- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Bence de yabu tarz seyler cok tehlıkeli, cok dıkkatlı olmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de yabu tarz seyler cok tehlıkeli, cok dıkkatlı olmak lazım
Hayırlısı bakalım kuzum bende yarın gidiyorumyarın gıtcem kuzum, bakalım
Aminnn canım benim.Hayırlısı bakalım kuzum bende yarın gidiyorum
Amiiinn inşaALLAH kuzuum beniimmmAminnn canım benim.
Seninde hakkında hayırlısı olsun, inşallah bu ay bebeklerimize kavusalim
Valla şuan hastaneye gidiyorum ben belli olurrr çıkınca inşaALLAHKızlar ne durumdasınız bu haftasonu yumurtlama var benım
Ay naptın adaşımValla şuan hastaneye gidiyorum ben belli olurrr çıkınca inşaALLAH
Kuzumm 17mm olmuş 2 tanesi dedi yarın yine gideceğim kontrole gel dedi bakalımAy naptın adaşım
harıka kuzum yarına catlatma ıgnesı verır .Kuzumm 17mm olmuş 2 tanesi dedi yarın yine gideceğim kontrole gel dedi bakalım
bende dun gıttım kuzum, 3sagda vardı 14-16mm- 1 tane 20mm varmıs o çatlamış dedı sıvı var rahımde çatlama sıvısı dedı. gun asırı ılıskı dedı.Papatyamveben-Mavi sen naptın canım gidecektin kontrole
Ayy inşaALLAH kuzuumm bu ay güzel şeyler olsunn bana da öyle geliyor yarın iğne verir sanırımmharıka kuzum yarına catlatma ıgnesı verır .
tutsun bebıs olsunlar ınsallaahh
Canıımm inşaALLAH güzeell haberler alırsın sendee bu ayy bebişler gelsiinn cumartesi mi iğneyi verecek kuzummbende dun gıttım kuzum, 3sagda vardı 14-16mm- 1 tane 20mm varmıs o çatlamış dedı sıvı var rahımde çatlama sıvısı dedı. gun asırı ılıskı dedı.
cumartesı tekrar gel dedı
verır kuzum yarın 20falan olurAyy inşaALLAH kuzuumm bu ay güzel şeyler olsunn bana da öyle geliyor yarın iğne verir sanırımm
ınsallah canım benım yaaa, Allahım duysun sesımızı hayırla versın.Canıımm inşaALLAH güzeell haberler alırsın sendee bu ayy bebişler gelsiinn cumartesi mi iğneyi verecek kuzumm
ilişki gunlerını nasıl dedı kuzum doktor ?Canıımm inşaALLAH güzeell haberler alırsın sendee bu ayy bebişler gelsiinn cumartesi mi iğneyi verecek kuzumm
Amiiinn inşaALLAH kuzumm RABBİM büyük inşaALLAH bizlere de annelik duygusunu tattırır şu mübarek günlerdeınsallah canım benım yaaa, Allahım duysun sesımızı hayırla versın.
cumartesı bakalım dedı catlamamıs olurlarsa ıgne verırız dedı
Kuzum salı günü gittim çarşamba günü ilişki olsun dedi perşembe gel bakalım ona göre yol izleyelim dedi yarın nasıl olacağını söyler muhtelemenilişki gunlerını nasıl dedı kuzum doktor ?
İnşaALLAH kuzuumm bakalım ne olacakverır kuzum yarın 20falan olur