- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
MasallahBaşladık maşallah kırılcak yakında
Bende bilemedim abisinden kalma ince bir montu var onu giydiricem
Üstünde de yine battaniyesi olur arabada dururlar zaten
Bizde bugun ilk defa yalniz cikmak durumundayz
Bana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.
Doktora sormadan sürme bence. Benim oğlumun boynunda çıkmıştı sadece 3 gün kullan dedi kortizonluydu hemen geçti ama izi kaldı.Etkiler ama çok değil iftar ve sahurda iyi yenilince zaten günde 2 öğün anca yiyorum.
Yüzünde bir yerde böyle kızardı, sanırm egzama oldu. Ne yapabilirim sizce? Abisine 1 yaşında verdiklerini sürsem mi acaba kortizonlu
Ben de baby turco ıslak mendil kullanıyorum ama benimki yeşil bi paket yenidoğan falan yazıyorValla deniyim dedım cokta güzel kokuyor slepy milipi hikaye kullandım slepynın ıslak mendılınıde begenmedm bu cok güzel ve uygun denemeliisniz smdı bezini denıcem slepy kullanıyorum ama kızarmalar başladı hiçte değişmedm aslında bezi anlmadm
Ataktır o atakSabah 9dan beri ayaktayız katıla katıla ağlamalar mama yememeler meme emmemeler hayırdır ya noluyo anlmadm smdı aglaya aglaya kucagımda uyuya kaldı garibim . Arada efeleklenıyo ben gibi
Bende siliyorum sürekli ılık suylafa bugun sipariş ettm cok begendım yenıdoğan kullandım kıpkırmızı yaptı poposunuBen de baby turco ıslak mendil kullanıyorum ama benimki yeşil bi paket yenidoğan falan yazıyor
Genelde pamukla suyla siliyorum zaten.
Evet canım ben ilkindede tuttum hamileylende tuttum yani oluyor bence. İlkinde bebek daha 40ı yeni çıkmıştı hazirandı. Çok güzel yiyordm sahurda iftarda aralarda çok sorun olmadıEmzirme devam mı?
Evet begenmedım ben saf su yazıyor bide kokusuz falan dedım baya iyi bısey ama bıze gelmedi yaramadıEki Görüntüle 3035798
Bu mu kıpkırmızı yaptı? Bize iyi geldi bu.
Evet güzel oyaladı, oğlum asla bakmazdı ama kızım bi 15 dakka durıyorOyun halisina başladınız mı?
sağol cnm ben de bunu merak ediyodm konak tarağı diye görüyorum çünkü acaba farklı bişey mi diye. o settte fırça da var ztn şuan onu kullanıyorum ztn saçı pek az=)Bana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
Bende pembesi var bunun konak tarağı değil ama ben de o sert olanla tariyorum dikine değil yan yatırarak zorlamiyorum hindistan cevizi yağı bayağı yumsatiyor
Bugün bnde ilk defa iki çocuğu aldım parka çıktım bebiş bebek arabasında kızım oynadı bir saat durdum geldim bana da onlara da iyi geldi bn üstüne kalın hırka tarzı bsey giydirdimDeneme olsun diye yakın parka gittik güneşlendik. Polar giydirdim sıcak hava ama esiyordu. Benimkinin Montu yok mont da yeterli olur
Ben konak tarağı almadım hiç o arkadaşın gösterdiği tarakla taradım bsey olmadıBana sormamışsın ama o tarak Konak için olmaz . İncecik taraklar var. Fırça da al ama güzel oluyor. Ben ucuz bir markanın aldım güzel yumuşak fırçaları.Eki Görüntüle 3035782
Bu ıslak mendili arkadaşım denemem için bir paket verdi hiç beğenmedim bir üni baby yenidogan edemez asla üni yenidoğan kullanan başka bsey kullanamıyor sanırım dokusu mendili harika tavsiye ederimEki Görüntüle 3035798
Bu mu kıpkırmızı yaptı? Bize iyi geldi bu.
Aslaaa üç yılda yeni başlıyor herşey bizde öyle oldu 3 buçuk yaşında kızımla 3 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyorumBu 3 ayı kim çıkardı arkadaşlar
3 ay değildir o 3 yıldır
3 yıl olunca bitiyo her şey, kesin bilgi yayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?