- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Kafası büyük olunca genelde riske girmek istemiyorlarKafası büyük bebek iri bebek diyorlar omuz takılma riski var vs. deyip sezaryene yönlendirebiliyorlar. Ama çok iri bebişleri normal doğurtanlarda var tabii yok değil.
Perine masajı banada çok korkunç geliyorasla yapamam. Ama faydasını görende çok var. Benim katıldığım eğitimde de kendiniz yapamıyorsanız eşiniz yapsın gibi bir tavsiyede bulunmuşlardı bence oda korkunç
Ay biz de ilişkide yok perine masajıda yok nasıl olacak bu iş
Neyse biz de ananas, hurmayla destekleriz artık ne yapalım
Bence de perine masajını yapmak da yaptırmak da tuhafYağıztoşumun kafasına kurban oluruz biz
Nasıl gelmek istiyorsa gelsinlersağlıklı olsunlarda.
Eşim hayatta yapamaz adam bişey olcak die bana sarılmıyor bazen çok mu sıktım kızım sıkıştımı diye sorup duruyorbende yaptıramam zaten
Ayy bu neEğitimdeki doulada zeytinyağı asitli olduğu için organik olarak buğday yağı veya perine masaj yağı varmış onu önermişti canım. Bir de kayganlaştırıcı da kullanılabilirmiş.
Uygulama için tablo verdi mi sana? Günler ve parmak uygulaması var.
İlk 1 hafta boyunca 1 parmak 1 boğum, 1 gün yap 1 gün yapma.
2.hafta 1 parmak 2 boğum,
3.hafta 2 parmak 1,5 boğum,
4.hafta 2 parmak 2 boğum şeklinde söylemişti.
Canım o hamilelik reflüsüdür. Bende yaklaşık 1 aydır var. Gaviscon rennie madpamid hiç biri tam etki etmiyor geçici çözüm. Ben leblebi çubuk krakerler falan da geçiştirmeye çalışıyorum. Ama yoğurt ılık süt falan da iyi geliyor haberin olsun. Başta sadece akşamları olurdu şimdi sabah akşam öğlen hep oluyor. Berbat bi şey.Kızlar birkaç gündür ara ara ağzıma acı tat, asit gibi, aseton gibi bir şey geliyor
Acaba antibiyotikten dolayı olabilir mi dedim ama bilemedim.
Doktor reflü kaynaklı olabilir, çok rahatsız ediyorsa şurup veririz geçer dedi. Şimdilik anlık gelip gittiği için idare ediyorum
Ne kadar tatlı bir düşünce. Çok güzel bi anı olmuşAy kızlar bugünü hayatım boyunca unutamayacağım arkadaşlarım baby shower organize etmişler hiç de şüphelenmedim öyle sürpriz oldu kiKıyafetime tacıma küpeme kadar herşey düşünülmüş, ah ağlayıp duruyorum halaaaa
O yanakları yerimKızlaar kontrolümüz çok güzel geçti.
Tontiş oğlum 2.533gr 47.5 cm olmuş.
Doktor dönmüş dedi ama henüz doğum pozisyonu almamış zaten onun için çok erken dedi. Erken doğum riskimde gözükmüyormuş çok şükür.
Hareket takibine başlayacağız. Günde en az 10 defa hareket etmesi yeterliymiş, 2 saat hareketsiz kalırsa haberleşelim dedi.
Sancılar, ağrılar, sertleşmeler hepsi normal bu dönemde olması muhtemel şeyler rahim hazırlanıyor, öyle durumlarda pozisyon değiştir, hareket et dedi. Bir de bol su iç mutlaka dedi. Bizde haberler böyle
Bencede çok zorBana kayganlaştırıcı kullanma asla dedi. Zeytinyağı daha iyi dedi. Uygulama planını 35 e doğru göndereyim sana dedi. Herhalde şu anlattığın ayrıntılı uygulamayı gönderecek diye düşünüyorum kuzum. Zor
Ben fitil bile kullanamam aslaAiiyy bu neben progestan fitili koyarken bile kriz geçiriyodum tiksinç diye bunu nasıl yapıcam yapamayanlar listesine beni de ekleyin +1
Belki o 4 gebeden 3 ü biz oluruz olumlama yapıyorum
Ah benim o kadar değil allahtan anlık gelip gidiyor günde 4-5 defa. Ama bugün bu saat oldu hiç olmadı meselaCanım o hamilelik reflüsüdür. Bende yaklaşık 1 aydır var. Gaviscon rennie madpamid hiç biri tam etki etmiyor geçici çözüm. Ben leblebi çubuk krakerler falan da geçiştirmeye çalışıyorum. Ama yoğurt ılık süt falan da iyi geliyor haberin olsun. Başta sadece akşamları olurdu şimdi sabah akşam öğlen hep oluyor. Berbat bi şey.
5 tane kabak doğrayıp , çok yoruldum deyip 1 saat yatann kişi olarak söylüyorum evet canım bitti ev işleriKızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyorev işide mi yapamayacağım artık
O zaman iyi kuzum ben tüp modeliyim ondan dolayı ölesiye kötü oluyorum. Bir de benim sıpa dönmüş mideye çalışıyor şu an annem de ne çekti senin bu miden diyor kestirdin yanıyor Laçin hanım vuruyor resmen Gazi oldu diyorAh benim o kadar değil allahtan anlık gelip gidiyor günde 4-5 defa. Ama bugün bu saat oldu hiç olmadı mesela
Ahhh evet geçen sene bile muayene ücreti 900 tlydi bu sene kaç oldu acaba + bi de doğum ücreti+ yoll bizi imkansıza sürüklediBencede çok zorYapabilen ve faydasını gören arkadaşlar olur belki
Ben fitil bile kullanamam asla
Ah nerdee erhan karaalpte doğursak belki mümkün olurdu
Ayy evettt ki bi de iş yapmadım yürüdüm biraz, toplasan 5 parça ütü yapmışımdır gerisini annem yaptı. Yemek yaparken belim sırtım kopucaktı sankiKızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyorev işide mi yapamayacağım artık
Ayy hadi insallah düşeriz artık bizdeBizimde cumartesi deli gbi merak ediyorum sanki 1 ay olmuş gibi yavrumu görmeyeli eşime dıyorum ızın alablırmısın ogleden sınra belki cuma giderizkandırmaya calısıyorum, yok yok bu haftadan sonra iki haftada bire düşcek miş bi çok yerde okudum doktorda o kdr rahat olmamalı ya
O güncelleme bana geçen hafta geldi kuzumKızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Geçmiş olsun ne zaman aşı oldunuz.Olabildigince parol da olsa almamaya çalışın. Ben covidi de benzer şekilde atlattım önceki hafta.İnşallah bir şey olmaz içinizi ferah tutun ,yaygın yan etki galiba bunlar.Kızlar iyisinizdir umarım mesajları okuyamadım, ikinci doz bionte aşsı beni fena çarptı. Halsizlik eklem ağrıları ateş . En çok da ateş korkuttu, doktorun 39un üzeri sıkıntı dedi, çok şükür en yüksek 37.7 yi gördüm ama kırılıyo bütün vücudun,günde 6 taneye kadar parol alabilrsin dedi ikinciyi aldım. Korona veya aşı yan etksi olarak ateşi çkanınız oldmu ne gibi yöntemler uyguladnız, ıslak tülbent koydum alnıma , üşümeme rağmen üstmü örtmyorum, başka önereblceğiniz bişey varmıinsan kendi içind eğil bebeği için endşlenyormuş, olmasamıydım bu sın dozu diyorum ama inşallah uzun sürmez 38lerşn üzerne çkmaz
Teşekkür ederim dün akşam 5 te olmuştum aşyı.inşallah çok yükselmez de gerek kalmaz daha almamaGeçmiş olsun ne zaman aşı oldunuz.Olabildigince parol da olsa almamaya çalışın. Ben covidi de benzer şekilde atlattım önceki hafta.İnşallah bir şey olmaz içinizi ferah tutun ,yaygın yan etki galiba bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?