende sen gibiyimoruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.
Hemsire ne kadar sacmalamis yaGünaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya![]()
Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.oruç sütü etkilemiyor mu? benim zaten çok sütüm yok, oruçla birlikte iyice azalır diye cesaret edemiyorum.
anladım canım. aslında tutsam çok iyi olacak.Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.
Yüzünde bir yerde böyle kızardı, sanırm egzama oldu. Ne yapabilirim sizce? Abisine 1 yaşında verdiklerini sürsem mi acaba kortizonlu
Bizimki de Mart sonu doktora sordum onlara da devletten geliyormuş hiç bi sorun olmaz dediGünaydın canlarım... Aile saglık merkezınden bır turlu 2. Ay asısı ıcın cagırmadılar defalarca aradım martın son haftası yapacam dedı hemsıre bygun gıttım nısanda dedı sıınır oldum unv haatanesıne gıttık buras gec kalmıssınız dedi. Gercekten asm dekı hemsıreye dha da sınır oldum ınsallah sorun olmaz ya![]()
Bende bilemedim abisinden kalma ince bir montu var onu giydiricemBugün ilk park gezimizi yapacağız
. Üstüne hırka az mı gelir. Polar peluşunu giysin mi ? Siz ne giydiriyorsunuz
Başladık maşallah kırılcak yakındaOyun halisina başladınız mı?
Emzirme devam mı?Oruç tutacam ben paikolojimi hazırlıyorum 5 gün ancak![]()
Bizde de egzama var.Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.
Yüzünde bir yerde böyle kızardı, sanırm egzama oldu. Ne yapabilirim sizce? Abisine 1 yaşında verdiklerini sürsem mi acaba kortizonlu
Sagol cnm peki surdaki sert olan tarak olur mu senceBen zeytinyağı denedim çözüm olmadı burda bir arkadaş asidinin alınması lazım demişti doktor kontrolünde sordum doktorda zeytinyağı önermiyorum hindistan cevizi yağı sur beklet tara yıka dedi tek seferde bayağı bir azaldı ikinciyi bir daha yapmadım yapsam sifirlanacak belli dene istersen
Çok teşekkür ederim.