- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi iyilikperisi92
ınsallaahh canım amınnnnÇok teşekkür ederim canım. İnşallah bu ay olur hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallaahh canım amınnnnÇok teşekkür ederim canım. İnşallah bu ay olur hepimizin
Yaşınızı bilmiyorum ama biraz önce doktordan geldim, ovulasyon testini öneriyor musunuz dedim, ben daha çok yaşlılarla konuşuyorum bu konuyu gençsin ihtiyacın yok böyle şeylere hiç önermiyorum dedi. Ben ayda 20 gün ilişkiye giriyorum mesela ama haftada 2 kez bile yeterli olur, sen günaşırı devam et dediKeşke kuzum ya valla zaten benim reglim de çok düzensiz, bu ay günü gününe ovülasyon yaptım falan derken çok kastım kendimi salcam artık akışına
kız ayda 20 gün nasıl ılıskıye gırıyorsunYaşınızı bilmiyorum ama biraz önce doktordan geldim, ovulasyon testini öneriyor musunuz dedim, ben daha çok yaşlılarla konuşuyorum bu konuyu gençsin ihtiyacın yok böyle şeylere hiç önermiyorum dedi. Ben ayda 20 gün ilişkiye giriyorum mesela ama haftada 2 kez bile yeterli olur, sen günaşırı devam et dedi
Ya bebiş ben bu ay her gün her gün adamın başına geçtim hadi hadi diye Birazda erken başladım galiba tam yumurtlama çatlama döneminde çok zorlandı eşim. O yüzden inş regliden sonra 3-3-2 şeklinde falan yapacağım tekrar ovü testi de alıp ona para vermeyeceğim.Yaşınızı bilmiyorum ama biraz önce doktordan geldim, ovulasyon testini öneriyor musunuz dedim, ben daha çok yaşlılarla konuşuyorum bu konuyu gençsin ihtiyacın yok böyle şeylere hiç önermiyorum dedi. Ben ayda 20 gün ilişkiye giriyorum mesela ama haftada 2 kez bile yeterli olur, sen günaşırı devam et dedi
Ahaha bizim libidolar tavan şaka bi yana bebiş olsun diye arttırdık günleri ama iyi değilmiş her gün yapmakkız ayda 20 gün nasıl ılıskıye gırıyorsun
Ay bide sırf görev gibi bebek için sevişmekte çok sıkıcı oluyor günaşırı iyidir artık böyle devam edicemYa bebiş ben bu ay her gün her gün adamın başına geçtim hadi hadi diye Birazda erken başladım galiba tam yumurtlama çatlama döneminde çok zorlandı eşim. O yüzden inş regliden sonra 3-3-2 şeklinde falan yapacağım tekrar ovü testi de alıp ona para vermeyeceğim.
Aynen aynen devam eskisi gibi. Birde doktordan geldim demişsin bende eğer mayısta olmazsam doktora gitmeyi planlıyorum. Direkt alttan muayene mi oluyor ya da önce hormon testi vs onlara mı bakılıyor?Ay bide sırf görev gibi bebek için sevişmekte çok sıkıcı oluyor günaşırı iyidir artık böyle devam edicem
Ben varım kuzum. ama nisanda hamile kalmamış olursam. 15 nisan bat. olmazsa buraya gelicem, ovulasyon ile takip edicemBu ay ovulasyon testiyle takip edicek olan var mı?
AminnnnnnnnnnnAynı durumlargelecekse gelsin gelmeyecekse pozitif çıksın
Ben daha önce kan testi vermiştim onların hepsi normal çıktı, alttan muayene etti kist varmış, adetin 3. Günü gidicem önümüzdeki ay klomene başlıycaz. Sen de git bir an önce bi sorun varsa çabucak hallolsunAynen aynen devam eskisi gibi. Birde doktordan geldim demişsin bende eğer mayısta olmazsam doktora gitmeyi planlıyorum. Direkt alttan muayene mi oluyor ya da önce hormon testi vs onlara mı bakılıyor?
Kuzum son bi soru birde özele gittin değil mi?Ben daha önce kan testi vermiştim onların hepsi normal çıktı, alttan muayene etti kist varmış, adetin 3. Günü gidicem önümüzdeki ay klomene başlıycaz. Sen de git bir an önce bi sorun varsa çabucak hallolsun
Evet bebiş, daha önce devlete gittim ultrasonla karnıma bakıp yolluyordu vakit kaybettim onunla. Sor aklına geleni bildiğim kadarıyla cevap veririm benKuzum son bi soru birde özele gittin değil mi?
Alttan muayene her zaman geriyor beni ya yarın için randevu alacağım bende özel bi hastaneye, sürekli gittiğim doktorum gaziantepe gitti. Daha sonra hiç gitmedim muayeneye farklı bir doktor nasıl olucak bilmiyorumEvet bebiş, daha önce devlete gittim ultrasonla karnıma bakıp yolluyordu vakit kaybettim onunla. Sor aklına geleni bildiğim kadarıyla cevap veririm ben
Ben de korkunç bir şey olduğunu düşünüyordum, panik atağım var bide on kere durdurdum doktoru ama incecik bi çubuk hissetmiyorsun bile, öyle derinlere girmiyor yaniAlttan muayene her zaman geriyor beni ya yarın için randevu alacağım bende özel bi hastaneye, sürekli gittiğim doktorum gaziantepe gitti. Daha sonra hiç gitmedim muayeneye farklı bir doktor nasıl olucak bilmiyorum
Aaa sadece cubukla mi muayene ediyorlar benim aklımda hep daha kötüsü vardi sevindim buna:)Ben de korkunç bir şey olduğunu düşünüyordum, panik atağım var bide on kere durdurdum doktoru ama incecik bi çubuk hissetmiyorsun bile, öyle derinlere girmiyor yani
Ay ben o kadar alıştımki direk yatıp arkama yaslanıyorum artıkAlttan muayene her zaman geriyor beni ya yarın için randevu alacağım bende özel bi hastaneye, sürekli gittiğim doktorum gaziantepe gitti. Daha sonra hiç gitmedim muayeneye farklı bir doktor nasıl olucak bilmiyorum
Yapamadım anlamadım ki hala pes doğrusu banaKızzzzzz haniiiiiiiiiiii iyilikperisi92