Kac gün gecikti acaba sizin. Geçen ay benimde gecikince normalinden fazla sürmüştü cunkuBende bu ay gelmiyor diye stres olmuştum ama olmaz olaydım yani bir oldum ki bitmek bilmedi haftalardır
Bazen benim oğlumda yapıyor burnu dolumu acaba rahatsız eder bazen bebekler yapar endişe edecek birşey yoktur alerji hiç sanmamKızlar size birsey sormak istiyorum bir süredir dikkatimi çekiyor kızım uykusu geldiğinde gozünü ovusturuyor bu okey normal ama sallamaya basliyorum surekli burnunu da kasimaya basliyor elleriyle burnunu da ovusturuyor sizde de varmi bu durum alerji olabilir mi acaba yoksa uykusu oluncami yapiyor anlamadim bir kac kere uyurkende yaptigini gördüm yemek yerken de yapti bikac kere ama gun icinde yapmiyor varmi sizde de boyle burnunu ovusturan
Yok burnu falan dolu degil ama anlamadim bi an aklima geldi acaba dedim alerjimi oglum gozunu ovustururdu da burnunu yapmazdi ki alerjik bi bebekti kizim yapinca acaba dedim belirtimi ama normal sanirim tesekkur ederimBazen benim oğlumda yapıyor burnu dolumu acaba rahatsız eder bazen bebekler yapar endişe edecek birşey yoktur alerji hiç sanmam
Uykular bizim de hala duzelmedi , anlamiyorum yani nasill bu kadar bozuk olabilir uykular. Gunduz o kadar yoruluyorum kii en azindan gece uykusuna yatinca biraz kendime zaman ayirmak istiyorum daha bisey yapamadan surekli uyanmaya basliyor yatir kaldir iyice strese giriyorum niye uyumuyor bu cocuk diyeNapıyorsunuz kızlar bizim gece uykularimiz gunduz uykularimiz berbst hale geldi kac gundur yazayim diyorum firsat bile bulamiyorum
Bizimki dogdugundan beri agiz burun karistirarak ovusturuyor oylee hatta o sekilde kendini uyandiriyordu daha kucuk bebekken . Ama uykuya dalamadigi icin diye dusunuyordum benKızlar size birsey sormak istiyorum bir süredir dikkatimi çekiyor kızım uykusu geldiğinde gozünü ovusturuyor bu okey normal ama sallamaya basliyorum surekli burnunu da kasimaya basliyor elleriyle burnunu da ovusturuyor sizde de varmi bu durum alerji olabilir mi acaba yoksa uykusu oluncami yapiyor anlamadim bir kac kere uyurkende yaptigini gördüm yemek yerken de yapti bikac kere ama gun icinde yapmiyor varmi sizde de boyle burnunu ovusturan
Benim adetler tam anlamiyla olmadi yani hafif bi isaret geliyor koyu renkli ara ara. Duzenli de degil genelde araları çok açılıyor. Biz de kondom ile korunuyoruz. Yas ilerliyor vucuduma hormanlarima zarar vericek seyler kullanmak istemiyorum . 7 sene kondom ile korunduk simdi de oyle devam edicemKızlar bebeğim 7bucuk aylık oldu. Emiyor. Bende 4 kez adet oldum tabiki düzensiz şekilde. İlk oldum 15 gün sonra bidaha oldum sonra 35gun geçti anca oldum daha sonra 20gunde oldum bu ayda gelmiyor yine 30 gün oldu. Sinir stres yapıyor haliyle. Korunma durumu hat safhada birleşme olmadan kondomu takiyoruz zaten. Sizin adetler nasıl. Sürekli test yapmak istemiyorum bide onun stresi ayrı zaten. Birde korunmayı çift taraflı düşünüyorum eşim zaten kondom kullanıyor ben iğne hap Spiral karar vermedim. Siz napiyosunuz
Bende buzamana kadar hep kondomla devam ettim çok dikkat ediyoruz zaten ama adet gününü saymak beklemek olmamak emzirme yüzünden düzensiz olması beni çok yıpratıyor ya stres yaşıyorum gergin oluyorum haliyle.Benim adetler tam anlamiyla olmadi yani hafif bi isaret geliyor koyu renkli ara ara. Duzenli de degil genelde araları çok açılıyor. Biz de kondom ile korunuyoruz. Yas ilerliyor vucuduma hormanlarima zarar vericek seyler kullanmak istemiyorum . 7 sene kondom ile korunduk simdi de oyle devam edicem
Evet varmış cogu bebisde normal demekkiBizimki dogdugundan beri agiz burun karistirarak ovusturuyor oylee hatta o sekilde kendini uyandiriyordu daha kucuk bebekken . Ama uykuya dalamadigi icin diye dusunuyordum ben
Sanmıyorum canım ya oglumda öyleydi 2.5 yıl sürdü her gece 6 7 saat sabaha kadar salliyordm gozleri acik uyumazdi öyle sallamami isterdi buyuk insanlardan bile az uyuyordu sonra duzeldi ama ara ara kalkip oturmalari 4 yasina kadar surdu yapisiyla alakali diye dusunuyorum oyle syler dusunup kendinde suc arama bazen bazi seylerin caresi yok gercekten kimsenin soylemesiyle önerisiyle de duzelmiyor zamanla oda uyuyacak sadece zamana ihtiyacı var kızımda suan berbt durumda uykulari ama abisine nazaran cok daha iyi hepsi duzelecek zamanlaArkadaslar bazen bazi seylere insana sacma geliyor ama bilemedim de size de bi danisayim. Instagramda takip ettigim biri var , hamillek ve dogum sonrasi ilk sene bizim tramvalarimizin bebeklerimizi etkiledigi soyleniyor.
Ben normalde genel anesteziden korkan biriyim sanki uyuyup uyanamicakmisim gibi geliyordu hep. Ilk dogumumda spinal anestezi oldum. Ikincide de ayni sekilde olucaktim. Maalesef gece hastaneye gittigim icin nobetci anestezi 3 kere spinal denedi sıvı cekemedigi icin ben istemeye istemeye uyumaktan korkuyorum diyerek bayilttilarbenim korkum cocuguma mi gecti diye dusunuyorum. Benim bebegim dogdugundan beri uykulari cok cok kotu hani sonradan bozulan bir durum olmadi dogdugundna beri bozuktu yanii karnı tok eminim neden yani hic duzelmedi bebegimin uykulari 8 aydir . her gece her gece perperisanim bebegim bu 8 ayda 1 kere bile kendi yataginda gulerek uyanmadi sabaha karsi hep kucagimda benim onu uyutma cabalarim ve onun uyumayarak kalkmasiyla gecti
Ya vallahi inan ne dusunecegimi sasırdım ben de yat kalk yat kalk , yanii uykuya dalarken uzun uzun emiyor zaten e sonra 1 saat sonra uyaninca yani aslinda tam bir uyanmada degil gozu kapali agliyor karni tokta oldugu icin memeyi de almiyor haydi omuzumda sakinlestirmeye calisiyorum pıspıs uyutmaya calis ayy ne zor su seyler .. gececek insallahhSanmıyorum canım ya oglumda öyleydi 2.5 yıl sürdü her gece 6 7 saat sabaha kadar salliyordm gozleri acik uyumazdi öyle sallamami isterdi buyuk insanlardan bile az uyuyordu sonra duzeldi ama ara ara kalkip oturmalari 4 yasina kadar surdu yapisiyla alakali diye dusunuyorum oyle syler dusunup kendinde suc arama bazen bazi seylerin caresi yok gercekten kimsenin soylemesiyle önerisiyle de duzelmiyor zamanla oda uyuyacak sadece zamana ihtiyacı var kızımda suan berbt durumda uykulari ama abisine nazaran cok daha iyi hepsi duzelecek zamanla
Bizimki doğduğundan beri uykusu gelince yapıyor canım öyle anlıyoruz uyumak istediğini aynı yemek yerken de yapıyorKızlar size birsey sormak istiyorum bir süredir dikkatimi çekiyor kızım uykusu geldiğinde gozünü ovusturuyor bu okey normal ama sallamaya basliyorum surekli burnunu da kasimaya basliyor elleriyle burnunu da ovusturuyor sizde de varmi bu durum alerji olabilir mi acaba yoksa uykusu oluncami yapiyor anlamadim bir kac kere uyurkende yaptigini gördüm yemek yerken de yapti bikac kere ama gun icinde yapmiyor varmi sizde de boyle burnunu ovusturan
Bizde öyleyiz maalesef canım bugün sabah ezanıyla birlikte uyandı 1 saat emzir salla yaptım yerine bıraktım gülerek uyandı tekrar başa sardım öyle uyudu düzenli uyumuyor hiçYa vallahi inan ne dusunecegimi sasırdım ben de yat kalk yat kalk , yanii uykuya dalarken uzun uzun emiyor zaten e sonra 1 saat sonra uyaninca yani aslinda tam bir uyanmada degil gozu kapali agliyor karni tokta oldugu icin memeyi de almiyor haydi omuzumda sakinlestirmeye calisiyorum pıspıs uyutmaya calis ayy ne zor su seyler .. gececek insallahh
Ben daha hiç adet olmadım canım o yüzden bilmiyorum da olursam nasıl olacak 7 ayda bitti gece emzirmeleriyle ilgiliymiş ama gece ne kadar çok emzirirsen o kadar geç olurmuşsun öyle okudum Bi yerdeKızlar bebeğim 7bucuk aylık oldu. Emiyor. Bende 4 kez adet oldum tabiki düzensiz şekilde. İlk oldum 15 gün sonra bidaha oldum sonra 35gun geçti anca oldum daha sonra 20gunde oldum bu ayda gelmiyor yine 30 gün oldu. Sinir stres yapıyor haliyle. Korunma durumu hat safhada birleşme olmadan kondomu takiyoruz zaten. Sizin adetler nasıl. Sürekli test yapmak istemiyorum bide onun stresi ayrı zaten. Birde korunmayı çift taraflı düşünüyorum eşim zaten kondom kullanıyor ben iğne hap Spiral karar vermedim. Siz napiyosunuz
Benm kızımda ara ara oluyor. 4. Ay atağında olmuştu. Şimdi yine öyleyiz bi haftadır gece uykusunda bağırıyor meme emzik pışpışYa vallahi inan ne dusunecegimi sasırdım ben de yat kalk yat kalk , yanii uykuya dalarken uzun uzun emiyor zaten e sonra 1 saat sonra uyaninca yani aslinda tam bir uyanmada degil gozu kapali agliyor karni tokta oldugu icin memeyi de almiyor haydi omuzumda sakinlestirmeye calisiyorum pıspıs uyutmaya calis ayy ne zor su seyler .. gececek insallahh
Şuan migren ağrısı cekerken bu yorumu gördüm 10 gün önce acile gittim babam gel dicloron vuralim dedi guvenemedim kafama göre vurulmiyim diye acildekilerde dicloron vurdularBenm kızımda ara ara oluyor. 4. Ay atağında olmuştu. Şimdi yine öyleyiz bi haftadır gece uykusunda bağırıyor meme emzik pışpışperişanm bi haftadır migren üstüne migren. 4. Ayında doktora gitmiştm uyku bozukluğu demişti. Bebekler uyumayı bilmezler uyku evreleri arasında geçiş yapamazlar ve böyle sorunlar olur demişti. Bizm sanrm atak dönemlerinde ortaya çıkıyor.
Yaa iste benim anlamlandiramadigim bizim dis, atak donemi vs. Degil cocuk simdiye kadar hic boylee guzel bir sekilde uyumadi. Yanii eskaza 1 gunumuz bile yok aa bak bu gece kesintisiz 3 4 saat uyudu diyebilecegim. Her gece saat basi uyaniyor saat 4 5 gibi artik koydugum an uyandigi icin koy uyaniyor al tekrar uyutmaya calis tekrar koy uyansin derken ben yatip uyuyamadan , ugrasirken 6.5 -7 gibi komple kalkiyoruz. Bakalim ne zaman normale donucekBenm kızımda ara ara oluyor. 4. Ay atağında olmuştu. Şimdi yine öyleyiz bi haftadır gece uykusunda bağırıyor meme emzik pışpışperişanm bi haftadır migren üstüne migren. 4. Ayında doktora gitmiştm uyku bozukluğu demişti. Bebekler uyumayı bilmezler uyku evreleri arasında geçiş yapamazlar ve böyle sorunlar olur demişti. Bizm sanrm atak dönemlerinde ortaya çıkıyor.
Uykular bizim de hala duzelmedi , anlamiyorum yani nasill bu kadar bozuk olabilir uykular. Gunduz o kadar yoruluyorum kii en azindan gece uykusuna yatinca biraz kendime zaman ayirmak istiyorum daha bisey yapamadan surekli uyanmaya basliyor yatir kaldir iyice strese giriyorum niye uyumuyor bu cocuk diye
Benim bebeğim de doğduğundan beri geceleri uykusuz. Beni çok yoruyor saat başı uyanır mızmızlanır. Bir türlü düzelmedi. Gece emziriyor musunuz sizArkadaslar bazen bazi seylere insana sacma geliyor ama bilemedim de size de bi danisayim. Instagramda takip ettigim biri var , hamillek ve dogum sonrasi ilk sene bizim tramvalarimizin bebeklerimizi etkiledigi soyleniyor.
Ben normalde genel anesteziden korkan biriyim sanki uyuyup uyanamicakmisim gibi geliyordu hep. Ilk dogumumda spinal anestezi oldum. Ikincide de ayni sekilde olucaktim. Maalesef gece hastaneye gittigim icin nobetci anestezi 3 kere spinal denedi sıvı cekemedigi icin ben istemeye istemeye uyumaktan korkuyorum diyerek bayilttilarbenim korkum cocuguma mi gecti diye dusunuyorum. Benim bebegim dogdugundan beri uykulari cok cok kotu hani sonradan bozulan bir durum olmadi dogdugundna beri bozuktu yanii karnı tok eminim neden yani hic duzelmedi bebegimin uykulari 8 aydir . her gece her gece perperisanim bebegim bu 8 ayda 1 kere bile kendi yataginda gulerek uyanmadi sabaha karsi hep kucagimda benim onu uyutma cabalarim ve onun uyumayarak kalkmasiyla gecti
Bnm migren ağrımı bazen dikloron bile kesmiyor. Parol zaten boşuna almıyorum bile mentollü krem bile daha ii geliyorŞuan migren ağrısı cekerken bu yorumu gördüm 10 gün önce acile gittim babam gel dicloron vuralim dedi guvenemedim kafama göre vurulmiyim diye acildekilerde dicloron vurdularaz evel anneme yazdım gecmezse iğneyi hazirla gel diye gercekten surekli basim agriyor uykusuzluktan parol asla kesmiyor bigun duruyo bigun agriyo resmenn duzelsn uykular diye dua ediyorm ama yok alt disler kabarik cikan dis sıfır cocugun tersi düzüne döndü oda bitti bizde bi video yapmışlar parolla ilgili blki gormussunuzdur insanlar oturmus biri dalak biri bobrek guya ağrısı olan içiyo hapı parol geliyo kimin neresine ne oldu yiaa akıllı olun bakiyim deyip lakayıt şekilde ortamı terkediyo cok güldüm o videoya bende iciyorum ama etkisini goremiyorum
benm kızım ortalama olarak iyi uyuyor. Ama arada bi geliyorlar geldiklernde mahvoluyoruz. Ama bz dördüncü ay atağından beri beraber uyuyoruz yatağa al bırak bende mahvolmuştm sonra beraber uyumayı çok sevdikYaa iste benim anlamlandiramadigim bizim dis, atak donemi vs. Degil cocuk simdiye kadar hic boylee guzel bir sekilde uyumadi. Yanii eskaza 1 gunumuz bile yok aa bak bu gece kesintisiz 3 4 saat uyudu diyebilecegim. Her gece saat basi uyaniyor saat 4 5 gibi artik koydugum an uyandigi icin koy uyaniyor al tekrar uyutmaya calis tekrar koy uyansin derken ben yatip uyuyamadan , ugrasirken 6.5 -7 gibi komple kalkiyoruz. Bakalim ne zaman normale donucek