2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben en son gördüğümde 1300 dü hiç senin kiloları görmeyecek gibiyiz
Ah sıra size geliyoor aramızda 20 gün var 20 günde oooo türkütoşumda 2lere gelcekk 2 hafta önce 1800dü bugün 2200 ancak olmuştur dedim 2533 gr olmuş bile
Allahım bu kiloya nasıl geldik diyorum şoktayım

Aaaa N Neess kuzum e kendini göstermiş ya bu tontirikkkk darısııı benim yaramazaa örnek alsııın
Bu kadarcık gösterdi işte teyzemizz bütün bir yüz göremedik hiçç yandan yandan göstermeler
Ay büyüdükçe daha çok gösteriyorlar heralde bakalım sen hangi fotoğrafla gelceksinn

Bu kadarcık gösterdi işte teyzemizz bütün bir yüz göremedik hiçç yandan yandan göstermeler
Ay büyüdükçe daha çok gösteriyorlar heralde bakalım sen hangi fotoğrafla gelceksinn
Benim randevuya daha çok var inşallah bir fotoğrafla gelirim bakalım

Kızlar birkaç gündür ara ara ağzıma acı tat, asit gibi, aseton gibi bir şey geliyor
Acaba antibiyotikten dolayı olabilir mi dedim ama bilemedim.
Doktor reflü kaynaklı olabilir, çok rahatsız ediyorsa şurup veririz geçer dedi. Şimdilik anlık gelip gittiği için idare ediyorum

Aiiy yakışıklıma bak yaaa
Nasılda büyümüş kilosu boyu öne geçmiş resmen maaşallah çok sevindim canım

Canım son ayda çok normal mide asidi sürekli çıkıyor yanma vs olur gaviscon rennie falan veriyorlar sanırım çok rahatsız ediyorsa şurup denesen. Maden suyu da biraz iyi geliyor ama şurupsuz duramayan da çok

Yanaklarını yerimm kocaman olmuşş kuzum benim Allah nazarlardan koruusn

Canım antibiyotikden olacağını zannetmiyorum bebek büyüdükçe yer daralmasindan midede baskı olur buda midede yanma ağza acı su gelme gibi şeylerin olmasına sebep oluyor yani oğlumda hep boyleydim son aylarda ve malesef doğuma kadar geçmedi doktorun dediği gibi çok devam ederse şurup iyi gelebilir

Canım son ayda çok normal mide asidi sürekli çıkıyor yanma vs olur gaviscon rennie falan veriyorlar sanırım çok rahatsız ediyorsa şurup denesen. Maden suyu da biraz iyi geliyor ama şurupsuz duramayan da çok
Şuan da çok şükür rahatsız etmiyor canım.
Sanırım o şuruplardan bahsetti.
Midemle ilgili başka sorun, yanma vs. yok.
Anlık olup geçiyor neyse ki.

Su gibi gelmiyor neyse ki sadece değişik bir tat gibi geliyor.
Antibiyotik bugün bitti bakalım devam ederse anlayacağım canım. Devamlılığını takip edeceğim

Aaaiiyyy yağıztoşum bu ne yakışıklılık yaa bu nee tontişlikkk of yanaklara bak yanaklaraa
Doğum pozisyonu almamış derken doğum kanalını mı kastediyo acaba?
10 hareket neki neseydin depremler sayıyoruz biz
Çook sevindim güzel geçmesine ben de bi dahaki randevuda tam bu haftalarda olucam bakalım bizim kız ne kadar olucak çok heyecannnn çokkkk

Canım bu çok normal bir süreç ,ben de yok ama çok kişiden biliyorum yaygın bir problem.Senin Yağız bey tontik olunca mideyi sıkıştırıyor.

Yaa ne kadar büyümüş gördün mü teyzemizz
Evet sadece başı aşağıda ama doğumla ilgili değil dedi herkesin doktoru başı aşağıda diye normal doğum için yüreklendirsin benimkide nerdeyse normal doğumla alakası yok dicekti
Ay ben de onu dedim nerdeyse hiç uyumuyor artık bu normal mi peki dedim
Vina minnoşumda çok büyüdü annesii görceksin bakk
Ben yine 2 hafta sonra gideceğim 34+6 olcam o zaman ilk nstmize gireceğiz. Yine 2 hafta sonra 36+6da gideceğiz ve çatı muayenesine göre doğum şekline karar vereceğiz allahım doğumlar yaklaşıyooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…