Zamanı gelince senin tontişte 2yi görcek annesi merak etme artık çok hızlı büyüyorlarAllahım ya tontiş tosun ya maşallah yağıztoşaBenim sıpa 1700 ne zaman 2yi görecek acaba yaa
Ben en son gördüğümde 1300 düZamanı gelince senin tontişte 2yi görcek annesi merak etme artık çok hızlı büyüyorlar
Ah sıra size geliyoor aramızda 20 gün var 20 günde oooo türkütoşumda 2lere gelcekkBen en son gördüğümde 1300 dühiç senin kiloları görmeyecek gibiyiz
Bu kadarcık gösterdi işte teyzemizz
Benim randevuya daha çok var inşallah bir fotoğrafla gelirim bakalımBu kadarcık gösterdi işte teyzemizzbütün bir yüz göremedik hiçç yandan yandan göstermeler
Ay büyüdükçe daha çok gösteriyorlar heralde bakalım sen hangi fotoğrafla gelceksinn
Kızlaar kontrolümüz çok güzel geçti.
Tontiş oğlum 2.533gr 47.5 cm olmuş.
Doktor dönmüş dedi ama henüz doğum pozisyonu almamış zaten onun için çok erken dedi. Erken doğum riskimde gözükmüyormuş çok şükür.
Hareket takibine başlayacağız. Günde en az 10 defa hareket etmesi yeterliymiş, 2 saat hareketsiz kalırsa haberleşelim dedi.
Sancılar, ağrılar, sertleşmeler hepsi normal bu dönemde olması muhtemel şeyler rahim hazırlanıyor, öyle durumlarda pozisyon değiştir, hareket et dedi. Bir de bol su iç mutlaka dedi. Bizde haberler böyle
Kızlar birkaç gündür ara ara ağzıma acı tat, asit gibi, aseton gibi bir şey geliyor
Acaba antibiyotikten dolayı olabilir mi dedim ama bilemedim.
Doktor reflü kaynaklı olabilir, çok rahatsız ediyorsa şurup veririz geçer dedi. Şimdilik anlık gelip gittiği için idare ediyorum
Yanaklarını yerimm kocaman olmuşş kuzum benim Allah nazarlardan koruusnKızlaar kontrolümüz çok güzel geçti.
Doktor dönmüş dedi ama henüz doğum pozisyonu almamış zaten onun için çok erken dedi. Erken doğum riskimde gözükmüyormuş çok şükür.
Hareket takibine başlayacağız. Günde en az 10 defa hareket etmesi yeterliymiş, 2 saat hareketsiz kalırsa haberleşelim dedi.
Sancılar, ağrılar, sertleşmeler hepsi normal bu dönemde olması muhtemel şeyler rahim hazırlanıyor, öyle durumlarda pozisyon değiştir, hareket et dedi. Bir de bol su iç mutlaka dedi. Bizde haberler böyle
Canım antibiyotikden olacağını zannetmiyorum bebek büyüdükçe yer daralmasindan midede baskı olur buda midede yanma ağza acı su gelme gibi şeylerin olmasına sebep oluyor yani oğlumda hep boyleydim son aylarda ve malesef doğuma kadar geçmedi doktorun dediği gibi çok devam ederse şurup iyi gelebilirKızlar birkaç gündür ara ara ağzıma acı tat, asit gibi, aseton gibi bir şey geliyor
Doktor reflü kaynaklı olabilir, çok rahatsız ediyorsa şurup veririz geçer dedi. Şimdilik anlık gelip gittiği için idare ediyorum
Şuan da çok şükür rahatsız etmiyor canım.Canım son ayda çok normal mide asidi sürekli çıkıyor yanma vs olur gaviscon rennie falan veriyorlar sanırım çok rahatsız ediyorsa şurup denesen. Maden suyu da biraz iyi geliyor ama şurupsuz duramayan da çok
Su gibi gelmiyor neyse ki sadece değişik bir tat gibi geliyor.Canım antibiyotikden olacağını zannetmiyorum bebek büyüdükçe yer daralmasindan midede baskı olur buda midede yanma ağza acı su gelme gibi şeylerin olmasına sebep oluyor yani oğlumda hep boyleydim son aylarda ve malesef doğuma kadar geçmedi doktorun dediği gibi çok devam ederse şurup iyi gelebilir
Aaaiiyyy yağıztoşumKızlaar kontrolümüz çok güzel geçti.
Canım bu çok normal bir süreç ,ben de yok ama çok kişiden biliyorum yaygın bir problem.Senin Yağız bey tontik olunca mideyi sıkıştırıyor.Kızlar birkaç gündür ara ara ağzıma acı tat, asit gibi, aseton gibi bir şey geliyor
Valla fotoda fıstık gibisin, ye ne yiyorsanBende dünyaları yedim ama bide şuan acıktım napıcammm
Valla fotoda fıstık gibisin, ye ne yiyorsan
Yaa ne kadar büyümüş gördün mü teyzemizzAaaiiyyy yağıztoşumbu ne yakışıklılık yaa bu nee tontişlikkk of yanaklara bak yanaklaraa
Doğum pozisyonu almamış derken doğum kanalını mı kastediyo acaba?
10 hareket neki neseydin depremler sayıyoruz biz
Çook sevindim güzel geçmesine ben de bi dahaki randevuda tam bu haftalarda olucam bakalım bizim kız ne kadar olucak çok heyecannnn çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?