Hadi inşallah. Ben de salı günü gideceğim. Bugün 4+3 ben 56 yimBende 4+6 yım yarın randevum var ben keseyi görürüm diye düşünmüştüm. Bu arada kilo hemen alınırmı ya ben hemen eve bi tartı aldım, kiloyu kontrol edeyim diye. Şu an 45.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah. Ben de salı günü gideceğim. Bugün 4+3 ben 56 yimBende 4+6 yım yarın randevum var ben keseyi görürüm diye düşünmüştüm. Bu arada kilo hemen alınırmı ya ben hemen eve bi tartı aldım, kiloyu kontrol edeyim diye. Şu an 45.
Aramızda 1 gün var canım ben de 4+4 haftalığımHadi inşallah. Ben de salı günü gideceğim. Bugün 4+3 ben 56 yim
Hayırlı olsun canım inşallah nezaman gideceksiniz doktoraBenim de 18 ağustos, hayırlı olsun canım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin:) Ben 2-3 hafta daha bekleyip direk kalp atışı için gideceğim doktora :) ama ilk hamileliğimde bende teste çift çizgiyi görür görmez doktora gitmiştim heyecanla :)İnşaallah
Salı günü ilk randevum kese görme
Yarın 10'da randevum hem heyecan hem endişe inşallah güzel olur her şeyHayırlı olsun canım inşallah nezaman gideceksiniz doktora
Hiç endişe etme yarın keseyi belkş göremez hiç üzülme çünkü daha çok küçük ama belli de olmaz oluşmuştur bile çoktan hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)Yarın 10'da randevum hem heyecan hem endişe inşallah güzel olur her şey
Ay benimde 4+3 siz gittiniz mi kontrole ben hala karar veremedim hangi gün gideyim diyeHadi inşallah. Ben de salı günü gideceğim. Bugün 4+3 ben 56 yim
Ay benimde 4+3 siz gittiniz mi kontrole ben hala karar veremedim hangi gün gideyim
Yok salı gideceğim. Benim 11 13 ve 14. Günler lekelenmelrim oldu. O yüzden doktor erken verdi sanırım randevuyu. Değerler normal ama. Kısmet inşallah sorun olmaz. O yüzden çok endişeliyim fazla da umutlanamiyorumAy benimde 4+3 siz gittiniz mi kontrole ben hala karar veremedim hangi gün gideyim diye
Kalp atışını duyunca 1. Dereceden ailelere söyledik. Diğerleri için biraz daha bekleyeceğizMerhaba hanımlar acaba ailelere söylediniz mi ben geçen sefer çok erken söylediğim için şimdi biraz beklemek istiyorum ama paylaşma heyecanı da var bilemedim siz ne durumdasınız
Y
Yok salı gideceğim. Benim 11 13 ve 14. Günler lekelenmelrim oldu. O yüzden doktor erken verdi sanırım randevuyu. Değerler normal ama. Kısmet inşallah sorun olmaz. O yüzden çok endişeliyim fazla da umutlanamiyorum
İnşallah geç döllenme belirtisidir...peki kalp atışı duyulmadan önce herhangi bir lekelenme ya da kanama yaşadınız mı,bende şuan öyle bişey olmadı,ve göğüslerim çok sis ve ağrıyor..yani belirtiler aynı şekilde devam mı ediyor acaba,ilk tecrubem olduğu için kıyaslama şansım da yokCanım öncelikle inşallah hayırlı olur sağlıkla gelir. Ama doktorun dediği ihtimal doğru ben yaşadım çünkü. Ben ilk gençliğimde kalp atışını hiç duyamadık vajinal duydular 8 haftada. Gittiğim doktor haftaya kalp atışı olmazsa kürtaj dedi başka doktora gittim hemen alanında uzman onda ultrasonda 6 haftalık görünüyordu. O da 2 ihtimalimiz var ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik bebek gelisimi duruyor dedi. 1 hafta daha bekledik. 9. Haftada maalesef tamamen durdu kalbi. Bunu yazmamın nedeni canını sıkmak değil sadece geç döllenme diye her şekilde düşünüp moralini daha cok bozna aksi durumda diye. Ama gec dollenme de tabii ki bi ihyimal. Benim iki ihtimal var bekleyelim diyen doktorum alanında uzmandı . Benim sağlıksız çıktı. Senin inşallah geç dollenmedir allahtan hayırlısını dile
Çok sağol canım inşallah veririm güzel haberlerHiç endişe etme yarın keseyi belkş göremez hiç üzülme çünkü daha çok küçük ama belli de olmaz oluşmuştur bile çoktan hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)
Merhaba, benim ilk gebeliğim olduğu için çok yakınlarımıza söyledik, tutamadık sevincimizi inşallah Allah utandırmasınMerhaba hanımlar acaba ailelere söylediniz mi ben geçen sefer çok erken söylediğim için şimdi biraz beklemek istiyorum ama paylaşma heyecanı da var bilemedim siz ne durumdasınız
İnşaallah çok güzel olacam arkadaşımBenim de çok korkuyorum.
Salı günü inşaAllah randevum bende o güne 5+2 olmuş oluyorumYarın gideceğiz ama 4+5 iken görür mü bilmiyorum siz gittiniz mi
Son bat tarihiniz kaçtı? Benim 16 Ağustos sizinle de çok yakınız galibaBgn 4+5 im cnm yarın 4+6 olacak sadece bir gün var aramızda yarın burda eğlence yapılsın keseler görünsün inşallah
Bende ilk gebeliğimde o hataya düştüm stersten mi neyden bilmiyorum o gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi biraz ağırdan aldım gidince inşaAllah direk keseyi görebileyimB
İnşallah güzel haberlerle gelirsin:) Ben 2-3 hafta daha bekleyip direk kalp atışı için gideceğim doktora :) ama ilk hamileliğimde bende teste çift çizgiyi görür görmez doktora gitmiştim heyecanla :)