- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Canım o yazı alanında excel gibi tablo alanı var oraya tıklıcaksın baslıkları yaz alta satır ekle deNasıl yapıyorum liste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o yazı alanında excel gibi tablo alanı var oraya tıklıcaksın baslıkları yaz alta satır ekle deNasıl yapıyorum liste
Tamma akşam yapıcam kızcelerCanım o yazı alanında excel gibi tablo alanı var oraya tıklıcaksın baslıkları yaz alta satır ekle de
Teşekkür ediyorum:) benimki çok değişken hic net olmaz bazen 35 bazen daha az şimdilik sizi izleyeyim o zaman:) bu ay hayirli haberler aliriz ins bu topictenadet tarııhı kuzum
Tamma akşam yapıcam kızceler
94 luyum amin inşallah Nisan'da olmadı ama dogumgunumuzde olsun çok dua ediyorum inşallah canımAyyy benimde 11 mayıs doğum günüm bende onu düşünüyorum bu ayı pas geçmiştim kafamda dedim doğumgünümde hediyem olsa keske diye kaçlısın
Benim bu ay daha belli değil 16 sı bat tarihim ama kafamda bu ayı pas geçmiştim ddim bu ay olmazsa ins güzel bir doğum günü hediyem olur ayy insallah canım bende dua edicem bende 92 liyim94 luyum amin inşallah Nisan'da olmadı ama dogumgunumuzde olsun çok dua ediyorum inşallah canım
Canısı ben daha adet olmadım kist var bende de malesef kist olunca gecikme oluyor kanda vermedim önceki gün erken gebeliğe baktım negatifti bat 9 Nisan ama gelen giden yok ağrı sızı yok sadece akıntı var beyaz kremsi oda kistten sanırım olsaydı erken gebelikte çıkardı bence kendimi ben eledim kisti duyunca dün doktorum kistin var ufak önemsiz dediği için kendimi eklemiş oldumBenim bu ay daha belli değil 16 sı bat tarihim ama kafamda bu ayı pas geçmiştim ddim bu ay olmazsa ins güzel bir doğum günü hediyem olur ayy insallah canım bende dua edicem bende 92 liyim
Güzel anne adayları burada toplanıyoruz
Topigi ben acıyorum
Açmışım yanlış olmuş konu başlığı
Nisan ayı Uğur getirsin hepimize insssss
[/QUOTE
Merhaba 1 Mayıs bat beni de yazarmısınız
Amin ecmain insallahhhhhhhBende geldim
hadi bakalıımm hepimize uğurlu gelsin bu ayy
Bat 3 mayıs
İnşaALLAHAmin ecmain insallahhhhhhh
yine beeeeeennnnBu ay çatlatma iğnesi olacak var mı kızlaar
İnşaALLAH bu sefer olur canıımyine beeeeeennnn
Ben klomen kullanıyorum. İğne verecek haftaya doktorum. İnşallah bu sefer faydasını görürüm. Olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecekBu ay çatlatma iğnesi olacak var mı kızlaar
İnşaALLAH olur canım umudumuzu kaybetmeyeliimmBen klomen kullanıyorum. İğne verecek haftaya doktorum. İnşallah bu sefer faydasını görürüm. Olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek
İnşallah kuzum hepimiz bu ay kavusalim yavrularımızaİnşaALLAH bu sefer olur canıım
Sen başladın mı ilaca hangisini kullanıyorsun