Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yeni influenzada dirençli ateş oluyormuş.Ondan olabilir mi.Ayağına viks sürseydin.Bi de sarımsaklı zeytinyağlı karışım yaptım onu sürüyorum ateşi olduğunda sanırım terle atmasını sağlıyor .Ateşi epey yükselmiş ama korkma cnaım bebeğinin vücudu ortama savaşçıları gönderdi.Doktorlar yüksek ateşten korkmayın diyorlar.Savaştığı için.Havale vs durumlarının yüksek ateşle bağlantısı yokmuş .Düşük ateşde de olabiliyormuş.Bebeğin direnci düşmemesi önemliymiş.Bol bol emzir ,sıvı aldır.Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah canım.Çok üzüldüm.Rabbim tüm bebeklerimizi korusunKızımın ateşi 40 derece oldu, calpol verip soğuk duşa soktuk sarıp hastaneye gittik. Ateşi düşmüştü boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladı. Eve geldik 1 saat geçmedi gene 39.5 oldu. Duş calpol verdik düşmedi birde kustu ağladı bayıldı neredeyse. 3 tane özel hastane gezdik. Çocuk doktoru yok diye müdehale etmediler. En son soğuk kompleks uyguladı artık ağlayıp yalvardım acilde. Pek düşmedi gene devlet hastanesinin yolunu tuttuk. Orada da ağlayıp yalvardım doktor serum yazdı yatış verdi. Aşırı yüksek ateşten damarları büzüşmüş dediler kaç yerden delik deşik ettiler yok. İki kez fitil verdiler şu an 37.1
Allah'ım bu nasıl bir düzen küçücük bebeğim ateşler içinde doktor bulamadık. Nasıl çaresizlik anlatamam. Sabah napıcaz bilmiyorum hiç. Eşim doktor arıyor şu an. Kızlar neden olmuştur. Sabaha düzelir mi tamamen. Damağında diş çiziği var dişten mi yoksa boğaz enfeksiyonu mu. İnşallah diştendir. Allah'ım hiç kimseyi hastalere muhtaç etmesin nasıl rezil bir düzen kanım dondu. Hala ağlıyorum ama gözümden yaş akmıyor göz yaşlarım tükendi resmen.
Amin Allah razı olsun. Sarımsağı zyağının içine doğrayıp ayaklarına mı süreyim yoksa tüm vucuduna mıCanım yeni influenzada dirençli ateş oluyormuş.Ondan olabilir mi.Ayağına viks sürseydin.Bi de sarımsaklı zeytinyağlı karışım yaptım onu sürüyorum ateşi olduğunda sanırım terle atmasını sağlıyor .Ateşi epey yükselmiş ama korkma cnaım bebeğinin vücudu ortama savaşçıları gönderdi.Doktorlar yüksek ateşten korkmayın diyorlar.Savaştığı için.Havale vs durumlarının yüksek ateşle bağlantısı yokmuş .Düşük ateşde de olabiliyormuş.Bebeğin direnci düşmemesi önemliymiş.Bol bol emzir ,sıvı aldır.Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah canım.Çok üzüldüm.Rabbim tüm bebeklerimizi korusun
Birde antibiyotik yazılı bir reçete var ilk acile gittiğimizde vermişti. İnfluenza da antibiyotikler işe yaramıyor diye okudum sanki. İçirmesem mi, başka hstaneye mi gidelim kafam dondu. Hastaneden eve geldik. Odalarda yer yok tüm çocuklar hasta gibi sanki. Ateşi şimdi 38.9.Canım yeni influenzada dirençli ateş oluyormuş.Ondan olabilir mi.Ayağına viks sürseydin.Bi de sarımsaklı zeytinyağlı karışım yaptım onu sürüyorum ateşi olduğunda sanırım terle atmasını sağlıyor .Ateşi epey yükselmiş ama korkma cnaım bebeğinin vücudu ortama savaşçıları gönderdi.Doktorlar yüksek ateşten korkmayın diyorlar.Savaştığı için.Havale vs durumlarının yüksek ateşle bağlantısı yokmuş .Düşük ateşde de olabiliyormuş.Bebeğin direnci düşmemesi önemliymiş.Bol bol emzir ,sıvı aldır.Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah canım.Çok üzüldüm.Rabbim tüm bebeklerimizi korusun
Canim gecmis olsun Allah yardimciniz olsun , cocuklar hasta olunca hersey cok daha zor. Tahlil falan yaptilar mı? Benim kızım 3 4 yaslarindayken dusmeyen atesle hastaneye gitmistik crp yuksekmis hastaneye yatis verip damardan antibiyotik baslamislardi. Sen de bi doktora daha goster istersenKızımın ateşi 40 derece oldu, calpol verip soğuk duşa soktuk sarıp hastaneye gittik. Ateşi düşmüştü boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladı. Eve geldik 1 saat geçmedi gene 39.5 oldu. Duş calpol verdik düşmedi birde kustu ağladı bayıldı neredeyse. 3 tane özel hastane gezdik. Çocuk doktoru yok diye müdehale etmediler. En son soğuk kompleks uyguladı artık ağlayıp yalvardım acilde. Pek düşmedi gene devlet hastanesinin yolunu tuttuk. Orada da ağlayıp yalvardım doktor serum yazdı yatış verdi. Aşırı yüksek ateşten damarları büzüşmüş dediler kaç yerden delik deşik ettiler yok. İki kez fitil verdiler şu an 37.1
Allah'ım bu nasıl bir düzen küçücük bebeğim ateşler içinde doktor bulamadık. Nasıl çaresizlik anlatamam. Sabah napıcaz bilmiyorum hiç. Eşim doktor arıyor şu an. Kızlar neden olmuştur. Sabaha düzelir mi tamamen. Damağında diş çiziği var dişten mi yoksa boğaz enfeksiyonu mu. İnşallah diştendir. Allah'ım hiç kimseyi hastalere muhtaç etmesin nasıl rezil bir düzen kanım dondu. Hala ağlıyorum ama gözümden yaş akmıyor göz yaşlarım tükendi resmen.
Boğaz enfeksiyonu dedilerse bakmışlardır boğazına heralde. Boğaz enfeksiyonu olduğunda ateş oluyor. Benimde geçen hafta 4 yaşındaki kızım boğaz enfeksiyonu oldu 4 gün düşmedi ateşi sürekli 6 saatte bi calpol veriyordum vermezsem geri yükseliyordu. Antibiyotiği 3 gün içtikten sonra anca kendine geldi.Birde antibiyotik yazılı bir reçete var ilk acile gittiğimizde vermişti. İnfluenza da antibiyotikler işe yaramıyor diye okudum sanki. İçirmesem mi, başka hstaneye mi gidelim kafam dondu. Hastaneden eve geldik. Odalarda yer yok tüm çocuklar hasta gibi sanki. Ateşi şimdi 38.9.
Çok geçmiş olsun. Bugün çocuk doktoruna giderseniz çok daha iyi olur. Diş ateşi 38i geçmiyor ve inatçı olmuyor demişti doktor. Çocuk doktoru görürse sebebini öğrenebilirsiniz. Dediğiniz gibi antibiyotik kullanmanın faydası olmayan bir rahatsızlık olabilir minnoş boşuna antibiyotik kullanmış olmasın.Kızımın ateşi 40 derece oldu, calpol verip soğuk duşa soktuk sarıp hastaneye gittik. Ateşi düşmüştü boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladı. Eve geldik 1 saat geçmedi gene 39.5 oldu. Duş calpol verdik düşmedi birde kustu ağladı bayıldı neredeyse. 3 tane özel hastane gezdik. Çocuk doktoru yok diye müdehale etmediler. En son soğuk kompleks uyguladı artık ağlayıp yalvardım acilde. Pek düşmedi gene devlet hastanesinin yolunu tuttuk. Orada da ağlayıp yalvardım doktor serum yazdı yatış verdi. Aşırı yüksek ateşten damarları büzüşmüş dediler kaç yerden delik deşik ettiler yok. İki kez fitil verdiler şu an 37.1
Canım diş de 37.5 oluyormuş en fazla öyle duymuştum İnş çabucak iyileşir dikkat et bebişe sizin orda çocuk hastanesi yok mu direkt oraya gitseydin diğer hastaneler çocuklara mudahele etmek istemiyor nöbetçi çocuk doktoru yok diye geçmiş olsunKızımın ateşi 40 derece oldu, calpol verip soğuk duşa soktuk sarıp hastaneye gittik. Ateşi düşmüştü boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladı. Eve geldik 1 saat geçmedi gene 39.5 oldu. Duş calpol verdik düşmedi birde kustu ağladı bayıldı neredeyse. 3 tane özel hastane gezdik. Çocuk doktoru yok diye müdehale etmediler. En son soğuk kompleks uyguladı artık ağlayıp yalvardım acilde. Pek düşmedi gene devlet hastanesinin yolunu tuttuk. Orada da ağlayıp yalvardım doktor serum yazdı yatış verdi. Aşırı yüksek ateşten damarları büzüşmüş dediler kaç yerden delik deşik ettiler yok. İki kez fitil verdiler şu an 37.1
canım sarımsakları minik minik doğra üzerini geçecek kadar zeytinyağı koy.2 saat buzdolabında beklettikten sonra kullanabiliyor.Bu suyu ayaklara sürüyorum sadece suyunu.6 ay a kadar da bozulmuyormuş dolapta.Ben yaptık faydasını görmüştüm.İnşallah hemen iyileşirAmin Allah razı olsun. Sarımsağı zyağının içine doğrayıp ayaklarına mı süreyim yoksa tüm vucuduna mı
Canım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle kıyamam ben ona ya izmirde zaten dokuz eylülde vs hep stajerler dolu acillerde.. normal muayneye giriyosun gene stajer doktorlar var profesorler falan paralı bakiyor rezil ediyorlar insanı gercekten diş değildir diş bukadar inatçı düşmeyen ateş yapmaz influenza dolasiyor ortalikta şu dönem kapalı yerlere çok girmemek lazim ev ziyaretleri yapmamak lazim biz şuan fanusta yasiyoruz resmen dogru degil diyenler var ama o eskidendi henüz çok küçükler bukdr ağır enfeksiyonlari kaldiramiyorlar normal grip vs olmaktan çıktı ortadaki hastalıklar cok buyuk gecmis olsun umarim hemen hizla toparlar genelde 3. Gun antibiyotik etkisini gosteriyor ates 1 2 gun suruyor hemen toplasin insallahKızımın ateşi 40 derece oldu, calpol verip soğuk duşa soktuk sarıp hastaneye gittik. Ateşi düşmüştü boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladı. Eve geldik 1 saat geçmedi gene 39.5 oldu. Duş calpol verdik düşmedi birde kustu ağladı bayıldı neredeyse. 3 tane özel hastane gezdik. Çocuk doktoru yok diye müdehale etmediler. En son soğuk kompleks uyguladı artık ağlayıp yalvardım acilde. Pek düşmedi gene devlet hastanesinin yolunu tuttuk. Orada da ağlayıp yalvardım doktor serum yazdı yatış verdi. Aşırı yüksek ateşten damarları büzüşmüş dediler kaç yerden delik deşik ettiler yok. İki kez fitil verdiler şu an 37.1
Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabi ama sarımsak yanığı diye bişey var. Bence ilaçlardan faydalanın. Eskiden ilaca ulaşmak zor olduğu için böyle yöntemler yapıyorlarmışAmin Allah razı olsun. Sarımsağı zyağının içine doğrayıp ayaklarına mı süreyim yoksa tüm vucuduna mı
Birçok doktor bu uygulamayı uygulayın derken sizin bilim adamı edasıyla konuşmanız ne kadar manidarSarımsak yanığı sarımsağı direkt bölgeye sürünce oluşabilen bi durum.Burda sarımsakla beklemiş zeytinyağı sürülüyor.Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabi ama sarımsak yanığı diye bişey var. Bence ilaçlardan faydalanın. Eskiden ilaca ulaşmak zor olduğu için böyle yöntemler yapıyorlarmış
Atarlanacak bir durum yok gayet naif bi şekilde söyledim. Bi tanıdık yapmıştı ayakları yanmıştı. Bende bilgimi paylaştım sadece. Durup dururken sataşma lütfen.Birçok doktor bu uygulamayı uygulayın derken sizin bilim adamı edasıyla konuşmanız ne kadar manidarSarımsak yanığı sarımsağı direkt bölgeye sürünce oluşabilen bi durum.Burda sarımsakla beklemiş zeytinyağı sürülüyor.
Sataşmak mı ?Atarlanacak bir durum yok gayet naif bi şekilde söyledim. Bi tanıdık yapmıştı ayakları yanmıştı. Bende bilgimi paylaştım sadece. Durup dururken sataşma lütfen.
Bende bu ay gelmiyor diye stres olmuştum ama olmaz olaydım yani bir oldum ki bitmek bilmedi haftalardırKızlar bebeğim 7bucuk aylık oldu. Emiyor. Bende 4 kez adet oldum tabiki düzensiz şekilde. İlk oldum 15 gün sonra bidaha oldum sonra 35gun geçti anca oldum daha sonra 20gunde oldum bu ayda gelmiyor yine 30 gün oldu. Sinir stres yapıyor haliyle. Korunma durumu hat safhada birleşme olmadan kondomu takiyoruz zaten. Sizin adetler nasıl. Sürekli test yapmak istemiyorum bide onun stresi ayrı zaten. Birde korunmayı çift taraflı düşünüyorum eşim zaten kondom kullanıyor ben iğne hap Spiral karar vermedim. Siz napiyosunuz