Ben hala olmadim valla nolacak boyle ben de bilmiyorum
Benimki hicbir zaman cok yemiyordu ama veridklerimi yiyordu en azindan simdi yemiyor gunlerdir. Ancak kendi eline aldigi seyelri yiyor. Kati seyler istiyor cignemek istiyor. Yeni kesfediyor cignemeyi ve bunu eglenceli buluyor sanırım. Yani cignemek eline almak isirmaj icin biraz biseyler yiyor o da asla doyuracak kadar degil ve baska hicbir sey yemiyor. Uyku da uyumuyor hem uykusuzluk hem aclik hem diş sikintisindan heralde butun gun miz miz agliyor perisan oldum napicagimi bilemiyorum. Dogdugundan beri bi gece uykusu hep iyiydi duzenliydi, gunduzlerimiz hep sorunluydu. Simdi gece uykusu da bozuldu. Noluyor bu cocuga. Herkes 7-8 aylik zamanlari en rahatiydi falan diyor cocuk buyutmus olanlar benimkinin en berbat hali oldu. Zaten direkt 10-12 ay zorluklarina atladik. Baya kostura kostura yürüyor klltuk kenarlarinda tutunup. Ne gerek vardi bu kadar aceleye. Bi durup nefeslenemedik 4. Ayda gaz sancisindan kurtulduk derken direkt emekleme falan basladi hic rahat zamani olmadi bu cocugun ya