Offf kizlar benim kızımın olağanüstü hareketliligi beni yormaktan ziyade artik etraftakilerin laflariyla da iyice kafam bulanmaya basladi. Teyzemin cocugu yok ama bekar oldugu icin butun yegenlerin arkadaslarin cocuklara vs gitmis bakmis bircok bebek vs gormus tanimis biri, israrla diyor ki, "yooo ben boyle bisey gormedim. Bu jormal degil, bu hareketler normal degil, bi doktora göstersen" deyip duruyor. Annem olumlu acidan bakmaya calisip surekli, hicbiseyi yok cocuk cok zeki ondan boyle, diyip duruyordu. Ne alakaysa zekayla. Ama artik annem de bugun diyor ki, neresi ilgilenir ki bi doktora gostersen. Ya ne doktoru bu kadarcik bebegin hareketinden belirti cikarilmaz ki diyorum. Diyip duruyorlar. Kotu hissetmeye basladim. Şöyle anlatim, asiri derecede birşey ulasmak icin cabaliyor mesela, ulasiyor, ulasamazsa agliyor, tirmaniyor dusuyor kalkiyor 1 saniye durmadan. O seye ulasiyor, 1-2 saniye dokunup arkasini donuyo baska bisey goruyor ölümüne bir telasla diger seye gitmeye calisiyor. Ama bu telasin boyutunu anlatamam pesinizde silahli katil var da ondan kaciyosjnuz gibi oyle bir nefes nefese telas. Kucagimizda durmuyor biyerlere biseylere atlamak icin bizi parcaliyor. Kollarinda goguslerimde cizikler morluklar. Meme bile ememiyor, surekli refleks oalraj ayaga kalkmak istiyor kendine asla engel olamiyor. Eşim annem diyor ki ne yediriyosun az yedir. Dogru duzgun ek gida bile yemiyor ki son gunlerde, yedigiyle hic ilgisi yok.
ne diyorsunuz 7 aylik bebekte davranisindan kaynakli gelisim bozuklugu tespit edilmez bence ya. Otizm vs tarzi seylerin ortaya cikisi icin cok erken zaten. Sacmaliyorlar diyorum kendi kendime bir yandan da zaten yorgunluktan mahvoluyorum, niye boyle niye boyle dedikce kafamda bin tane sey dolasiyor