• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bebeğim bir memeyi daha güzel tutuyor diye geneli onu verdim. Şimdi diğer göğsüm yumuşacık bütün gün emmese sert olmuyor. Bunu yaşayan var mı
Emmeyen göğüs mü? Eğer öyleyse süt üretimini azaltmış olabilir çünkü bebiş emdikçe beyne uyarı gidiyor süt üret diye benim ki de sağ tarafı daha iyi emiyor ama ben sol tarafta da diretiyorum bırakmayacağımı anlayınca emiyor mecbur bıraksam sağdan devam etcek

Emmeyen göğüs mü? Eğer öyleyse süt üretimini azaltmış olabilir çünkü bebiş emdikçe beyne uyarı gidiyor süt üret diye benim ki de sağ tarafı daha iyi emiyor ama ben sol tarafta da diretiyorum bırakmayacağımı anlayınca emiyor mecbur bıraksam sağdan devam etcek
Aynen sağ tarafı güzel emiyor solu tutması daha zayıf. Bende direteceğim azalmasın süt daha büyüyecek tek meme bizi zorlar o zaman

Aynen sağ tarafı güzel emiyor solu tutması daha zayıf. Bende direteceğim azalmasın süt daha büyüyecek tek meme bizi zorlar o zaman
Aynen canım meme tarbiyesi 3.aydan sonra başlıyormuş şu an için senin ki süt azalması olabilir sakın pes etme diret ağlasın biraz ben sakinliğimi koruyarak gerekirse dakikalarca bekliyorum emzik veriyorum onuda sakinleştiriyorum tekrar tekrar deniyorum tutuyor sonra

Kizlar emzirirken telefonumla uğraşıyorum 🙈 sizce kötü bir şey mi, yani ilgisiz gibi hissediyorum. Ama bir yandan saatler geçiyor, boş oturarak çok zor. Siz neler yapıyorsunuz emzirirken.
Valla ben de arada telefona bakıyorum özellikle gece emzirirken kafam düşüyor uyuklama geliyor sonra çocuğumu düşürürüm diye ürperti geliyor en azından bişeylerle uğraşınca uykuda dağılıyor ☺️

Az önce emzirirken bebeğimin burnundan süt geldi. İlk defa böyle bir şey oldu. Başına gelen var mı? Sütün fazlası mı çıktı acaba başka bir şey mi

Cnm nasil oldun gectimi emzirirken acin. Suan ben oyleyim cnm cok yaniyo kremde kullaniyorum ama bilemedim. Senin gectimi
Canim merhaba, cok daha iyi durumda gumus kapak falan kullaniyorum kan oturdu ama emzirmeye devam ediyorum emzirme danismani ile gorusmeye basladim o yardimci oldu cok sukur aciyor ama o sekilde emziriyorum. Gumus kapaksiz silikon kapaksiz gezmiyoru

Vakumuda yaptılar canım onu unutmuşum 🤦‍♀️
Wakum cok kotu gercekten
Cok sukur dogum yaptığım hastanede yasakti
İlk cocukmuydu senin
Eger oyleyse catin dar demekki
Ve ozaman sezeryan sart oluyor

Merhabaaa bende bugün taze anne oldugumu öğrendimmm 🥰🥳🥳🌺 yaş 25 pco hastasıyım beta bugün 292 ciktı 2 yıldır istiyorduk nasip bu güneymiş ❤️🧿 3 aşılama negatif sonuclandı tüp bebege basliyacaktim bu adetle beraber testte silik cizgi bile göremedim bu güne kadar taa ki bu güne kadar allahtan ümit kesilmiyor cidden kanatlarım olsada uçsam diyorum çok güzel duygularmıs 🥰😊 Fatos3458 Fatos3458

Merhabaaa bende bugün taze anne oldugumu öğrendimmm 🥰🥳🥳🌺 yaş 25 pco hastasıyım beta bugün 292 ciktı 2 yıldır istiyorduk nasip bu güneymiş ❤️🧿 3 aşılama negatif sonuclandı tüp bebege basliyacaktim bu adetle beraber testte silik cizgi bile göremedim bu güne kadar taa ki bu güne kadar allahtan ümit kesilmiyor cidden kanatlarım olsada uçsam diyorum çok güzel duygularmıs 🥰😊 Fatos3458 Fatos3458
Gozun aydin cnm
Rabbim tamamina erdirsin insaAllah 🤲
Cokk sewindim seni adina
İnsaAllah guzel ahlakli hayirli bi evlat olur

Gozun aydin cnm
Rabbim tamamina erdirsin insaAllah 🤲
Cokk sewindim seni adina
İnsaAllah guzel ahlakli hayirli bi evlat olur
İnşallah cok teşekkür ederim suan tek istegim sağlıklı ilerlemesi cok bekledim cok yıprandım bu süreçte bugün hepsi geçti gitti ins benimle kalır bebişim 😊🤲

Kizlar emzirirken telefonumla uğraşıyorum 🙈 sizce kötü bir şey mi, yani ilgisiz gibi hissediyorum. Ama bir yandan saatler geçiyor, boş oturarak çok zor. Siz neler yapıyorsunuz emzirirken.
Annem beni delirtiyor. Emirirken telefona bakiyorum diye bana oyle bi muamele yapiyo ki, sanki cocugu dogurup sokaga atmisim, o kadar kotu bi anneymjsim gibi, surekli laf sokuyor. Birak telefonla oynamayi, konusmayacakmisim, ya bebegimle konusacakmisim ya dua edecekmisim, ya da susacakmisim. Cocugun psikolojisini bozuyormuşum , ben ne bicim anneymişim😒 hiiicc umrumda degil dedikleri valla. Sacmaliyor. Bundan sonra gunumuz gecemiz boyle. Ne zamana kadar ben ful konsantrasyonla romantizm yasayabilirim bebeyle ya

Annem beni delirtiyor. Emirirken telefona bakiyorum diye bana oyle bi muamele yapiyo ki, sanki cocugu dogurup sokaga atmisim, o kadar kotu bi anneymjsim gibi, surekli laf sokuyor. Birak telefonla oynamayi, konusmayacakmisim, ya bebegimle konusacakmisim ya dua edecekmisim, ya da susacakmisim. Cocugun psikolojisini bozuyormuşum , ben ne bicim anneymişim😒 hiiicc umrumda degil dedikleri valla. Sacmaliyor. Bundan sonra gunumuz gecemiz boyle. Ne zamana kadar ben ful konsantrasyonla romantizm yasayabilirim bebeyle ya
Bana da benzer şekilde yaklaştılar, ancak telefon zararlı falan diye. O zaman dedim siz ve tüm komşularin da telefonu kapatması lazım, sonuçta radyasyon sadece benim elimdeki telefondan kaynaklı değil.

Netflix açıyorum 😄stranger things in yeni sezonunu emzirirken izledim bitirdim yoksa uyukluyorum kafam düşüyor 😄 eşimde hayret gerçekten asla rahatlığından ödün vermiyorsun diyor 😄
Ben de akşam salona geçiyorum, Netflix keyfi aynen :)) summertime diye böyle gençlik dizisi var, çıtır çerez. Görüntüler de güzel tavsiye ederim. Tam emzirmelik dizi 🤭

Back