- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.441
Hahaha onların da işine geliyor, bence de seni kekliyor enişte
Çoğumuz aynıyız bebişim, zira 24 saat içinde 2 ilişkiyi bünyeler kaldırmıyorKızlar ben çatlamadan sonra sadece 1 kez degerlendirdim az mi yaa
Hadi hayırlısı bakalimBugün yine akıntım fazla. Eğer hamile isem akıntıyı kesin hamilelik belirtisi sayabilirim
Ay tekrar tekrar baktım Kuzum sanki hayali çizgi var bembeyaz değil gbiBembeyazzz bat 6 nisan normal dimiii umutlarımı tüketince kötü oluyorum azıcık moral alayım
Ya ben de öyle görüyorum ama sonra da kendini avutma diye kzıyorum kendimeAy tekrar tekrar baktım Kuzum sanki hayali çizgi var bembeyaz değil gbi
Canıııım vallahi öyle böyleee testlere para yatırıyoruz ama bir arkadaş yazmıştı kötü alışkanlığımız yok bi test alışkanlığımız var me yapalım diyeAh benim sabırsız kardeşlerim ben de sizler gibiyimiki ayda 24566467 milyon test yaptım neyse ki Rabbim acıdı da iflas etmeden pozitifi gördüm adete ne kadar kaldığının öneminden çok çatlama tarihi önemli eğer biliyorsanız 10 gün sayın sonra test yapın yoksa asla çıkmıyor.. ben kanımı 0.5 iken verdim iki gün sonra baktım 2 dedim ki ahaaa yakaladım seni dün ise 8,18 çıktı Darısı başınıza sabırlı olun bi 10 güncük
Evet kuzum orda çok silik var bekle bi kaç gün sonra yine yapYa ben de öyle görüyorum ama sonra da kendini avutma diye kzıyorum kendimeama bunu başkasının da görmesi moral olmadı değil
gunaydın kuzum ınsallahh hepımız gorelmGünaydın canımmm insallah diğer günler de pozitifler olsunnnnn
yok bebısım ya ıkı gun daha bakcam teste hala varsa cızgı verırım dedımKız kan verdin mi var silik çizgi
Neeeeyyyyy kız napıyorsunuz
Bizim de 3 desek olur. İlk denememizde Hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı. Şimdi düşükten sonra 2. Aydayız. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Evet 9 aydır evliyim 3 aydır Deniyoruz
Benimde bugün her iki tarafta kasılma kramp oldu sabah ve akıntım bildiğin su gibi geldiKızlar sabahları adet ağrısına benzer ağrım oluyor ama gün içinde geçiyor, tam tarif edildiği gibi akıntım da devam ediyo özellikle sabahları çok fazla. Son 9 gün kaldı test yapmaya
Bende de oluyor dün ve bugün hatta suanda da devam ediyor, inşallah bebistendirBenimde bugün her iki tarafta kasılma kramp oldu sabah ve akıntım bildiğin su gibi geldi
Ayy hadi inşallahBende de oluyor dün ve bugün hatta suanda da devam ediyor, inşallah bebistendir
Canım bence bebiş var yaa çünkü gün gün silinirdi olmasaydı bence hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz aslında kan da versen olur artık yaGünaydın canlar
Bugün ki test de aynı gibi. Bakalım iki gün daha yaparım regl gelmezse igne günü hariç 10gun.
Canım o ıslaklık bende de oluyor beyaz akıntı da var ama kanama olmadı senin ki gebelikten gibi duruyor aslında yaaKızlar ne olabilir bu nedir biriniz akıl versin bana. Dün sabah regl agrisi gibi ağrım oldu öğlene kadar devam etti akıntıyla beraber. Bu sabahta aynı şekilde devam ediyor şiddetli degil ama kendini baya baya hissettiriyor. Az önce lavaboya gittim ve ic camasirim su gibi ıp ıslak ve beyaz akıntım olmuş öyle az degil baya baya ilk kez bu kadar geldi. Birde nasıl tarif etsem lastik gibi akıntı olmuş kahverengi renginde ve içinde açık kırmızı kan var. Yani böyle lastik gibi uzayabilen bir akıntı katı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Gecen hamileliğim de 13. Gün yerleşme kanaması olmuştu onda da kılcal damar gibi kırmızılık vardı. Bugun yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Ayy bebiş o bebiiiişKızlar ne olabilir bu nedir biriniz akıl versin bana. Dün sabah regl agrisi gibi ağrım oldu öğlene kadar devam etti akıntıyla beraber. Bu sabahta aynı şekilde devam ediyor şiddetli degil ama kendini baya baya hissettiriyor. Az önce lavaboya gittim ve ic camasirim su gibi ıp ıslak ve beyaz akıntım olmuş öyle az degil baya baya ilk kez bu kadar geldi. Birde nasıl tarif etsem lastik gibi akıntı olmuş kahverengi renginde ve içinde açık kırmızı kan var. Yani böyle lastik gibi uzayabilen bir akıntı katı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Gecen hamileliğim de 13. Gün yerleşme kanaması olmuştu onda da kılcal damar gibi kırmızılık vardı. Bugun yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
İnşallah öyledir ya çünkü ben adet olduğumda bir anda olurum yogun kan şeklinde gelir ağrı falan da olmaz hic anlamam bile.Canım o ıslaklık bende de oluyor beyaz akıntı da var ama kanama olmadı senin ki gebelikten gibi duruyor aslında yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?