2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Bence de perine masajını yapmak da yaptırmak da tuhaf

Ayy bu ne hiç yapabileceğimi sanmıyorum

Canım o hamilelik reflüsüdür. Bende yaklaşık 1 aydır var. Gaviscon rennie madpamid hiç biri tam etki etmiyor geçici çözüm. Ben leblebi çubuk krakerler falan da geçiştirmeye çalışıyorum. Ama yoğurt ılık süt falan da iyi geliyor haberin olsun. Başta sadece akşamları olurdu şimdi sabah akşam öğlen hep oluyor. Berbat bi şey.

Ne kadar tatlı bir düşünce. Çok güzel bi anı olmuş

O yanakları yerim maşallah yaa. Ne güzel her şey yolunda

Bencede çok zor Yapabilen ve faydasını gören arkadaşlar olur belki
Aiiyy bu ne ben progestan fitili koyarken bile kriz geçiriyodum tiksinç diye bunu nasıl yapıcam yapamayanlar listesine beni de ekleyin +1
Belki o 4 gebeden 3 ü biz oluruz olumlama yapıyorum
Ben fitil bile kullanamam asla
Ah nerdee erhan karaalpte doğursak belki mümkün olurdu

Ah benim o kadar değil allahtan anlık gelip gidiyor günde 4-5 defa. Ama bugün bu saat oldu hiç olmadı mesela

Kızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyor ev işide mi yapamayacağım artık

Bir güncelleme de benden gelsin. Gece tuvalete sıkıştım uyandım mesanede baskı var . Kalkayım dedim. Alt karın ve vajina da bir yanma ve sanci. Iki büklüm oldum. Ayağımın üstüne basamiyorum o kadar şiddetli bir ağrı ki anlatamam. Tekrar olursa doktorla konuşacağım nedir diye ama yaşadığım en şiddetli acıydı . Sezeryandan sonra ayağa kalkınca ilk ağrı çok kötü oluyor diyorlar ya acaba o bu mu diye hissettim fenaydı.

Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyor ev işide mi yapamayacağım artık
5 tane kabak doğrayıp , çok yoruldum deyip 1 saat yatann kişi olarak söylüyorum evet canım bitti ev işleri 10 dk lık işi 1 saatte yapıyoruz artık maalesef

Ah benim o kadar değil allahtan anlık gelip gidiyor günde 4-5 defa. Ama bugün bu saat oldu hiç olmadı mesela
O zaman iyi kuzum ben tüp modeliyim ondan dolayı ölesiye kötü oluyorum. Bir de benim sıpa dönmüş mideye çalışıyor şu an annem de ne çekti senin bu miden diyor kestirdin yanıyor Laçin hanım vuruyor resmen Gazi oldu diyor

Bencede çok zor Yapabilen ve faydasını gören arkadaşlar olur belki

Ben fitil bile kullanamam asla
Ah nerdee erhan karaalpte doğursak belki mümkün olurdu
Ahhh evet geçen sene bile muayene ücreti 900 tlydi bu sene kaç oldu acaba + bi de doğum ücreti+ yoll bizi imkansıza sürükledi

Ayy evettt ki bi de iş yapmadım yürüdüm biraz, toplasan 5 parça ütü yapmışımdır gerisini annem yaptı. Yemek yaparken belim sırtım kopucaktı sanki ev işi bile yok içinde. Gece zaten facia sağdan sola dönerken bile göbüşümün ağırlığını hissediyorum, bi de tekmeler yüzünden acıyo içi allahım son trimester ilk trimesterdan farksız

Ayy hadi insallah düşeriz artık bizde

Kızlar iyisinizdir umarım mesajları okuyamadım, ikinci doz bionte aşsı beni fena çarptı. Halsizlik eklem ağrıları ateş . En çok da ateş korkuttu, doktorun 39un üzeri sıkıntı dedi, çok şükür en yüksek 37.7 yi gördüm ama kırılıyo bütün vücudun,günde 6 taneye kadar parol alabilrsin dedi ikinciyi aldım. Korona veya aşı yan etksi olarak ateşi çkanınız oldmu ne gibi yöntemler uyguladnız, ıslak tülbent koydum alnıma , üşümeme rağmen üstmü örtmyorum, başka önereblceğiniz bişey varmı insan kendi içind eğil bebeği için endşlenyormuş, olmasamıydım bu sın dozu diyorum ama inşallah uzun sürmez 38lerşn üzerne çkmaz

Kızlar verilmiş sadakam varmış ,sırf boğaz derdine başıma iş açıyordum.Canım ilk defa cips istedi bir de yarın hastaneye giderken çikolatam olsun dedim.Önce sanal marketten sepete ekledim sonra neyse ya hem yürümüş olurum kendim gideyim dedim.Bizim apartmanın giriş merdiveni baya yüksek, elim kirlenmesin diye korkulukları da tutmuyorum artist gibi .İlk merdivenden ayağımı çok atmışım birden boşluğa gitti ayağım,zor toparlandım.Allah korudu.Yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum, resmen boğaz derdine bugün başıma iş açıyordum. Ordan düşsem bebek durmazdı.Aman cok dikkat edelim hareketlerimize.

O güncelleme bana geçen hafta geldi kuzum bel ağrısı yüzünden eşime günde üç defa krem/yağ sürdürüyorum. Öyle öyle ayaklandım biraz. Yoksa iki gün yatalak gibi kaldım.

Geçmiş olsun ne zaman aşı oldunuz.Olabildigince parol da olsa almamaya çalışın. Ben covidi de benzer şekilde atlattım önceki hafta.İnşallah bir şey olmaz içinizi ferah tutun ,yaygın yan etki galiba bunlar.

Teşekkür ederim dün akşam 5 te olmuştum aşyı.inşallah çok yükselmez de gerek kalmaz daha almama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…