- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Aaa kim açtıListeyi oluşturdun mu ikinci bı Mayıs Topigi açtılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kim açtıListeyi oluşturdun mu ikinci bı Mayıs Topigi açtılar
Ben de şu içine sokup açtıkları şey var ya onunla olacak diye çok gerildim çubukla yumurtalıklarına bakıyor sadece, belki başka türlüsü de vardır ama bilemiyorum. Alttan muayene edicem deyip çubukla baktı banaAaa sadece cubukla mi muayene ediyorlar benim aklımda hep daha kötüsü vardi sevindim buna:)
Benden kan geldi doktor cok hızlı soktu bende kendımı kasmıştımBen de şu içine sokup açtıkları şey var ya onunla olacak diye çok gerildim çubukla yumurtalıklarına bakıyor sadece, belki başka türlüsü de vardır ama bilemiyorum. Alttan muayene edicem deyip çubukla baktı bana
Aaaa o nasıl dokturmuş ya, ben de çok kastım kendimi korkudan, hissetmedim bileBenden kan geldi doktor cok hızlı soktu bende kendımı kasmıştım
Teşekkürler bilgi icin:) benim tanıdığım çok nazik bir doktor var bir ona giderim sanirim gerekince.Ben de şu içine sokup açtıkları şey var ya onunla olacak diye çok gerildim çubukla yumurtalıklarına bakıyor sadece, belki başka türlüsü de vardır ama bilemiyorum. Alttan muayene edicem deyip çubukla baktı bana
Ya cok hastası birikmişti acil yaptı sanırım bende kastım üstüne canım cok yandı benımAaaa o nasıl dokturmuş ya, ben de çok kastım kendimi korkudan, hissetmedim bile
Üzüldüm ya, bunu ben yaşasam bi daha kimseye muayene olamam korkudanYa cok hastası birikmişti acil yaptı sanırım bende kastım üstüne canım cok yandı benım
Bende olmuyom zaten kuzumÜzüldüm ya, bunu ben yaşasam bi daha kimseye muayene olamam korkudan
O doktorun hatası, normalde gerçekten hissedilmiyor merak etmeBende olmuyom zaten kuzum
Bakalım kuzumO doktorun hatası, normalde gerçekten hissedilmiyor merak etme
İnsallah canimmGüzel haberleri bu ay beraber alsak ne güzel olur
Yapmadım canımmYapma.bence kuzu.
Herkes çok faydalı falan diyordu o zaman kist yaptığını duymamıştım ilaç kullanıyordum birde ondan da yapmak istemedimmBende kist yaptı canım 20 gün kanama yasadım sonra dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım tabi her bünyeye farklı etki gösterebiliyor bir arkadasımda sogan kürü içti düzenli gebe kaldı
İns kist yapmamıştır canım bende reglimim son günü hatta bitmişti bir bardak içmiştim sadece allah ım 20 gün kanamam durmadı önce kahve leke sonra hep kanama gördüm kist yapmıstı ins ole bir durumun olmazMerhaba Hanimlar,
Bende soğan kürü uyguluyorum. Reglm 7.gunu basladim bugun 11.Günüm ama 2 gundur asiri kasık agrim ve bel agrim var. Hafif leke goruyorum akintiyla birlikte 2 gundur arayla acaba nedir?
İns kist yapmamıştır canım bende reglimim son günü hatta bitmişti bir bardak içmiştim sadece allah ım 20 gün kanamam durmadı önce kahve leke sonra hep kanama gördüm kist yapmıstı ins ole bir durumun olmaz
İlişkiye devam et o zaman canım kan gelmedği sürece endişelenicek bir durum yokturAyin 14.de akıntı da gelmis ve ayin 16.da ben yumurtlama çatladığı acaba dedim ama suanda leke hic yok
14.gun ve 16. da akıntı ile birlikte geldi belli belirsiz yumurta çatladığı icin mi acaba dedim ama suanda leke hic yok kasık agrim hala devam ediyor.
yarın gıtcem kuzum, bakalımYapmadım canımm
Sen napıyorsun ne zaman gidiyorsun kontrole
bu tarz seyler cok tehlıkeli, cok dıkkatlı olmak lazımMerhaba Hanimlar,
Bende soğan kürü uyguluyorum. Reglm 7.gunu basladim bugun 11.Günüm ama 2 gundur asiri kasık agrim ve bel agrim var. Hafif leke goruyorum akintiyla birlikte 2 gundur arayla acaba nedir?