Kahve hiç yok çay da maksimum 2 oda çokk açıkkk siz de ara verin benceBenimde ikinci günüm çay kahveyi azalttım, siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve hiç yok çay da maksimum 2 oda çokk açıkkk siz de ara verin benceBenimde ikinci günüm çay kahveyi azalttım, siz ?
Evettt çok hemdePeki gazınız çok oluyo mu
O kadar çok şeye dayandık kii çay kahve ufak bişey kii bende tiryakiyim kahvesiz çaysız günüm geçmez ama bi süre ara verdimçok açık olunca da su içiyor gibiyim ama dayanamıyorum ben de :) dudak tiryakiliği var heralde bizde :)
Benimde aynı şekilde hayırlı haberlerle görüşürüz inşallahBende 27 sinde oldum .2 embiriyo transfer edildi
Yormayın kendinizi bi iki gün kaldı hadi bakalım hayırlısı8. günden selamlar :) bugün kasık ve bel ağrısı yedi beni ayakta da çok kaldım heralde yemek yapacağım diye :)
Yalnız olmadığıma sevindimEvettt çok hemde
Çok afedersiniz vajinanında bi şişlik hissediyor musunuz kapsül koyarken özellikle canım acıyorYalnız olmadığıma sevindim
Zamanla şişlik oluyor evet ilk zamanlarda koyarken daha derine itebiliyordum. Şimdi baya bir şiş ve zorlanıyorumÇok afedersiniz vajinanında bi şişlik hissediyor musunuz kapsül koyarken özellikle canım acıyor
Progestan ı vajinadan kullanıyorum bende. Çok fazla geri gelme oluyor mu. Günlük ped bile kurtarmıyor beniZamanla şişlik oluyor evet ilk zamanlarda koyarken daha derine itebiliyordum. Şimdi baya bir şiş ve zorlanıyorum
Tekrar dene canımNeden resim yüklenmiyor
O zaman normal yani sabretcez napalmmZamanla şişlik oluyor evet ilk zamanlarda koyarken daha derine itebiliyordum. Şimdi baya bir şiş ve zorlanıyorum
Bende aynı şekilde hemşireme sordum normal dediProgestan ı vajinadan kullanıyorum bende. Çok fazla geri gelme oluyor mu. Günlük ped bile kurtarmıyor beni
Tekrar dene canım
Tekrar dene canım
Dosya büyük diyorTekrar dene canım
Aynı gün transfer olmuşuzinşallah hayırlısı olsun hakkımızda…Merhabalar kızlar 25 Mayıs günü transferim var aranıza katıldım umut diyorum başka birşey demiyorum gerginim sinirliyim hassasım sizde durumlar nasıl
Amin canım hayırlısı ile gönlümüzdekini versin belirtilerin neler bende adet sancısı ve ara ara rahimde atma hissi varAynı gün transfer olmuşuzinşallah hayırlısı olsun hakkımızda…
Uyguladıktan sonra 1 saat kadar yatıyorum. Bir miktar geri gelme oluyor ama normalmiş bu. Yani akıntı şeklinde fazlasının geri gelmesinde bir sıkıntı yok dedi doktorProgestan ı vajinadan kullanıyorum bende. Çok fazla geri gelme oluyor mu. Günlük ped bile kurtarmıyor beni
Amin inşallah en hayırlı şekilde…Bende herhangi birşey yok kasıklarım da hafif ağrı war bir iki gündür yoktu bugün yine başladı hafiften…önceki transferde de kaşık ağrım olmuştu…Amin canım hayırlısı ile gönlümüzdekini versin belirtilerin neler bende adet sancısı ve ara ara rahimde atma hissi var