Ben 6+6 iken kalp atisini dinledim. O sirada doktor ultrasonda sivi seyler siyah gorunur keseniz gibi dedi. Kesenizin hemen yakininda da bi siyahlik var. O implantasyon kanamasi ama henuz disariya kendini atamamis. Yuksek ihtimal ara ara lekelenmelerin olacak ama sakin korkma demisti. Belki sizinki de oyle biseydir, iciniz rahat olsun.Ben lekelenmelerim yüzünden dün gece ağlaya ağlaya acile gittim. Ultrasonla baktılar 4 gün öncesinde sadece kese görülmüştü içinde nokta gibi beyaz birşey vardı doktor bu da embriyo demişti. Gece bakan doktor kesen yukarda ortada duruyor aşağıda da değilki bir kanama alanın yok, içinde yolk sac oluşmuş aaa galiba kalp atışıda var bu bebeğin dedi tam çok şükür derken he yokmuş kalp atışı daha dedi. Bende dedimki zaten kalp atışı için haftaya çağırmıştı doktor beni anca oluşur diye normal değilmi olmaması neden lekelenmelerim var rahimde kanama alanı mı var diyorum bana yokki birşey niye var lekelenmen bilmiyorum diyor. Sen bilmiyorsan ben nerden bilicem şaka gibi. Kesen duruyor hala dedi sonra boyutunu ölçtü. 4 gün önce 7.97 mm idi dün 10 mm çıktı. 4 günde az büyümüş zaten dedi. Kalp atışını duymadan sana ilaç iğne falan veremem doğru bulmuyorum dedi. Sağlıklıysa gelişir değilse düşer zaten dedi yolladı beni. Ne kanamam nasıl sordu ne normal mi neden olur birşey dedi boşu boşuna gittim gibi oldu. Arkadaşlar ben mi manyağım anlamadım başına benzer bir durum gelen var mı ? Çok korkuyorum hala lekelenmem devam ediyor gece 3-4 damla gelmiş onun dışında her tuvalete çıktığımda silerken peçeteye geliyor lekeler ?