2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende bilemedim abisinden kalma ince bir montu var onu giydiricem
Üstünde de yine battaniyesi olur arabada dururlar zaten
Bizde bugun ilk defa yalniz cikmak durumundayz

Deneme olsun diye yakın parka gittik güneşlendik. Polar giydirdim sıcak hava ama esiyordu. Benimkinin Montu yok mont da yeterli olur

Herkese mutlu ve sağlıklı haftalar olsun inşallah tatlı anneler!

Allahım şükürler olsun ben de bunu kullandım ya ne kadar şükretsem az!!!

Ben şu ağır ilaçlar yüzünden 1 ay sonrasında süt ile vedalaşmak zorunda kaldım. O ilk ayda zaten yavru küvezde olduğundan emzirme değil de pompa yapıp gönderdim.
Maalesef emzirme yaşamadım.

Şimdi de ilaç düzenimi gece kurup gündüz oruç tutmak istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah. Dün hurma bile hazırladım.

İlla tutacam diye dayatmıyorum. Ama Allahım biliyor hiç bırakmadım bugüne kadar. Bundan sonra da hep tutarım inşallah.

Neyse…

Hafta sonu kayınvalidemlerde harika geçirdik. Şaka değil gerçekten kayınvalidemle aram çok çok çoook iyidir. Kendileri ev olarak pozitif olduğu için kocam iyice garantiye aldı, anca ilk defa gördüler yavruyu.
Ben de bıraktım bol bol sevsinler diye. Benim de yediğim önümde yemediğim arkamdaydı çok şükür.

Sokağa hiç çıkamadığım için hazır çıkmışken eve dönüşte rica ettim kendi hurmamı kendim alacağım diye kırmadılar sağ olsun kuruyemişçiye de girip hurma aldım işte.

Çok uzattım gene.
Hepimize kolaylık ve sevgi dolu bebecik ilgisi, aşk dolu eş sevgisi diliyorum.

Valla deniyim dedım cokta güzel kokuyor slepy milipi hikaye kullandım slepynın ıslak mendılınıde begenmedm bu cok güzel ve uygun denemeliisniz smdı bezini denıcem slepy kullanıyorum ama kızarmalar başladı hiçte değişmedm aslında bezi anlmadm

Eklentiler

• FBF56135-5ECA-4DA4-9FC9-AD2DE266D336.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 41
Doktora sormadan sürme bence. Benim oğlumun boynunda çıkmıştı sadece 3 gün kullan dedi kortizonluydu hemen geçti ama izi kaldı.

Ben de baby turco ıslak mendil kullanıyorum ama benimki yeşil bi paket yenidoğan falan yazıyor
Genelde pamukla suyla siliyorum zaten.

Ben de baby turco ıslak mendil kullanıyorum ama benimki yeşil bi paket yenidoğan falan yazıyor
Genelde pamukla suyla siliyorum zaten.
Bende siliyorum sürekli ılık suylafa bugun sipariş ettm cok begendım yenıdoğan kullandım kıpkırmızı yaptı poposunu

Bana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
sağol cnm ben de bunu merak ediyodm konak tarağı diye görüyorum çünkü acaba farklı bişey mi diye. o settte fırça da var ztn şuan onu kullanıyorum ztn saçı pek az=)

Babyjem ın konak taragını aldım bende uzerınde nanyodan 45mdkmınce bebeyagımıle yumusatıp banyoda nazılce tarayın bırkac kullanıma gececktır yazıyor.
Oruc tutmak ıstıyorum ama ben yemek saatı bıraz gecınce bıle gozum kararıyor. Suan cok zor gorunuyor. Sukurler olsun dınımız hosgoru dını ınsallah sonra tutmayı nasıp etsın Allahım

Sagol cnm peki surdaki sert olan tarak olur mu sence

Bende pembesi var bunun konak tarağı değil ama ben de o sert olanla tariyorum dikine değil yan yatırarak zorlamiyorum hindistan cevizi yağı bayağı yumsatiyor
Deneme olsun diye yakın parka gittik güneşlendik. Polar giydirdim sıcak hava ama esiyordu. Benimkinin Montu yok mont da yeterli olur
Bugün bnde ilk defa iki çocuğu aldım parka çıktım bebiş bebek arabasında kızım oynadı bir saat durdum geldim bana da onlara da iyi geldi bn üstüne kalın hırka tarzı bsey giydirdim
Bana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
Ben konak tarağı almadım hiç o arkadaşın gösterdiği tarakla taradım bsey olmadı
Eki Görüntüle 3035798
Bu mu kıpkırmızı yaptı? Bize iyi geldi bu.
Bu ıslak mendili arkadaşım denemem için bir paket verdi hiç beğenmedim bir üni baby yenidogan edemez asla üni yenidoğan kullanan başka bsey kullanamıyor sanırım dokusu mendili harika tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…