2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bi, neredeyse 1 aydir 2 uyku yapiyoruz 3 uyursa gece 2 yi buluyor
Benimki de artik 2 uyku istiyor ama yarim saat yarim saat gunde 1 saat cok az oluyor . En azindan 3 uyku olunca 1.5 saat olmus oluyor. Sabah ve ogleen sonra olarak uyku saatlerini ayarlarsam belki uzar uyku sureleri de

Adetleriniz ne durumda hanımlar benim bu ay 2.oluşum ama bu nedir ya ben böyle adet olduğumu hiç bilmem ped yetiştiremiyorum doğumdan kalan dependlerle geziyorum çok afedersiniz ama koca koca parçalar düşüyor bir yandan da iyi oluyor tabi kiloma da etki eder inşallah

Diş için anı fotoğrafı çeken var mı kızlaer. Fikrinşz var mı nasıl birşey olabilir. Bizim dişimiz henüz yok ama işe başlayana dek yapayım minnoşuma anı kalır diyorum. :) Elbise aldım. Pastada kendim mi yapsam daha iyi olur. Yada sebzelerden, sebze tabağı mı yapıp önüne koysam.

Benim 40 cikar cikmaz hafif bisiler geldi , sonra duzensiz olarak ara ara cok cok az birseyler geliyor ama hep kalıntı kan , temiz canlı parlak degil , bende bi yogun normal sekilde gelse diye bekliyorum temizlense bir rahim

Ben 40 ımdan sonra hemen oldum düzenli bir şekilde gidiyor her ay .. oğlumdada hemen olmuştum emziren olmaz derler ama maşallah geç kaldı arkadaş ne güzel rahattım

Diş yokki foto çekelim ben fikir veremeyeceğim çünkü benim yapacağım anca eline havuç verip foto çekmek olur

Diş yokki foto çekelim ben fikir veremeyeceğim çünkü benim yapacağım anca eline havuç verip foto çekmek olur
Bizimde yok. Bimden pasta alıp üstünede dişim çıktı çubuğu dikip çekicem
Arya yoğurt yiyor mu. Biz hala nefret ediyoruz ağzını açmıyor. Meyveli falanda asla yemiyor. Böğürtlenli kefir aldım. Acaba denesem mi. Bir kaşık alerji olmazsa severse, kefir vereyim diyorum.

Arya da yemiyor 3 5 kasik hurma özlü veya pekmezlı kakalarsam anca öyle bende yıldım ama.. bu ara uğraşmıyorum yoğurt için .. kefir denenebilir ver bakalım ne yapacak ben kefirde denemedim

Kızlar iyi akşamlar, oğlum ne yesek ağzını şapırtadıyor, yemek istiyor. Vermezsek neredeyse bizi parçalayacak. Verince de çok yiyor gibi geliyor. Sizin bebekler ne durumda? Ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar iyi akşamlar, oğlum ne yesek ağzını şapırtadıyor, yemek istiyor. Vermezsek neredeyse bizi parçalayacak. Verince de çok yiyor gibi geliyor. Sizin bebekler ne durumda? Ne yapacağımı şaşırdım
Bizim ki de öyle kendi arkaya arkaya atıyor can boğazdan gelir elleme yesin ben ilk önce ona yediriyorum sonra biz yiyoruz biz yerken yine de salça oluyor o zamanda ekmek pırasa falan veriyorum eline döndüre döndüre oyalanıyor

Benim 40 cikar cikmaz hafif bisiler geldi , sonra duzensiz olarak ara ara cok cok az birseyler geliyor ama hep kalıntı kan , temiz canlı parlak degil , bende bi yogun normal sekilde gelse diye bekliyorum temizlense bir rahim
benim ki öyle böyle değil dehşet geliyor her tuvalette ped değiştiriyorum daha şimdi yine koca bir parça düştü böyle böyle kiloyuda veririm inşallah ya

Ben 40 ımdan sonra hemen oldum düzenli bir şekilde gidiyor her ay .. oğlumdada hemen olmuştum emziren olmaz derler ama maşallah geç kaldı arkadaş ne güzel rahattım
Bende 6.ayda olmaya başladım sütüm kesilcek diye de korkmuştum ama maşallahı var halaa ben en çok 1.5 yıl sonra ped almaya gittiğimde şok yaşadım fiyatları nolmuş öyle ya

Bende 6.ayda olmaya başladım sütüm kesilcek diye de korkmuştum ama maşallahı var halaa ben en çok 1.5 yıl sonra ped almaya gittiğimde şok yaşadım fiyatları nolmuş öyle ya
Evet bende orkide 50 lira verince sinirden sleepy indiriminden 1 yillik stokladim 150 liraya 1 sene ped falan almam

Bende bakayım deneyeyim bi sleepy yi kotex e para yetişmeyecek yahu
Aynen kotex de öyle ikisini kullaniyordm zsten bio natural ve natural olanini aldim bio natural bi tık dha yumusak 1 lira indirimleride devam ediyo sanirim bakin olmadi dha deneyemedim ama eskiden bikac kere almistim yorumlarida iyi olunca denemek istedim eşim 50 liraya ped alınca bi senin totoya bi aryanın totoya çalışıyoruz dedi hahahaha

Önce yedirince de aynı mutlaka biz yerken birşeyler değecek o ağıza ben de oyalansın diye veriyorum eline yiyebileceklerinden

Ahhahahahahah erkekler erkekleeer

Allah nazardan saklasın yemeyen çocuk çok zor. Ben her yemek saat geldiğinde savaştan çıkmış gibi oluyorum. Yemek saati gelmesin die dua etmece asla yemiyo. Yersede çok az. Hatra binaen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…