- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Kizzzz listen nerdeeee millet kuyruktaaaa accc accc ajdkfkfkf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıcam canımBu ay ovulasyon testiyle takip edicek olan var mı?
Yapıyorum birazdanKizzzz listen nerdeeee millet kuyruktaaaa accc accc ajdkfkfkf
Seninde 7 Mayıs mıydı batBen kullanıcam canım
Çiçeğim tahmini adet tarihini söyleyebilirsin 35 günde bir oluyormuşsun ya mesela İstersen adet takvimi programları var onları indir ben de seni buraya etiket yapacaktım baktım gelmişsinBiz neye gün ekliyoruz arkadaşlar :) o kadar yeniyim anlamadim.
İnşallah canım benim umudum hep var. Niye bilmiyorum ama bu ay daha da umutluyumİnşaALLAH olur canım umudumuzu kaybetmeyeliimm
Amiiinn inşaALLAH canıımm valla ekstra olarak ne yapabilirim diye araştırıyorum bu ay güzel şeyler olur RABBİM'in izniyle dua edelim bol bolİnşallah kuzum hepimiz bu ay kavusalim yavrularımıza
Dün başladım canım femara ya
Ayy inşaALLAH güzel haberler alırsın kuzummİnşallah canım benim umudum hep var. Niye bilmiyorum ama bu ay daha da umutluyum
Kuzum bana doktor ilaçla birlikte bişey kullanma dedi korkudan bişey kullanamıyorum.Amiiinn inşaALLAH canıımm valla ekstra olarak ne yapabilirim diye araştırıyorum bu ay güzel şeyler olur RABBİM'in izniyle dua edelim bol bol
Bende femara kullanıyoruumm
adetim düzensiz olduğu için kesin bilemiyorum. Ama geçen ay takip ettiğimde döngüm 32 gündü. 32 gün saydım yine 7 mayısa denk geldi. Elimde 8 tane ovulasyon kaldı 14. Gün başlamayı düşünüyorum. Senin adetin ne zaman bitiyorSeninde 7 Mayıs mıydı bat
Benimde nisan 15 bat ama bende bu aydan umutlu degilim bidahaki aya insallahBenim bu ay daha belli değil 16 sı bat tarihim ama kafamda bu ayı pas geçmiştim ddim bu ay olmazsa ins güzel bir doğum günü hediyem olur ayy insallah canım bende dua edicem bende 92 liyim
Benimde adetimin birinci günü bugün. 4 gün sonra bitmiş olur. Bende ovulasyon sipariş ettim onları bekliyorum adet biter bitmez başlarımadetim düzensiz olduğu için kesin bilemiyorum. Ama geçen ay takip ettiğimde döngüm 32 gündü. 32 gün saydım yine 7 mayısa denk geldi. Elimde 8 tane ovulasyon kaldı 14. Gün başlamayı düşünüyorum. Senin adetin ne zaman bitiyor
Ben doktor ne derse onu yapacam hele bı adet olayimBu ay çatlatma iğnesi olacak var mı kızlaar
Bakalım kuzum ins nisanda kalırız yaBenimde nisan 15 bat ama bende bu aydan umutlu degilim bidahaki aya insallah
Sağ ol tiniminim mantikli :) biraz geç oldu yorgunum yarin bakip yazarim bende ama önce diş eti tedavim olacak ben bu aya yetişemem belki.Çiçeğim tahmini adet tarihini söyleyebilirsin 35 günde bir oluyormuşsun ya mesela İstersen adet takvimi programları var onları indir ben de seni buraya etiket yapacaktım baktım gelmişsin
İnşallah sağa salim tedavin biter sonrada bu işlere ağırlık verirsin kuzum gebe kalmadan önce diş tedavini olmak en doğrusuSağ ol tiniminim mantikli :) biraz geç oldu yorgunum yarin bakip yazarim bende ama önce diş eti tedavim olacak ben bu aya yetişemem belki.
Kız nasıl.bat 3 nisann regl mi 3 Nisan'da oldun ?kızlar liste işini PC’den yapıcam o zamana kadar herkes eklensin bat benım 3 nisan doğal yollarla yoluma devam edicem haftasonu yeni bir Serüven. Başlasın
Canıım bende iki kez kullanıyorum sogan kürü yapsam mı diye düşündüm ama sıkıntı olur diye tedirginimKuzum bana doktor ilaçla birlikte bişey kullanma dedi korkudan bişey kullanamıyorum.
Sabah akşam iki tane içiyorum bu sefer günde .
Bakalım insallahh nasip olsun hepimize
Bakalım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşaALLAHBen doktor ne derse onu yapacam hele bı adet olayim