- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Amin canım benim çok teşekkür ederimBakalım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşaALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok teşekkür ederimBakalım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşaALLAH
Yapma.bence kuzu.Canıım bende iki kez kullanıyorum sogan kürü yapsam mı diye düşündüm ama sıkıntı olur diye tedirginim
Amiiin inşaALLAH kuzumm
4 Mart da oldum 3 Mayıs pardon kuzumKız nasıl.bat 3 nisann regl mi 3 Nisan'da oldun ?
ınsallaaahhh bu ay bızım ayımız olsun4 Mart da oldum 3 Mayıs pardon kuzum
Yarın abdest alıyorumınsallaaahhh bu ay bızım ayımız olsun
bende bugun ınsallaahhh, bıttı sayılır aynı gun regl olmuşuzYarın abdest alıyorum
Ama daha vakit var son 1 hafta bizim icin belli olur bakalim gerci benim bazen gecikebiliyor 3-4 gun iyice ay sonuna dogru atacak beni sanirimBakalım kuzum ins nisanda kalırız ya
Aynen kuzum heyecanlıyım yinebende bugun ınsallaahhh, bıttı sayılır aynı gun regl olmuşuz
Aynı durumlargelecekse gelsin gelmeyecekse pozitif çıksınAnonim bende hala gelen giden yok bat soyleyebilmem için sancimda yok nereye gitti onca sancı kramp şimdiye patlardim ben oy oyyyyav bı patlasaydim hazırlık yaoacam Mayıs'a yok yok test gene negatif hayır yani gelsede işimize baksak demi yani
yumurta takıbı yapacak kuzum,bnde suan femara kullanıyorum,Kızlar şimdi doktordan geldim, bi dahaki ay klomene başlıycaz dedi var mı kullanan nasıl ilerliyor
Kızzzzzz haniiiiiiiiiiii iyilikperisi92Kizzzz listen nerdeeee millet kuyruktaaaa accc accc ajdkfkfkf
İlacı 5 gün kullandıktan sonra çatlatma iğnesi mi yapıyor yani? Bana 3 ay gibi bi süreden bahsetti ama gerçi şu an ne dediğini de tam hatırlamıyorum kafam karışık. Kist gördü küçük, adetle atılır dedi önemli birşey değildir bu heralde öyle miyumurta takıbı yapacak kuzum,bnde suan femara kullanıyorum,
5 gun kullancam doktora gıtcem bakıcak yumurtalar ne durmda dıye sonra cataltma ıgnesı ve ilişki
Bende kist yaptı canım 20 gün kanama yasadım sonra dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım tabi her bünyeye farklı etki gösterebiliyor bir arkadasımda sogan kürü içti düzenli gebe kaldıCanıım bende iki kez kullanıyorum sogan kürü yapsam mı diye düşündüm ama sıkıntı olur diye tedirginim
Amiiin inşaALLAH kuzumm
Güzel haberleri bu ay beraber alsak ne güzel olurGaliba bende artık buradayım ama hala reglim gelmedi
yumurtalar eger yeterı kadar gelıstı ıse ıgne verıyor canım ama gelısmedı ıse bır kere daha kontrole cagırıyor.İlacı 5 gün kullandıktan sonra çatlatma iğnesi mi yapıyor yani? Bana 3 ay gibi bi süreden bahsetti ama gerçi şu an ne dediğini de tam hatırlamıyorum kafam karışık. Kist gördü küçük, adetle atılır dedi önemli birşey değildir bu heralde öyle mi
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bu ay olur hepimizinyumurtalar eger yeterı kadar gelıstı ıse ıgne verıyor canım ama gelısmedı ıse bır kere daha kontrole cagırıyor.
3 ay kullanılıyor genelde yumurta gelıstırıcı ılaclar onu demıstır.
kıst adet ıle atılıyor genelde uzme kendını
Keşke kuzum ya valla zaten benim reglim de çok düzensiz, bu ay günü gününe ovülasyon yaptım falan derken çok kastım kendimi salcam artık akışınaGüzel haberleri bu ay beraber alsak ne güzel olur