A anemoniasp bizim günleri çok yakın atak haftasına girdik bence. Bir de benim kız da öksürük kaldı, burnu da doluyor arada iyice perişan oldukKizlar gunaydn. Dun hic uyuyamadk nerdeyse. Surekli uyandi. Gece gazi olsa bile aglar aglar zor uyanirdi dun uyuyamadi resmen. Suan kucagmda uyutuyormmecbur 1 saattr kucagmda. Atak mi bu sizce simdi
Ay hemen araştırayım çok hırıltısı oluyorAynısını bize de söyledi . Çok doluysa ben arada çekiyorum.
Nasorinse sprey verdi hırıldarsa onu sıkıyorum rahatlatıyor. Banyoda da sümüklerini çıkarıyor.
Doktoruna sor da al. Her doktor farklı bir şey öneriyor. Üzerinde fil resmi olan türü.Ay hemen araştırayım çok hırıltısı oluyor
Benimki sizden daha kucuk ama bilmiorm baya huyu degisti arabayi puseti severdi iki gndr onda da agliyo hemen uyurdu mesela arabada gezemedik 2 gundurA anemoniasp bizim günleri çok yakın atak haftasına girdik bence. Bir de benim kız da öksürük kaldı, burnu da doluyor arada iyice perişan olduk
Yok canım gazdan öyle oluyor benımkıde öyle oluyor genelde ordan bılıyorum aynen gazdan oluyor dene düzelir hemen gerçi emmeyı cekınce biraz ağlar ama gazını mıtlaka cıkart kusmaya devam eder yoksaEvet ya bende hızlı emiyor ya ondan geliyor sanıyordm yada çok acıkmış ondan emiyor diyodum. Böyle gum gum diye çıkan ses demi. Deneyim canım inşallah işe yarar. Ben sandım çok emzirdiğimden. Ne var ne yok emdiğinin hepsini çıkarıyor üzülüyorum
Huy değişti aynen, meme de uyumak istiyor. Bu sefer kafası terliyorBenimki sizden daha kucuk ama bilmiorm baya huyu degisti arabayi puseti severdi iki gndr onda da agliyo hemen uyurdu mesela arabada gezemedik 2 gundur
2 kere emzirdim buraya yazdıktan sonra 2 kere cektm memeden gazını cıkardı ikisindede. Doyduğunu nasıl anlıycam böyle pekş kaç dk emzirsem ki?Yok canım gazdan öyle oluyor benımkıde öyle oluyor genelde ordan bılıyorum aynen gazdan oluyor dene düzelir hemen gerçi emmeyı cekınce biraz ağlar ama gazını mıtlaka cıkart kusmaya devam eder yoksa
O kendi doyunca memenı sıkmıyormu ? Benımkı doyunca mememi bı sıkıyor aaa dıyorum2 kere emzirdim buraya yazdıktan sonra 2 kere cektm memeden gazını cıkardı ikisindede. Doyduğunu nasıl anlıycam böyle pekş kaç dk emzirsem ki?
Kustumu yine ?2 kere emzirdim buraya yazdıktan sonra 2 kere cektm memeden gazını cıkardı ikisindede. Doyduğunu nasıl anlıycam böyle pekş kaç dk emzirsem ki?
Kolunda tutarak emziriyorsan yastık kullan. Bi miktar daha az terlerHuy değişti aynen, meme de uyumak istiyor. Bu sefer kafası terliyor
Benim birinci oğlan da öyleydi. Bebek arabamız sıfır sayılır sayesinde. Belki bir iki kere binmistir. 2. Numarayı denemedim inşallah sever ya çok imreniyorum bebek arabasında paşalar gibi oturup etrafı izleyen bebeklereOff kızlar ben bu oğlanı bebek arabasına nasıl alıştırcam iki gündür çıkıyoruz ikisinde de ağladı durmadı bebek arabasında rezil etti bizi biri kucağımda biri elimde bebek arabası boş eşim sürüyor kızım gitmeyelim anne diye ağlıyor öbürü kucağımda ağlıyor. Ben bir daha bayramdan sonraya kadar çıkmam bir yere gezelim diye çıkıyoruz yorulup geliyoruz.
Yok fazla emmedıgınden kusmaz az emzir cok emzırme anlrsın zaten doydugunu anlıyorsan cek ama ben baya 20 dakıka falan beklıyorum bi göğsümü verıyırum yarım saat işine gelirse 1saat uyuyor o emmeyle gecede öyle 15dakıka emer sıkar mememı bırakır öyle emzık verıyormusun senGaz çıkarırken çok az çıktı ilkinde ama korkarak gaz çıkartıyorum kusacak diye
Sen onu dınlemıyonmu ben bütün hareketlerını nie yaptıgını az cok anlamaya basladım sen onu dınle o senı yönlendırıyor benımde ilk cocugum valla yavaş yavaş anlamaya basladım bende tecrubesizlik cok kötü bısey cocuga neler etmısım dıyıyorum bazenYok ya doyunca bişey yapmıyo yada ben anlamıyorum galiba
Yok emzik tutmuyor benimki. Kakayı yapamadı onunla alakalı olabilir mi kusmasıYok fazla emmedıgınden kusmaz az emzir cok emzırme anlrsın zaten doydugunu anlıyorsan cek ama ben baya 20 dakıka falan beklıyorum bi göğsümü verıyırum yarım saat işine gelirse 1saat uyuyor o emmeyle gecede öyle 15dakıka emer sıkar mememı bırakır öyle emzık verıyormusun sen
Dinliyorum dinlemez olur muyum. Sadece memede doyduğunu anlamıyorum çünkü çekiyorum memeyi gene yöneliyr memeye. Aman çok karışık bu işler yaSen onu dınlemıyonmu ben bütün hareketlerını nie yaptıgını az cok anlamaya basladım sen onu dınle o senı yönlendırıyor benımde ilk cocugum valla yavaş yavaş anlamaya basladım bende tecrubesizlik cok kötü bısey cocuga neler etmısım dıyıyorum bazen
Emzik lazım sana tam yöneldıgınde vercen emzıgı ben öyle öyle alıstırdım emziği yılma ver sürekli nie yapamadı kiYok emzik tutmuyor benimki. Kakayı yapamadı onunla alakalı olabilir mi kusması
Senınki beya var benle aynısın hemen hemen benımkı tokken yemıyor artıkDinliyorum dinlemez olur muyum. Sadece memede doyduğunu anlamıyorum çünkü çekiyorum memeyi gene yöneliyr memeye. Aman çok karışık bu işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?