2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aiiyy dis dis derken o bitti ataga girdik galiba fenalardayiz, 3 4 gundur surekli surekli uyaniyor. Dun aksamda yatar pozisyondan oturur hale gecmeyi ogrenmis , dedim kesin atak haftasindayiz 🤦‍♀️ bu aksam uyuttum ,surekli uyaniyor ve oturuyor. Sabah ilk is besigi alt kademeye indirmek olucak , biz hala ustte kullaniyorduk. Simdi atak biter , dis baslar ne zaman uyucaz biz acabaa 😔
Geçmiş olsun. Tam uykuya dalıp gözler giderken, aniden hooop kalkıp oturacak 🤣🤣 beşiğe yatırıyorum uyurken bile kalkıp oturuyor minnoş. Oturunca da uykusu açılıyor. Bizde 2 haftadır ondan muzdaribiz.

Bende anlamadım ki canım gaz çıkarırken kakasını da yapıyor çıt çıtlı badyler de batınca komple üst çıkarmak zor oluyor 😔
Bizimde öyle ben hep komple değişiyorum. 3 günde bir yapıyor. Bezin büyüklüğü küçüklüğü mesele değil bence. 5 noda aynı 4 te. Yapınca anlayıp ilk 10 dk da da temizlerim ama nafile 🤷‍♀️Dahası arkadaşlarım bizim hiç sızdırmıyor diyorlar. Çıldiriceğim...🤪

Sizin uykular 20 dk 30 dk ydi yanlis hatirlamiyorsam, nasil uzattiniz acaba
Bizim yarım saat hep uykular , uzamiyor.. saat gibi 30 dk da tık uyanıyor
10 dk içinde bile uyanıyordu gerçekten🤯 ayakta salla indirnce çat die açıyordu gözlerni🫠 şimdi hatırlayınca baya çektirdi bana kızım🤣 ama ben hiç birşey yapmadım uzatmak için kendi kendine uzadı diyeblrm. Şimdi Min 50 dk max 2,5 saat uyuyor kuzum. Ort 1-1,5 saat diyeblrm. Ama hala sallayarak uyuyor desteksiz uykuyu denemeye cesaret edemiyorm🫠

Bugün bizimkide aşırı mızmız asla kucağımdan inmedi. Kucağımdada bir süre sonra sıkıldı. Bişeyler yedirmekte içirmekte çok zorlandm. Oyun oynarken bile ynında olmama rağmen paçamu tuttu ayrılmadı. Ağladı. Uykularıda bi saatti. Bazen daha çok uyur benm kızım. Ne yapsak bilemedik yani. Bugün çociklerimizi bişiyler oldu sanrm😅
Aynen bizimki babası gelince sustu sinir oldum garazi banaymış diyorum oturmadı bile ya aynen yemek de yediremiyorum elime vurup döküyor çoğu zaman

Bizimde öyle ben hep komple değişiyorum. 3 günde bir yapıyor. Bezin büyüklüğü küçüklüğü mesele değil bence. 5 noda aynı 4 te. Yapınca anlayıp ilk 10 dk da da temizlerim ama nafile 🤷‍♀️Dahası arkadaşlarım bizim hiç sızdırmıyor diyorlar. Çıldiriceğim...🤪
Çok zor valla dünden beri bizimki katılaşmış ama biraz önce yine çıkarmasam belinden çıkacakmış son dakika yetişmişim nasıl öyle oluyor anlamadım bezin kirlenmesi gereken yeri kirlenmiyor resmen

Geçmiş olsun. Tam uykuya dalıp gözler giderken, aniden hooop kalkıp oturacak 🤣🤣 beşiğe yatırıyorum uyurken bile kalkıp oturuyor minnoş. Oturunca da uykusu açılıyor. Bizde 2 haftadır ondan muzdaribiz.
Yaa evet iste dun aksam uyutup koyuyorum, normalde uyaninca aglar, kamerada acık takip ediyoruz kıpırdanıp kıpırdanıp kalkıp oturuyor. 3 4 defa bu sekilde , ben yatana kadar her kalktiginda oturdu ve besige tutunup ayaga kalkiyor. Ben yatarken de yanimda yatirmak zorunda kaldim Allah korusun gece kalkip bi de sarkıp duser diye. Bugun de besigi alt tarafa indirdik.😁😁 uyanip uyanip otursun bakalim🤣 ya atak donemindeymis demek ki bu atagin guncellemesi de bu oturma 😁😁

10 dk içinde bile uyanıyordu gerçekten🤯 ayakta salla indirnce çat die açıyordu gözlerni🫠 şimdi hatırlayınca baya çektirdi bana kızım🤣 ama ben hiç birşey yapmadım uzatmak için kendi kendine uzadı diyeblrm. Şimdi Min 50 dk max 2,5 saat uyuyor kuzum. Ort 1-1,5 saat diyeblrm. Ama hala sallayarak uyuyor desteksiz uykuyu denemeye cesaret edemiyorm🫠
Ayyy ne guzell valla bizimki halaaa gunde yarim saatten 3 uyku yapiyor. Gunluk toplam 1.5 saat gunduz uykusu 🤦‍♀️ uyutuyorum odadan cikmam 5 dk zaten , ayy uyudu uzansam mi bi kahve mi icsem aman camasir makinesini mi acsam derken hopp daha elimi bi ise degdiremeden uyaniyor 😁 insallah bizim de uzar bu sekilde , belki 2 uykuya dusunce uzar diyorum ama cokta umutsuzum saat kurulu gibi bebede 30.dk da ciyaakk

Diş çıkarırken bebişlerin ateşleri en fazla kaç oldu kızlar bizimkinin ateşi bugün yine yükseldi 37.5 ölçtü im biraz önce görünürde diş de yok ama

Diş çıkarırken bebişlerin ateşleri en fazla kaç oldu kızlar bizimkinin ateşi bugün yine yükseldi 37.5 ölçtü im biraz önce görünürde diş de yok ama
Normal canım şu an üstünü fazla giydirdiysen ya da ev çok sıcaksa vücut ısısı yükselmiş olabilir bizde genelde böyle oluyor üstünü çıkartıp 10 dk sonra tekrar ölçüyorum düşmüş oluyor

Ayyy ne guzell valla bizimki halaaa gunde yarim saatten 3 uyku yapiyor. Gunluk toplam 1.5 saat gunduz uykusu 🤦‍♀️ uyutuyorum odadan cikmam 5 dk zaten , ayy uyudu uzansam mi bi kahve mi icsem aman camasir makinesini mi acsam derken hopp daha elimi bi ise degdiremeden uyaniyor 😁 insallah bizim de uzar bu sekilde , belki 2 uykuya dusunce uzar diyorum ama cokta umutsuzum saat kurulu gibi bebede 30.dk da ciyaakk
Bende öyleydm ya bi de uyutmak için uğras çat diye uyansın 🤯 uzun uyuduğu günler iki uyku yaptığı oldu bu hafta. Ama mızmızsa tabi atak falansa daha az uyuyo üç uyku yapıyor.

Normal canım şu an üstünü fazla giydirdiysen ya da ev çok sıcaksa vücut ısısı yükselmiş olabilir bizde genelde böyle oluyor üstünü çıkartıp 10 dk sonra tekrar ölçüyorum düşmüş oluyor
Yok canım ev soğuk bile sayılır üstüne sadece kolu uzun tşört giydiriyorum ceket bile giydiriyorum çok terliyor diye

Bizde meme reddi de başladı şuan aglayarak emiyor zar zor emziğini bile ağzında tutmak istemiyor dişleri acıypr muhtemelen ele avuca sığmıyor şuan gerçekten bütün gece ağladı sabaha kadar mahvolduk ikimizde bakıyorum patlıcak seviyede bi kabarıklıkda yok anlamadım gerçekten neyin nesi bu 😔

Bizde meme reddi de başladı şuan aglayarak emiyor zar zor emziğini bile ağzında tutmak istemiyor dişleri acıypr muhtemelen ele avuca sığmıyor şuan gerçekten bütün gece ağladı sabaha kadar mahvolduk ikimizde bakıyorum patlıcak seviyede bi kabarıklıkda yok anlamadım gerçekten neyin nesi bu 😔
Canım senin sütün geliyor mu. Benimde aniden sütüm kesildi. Sıkınca yok, hiç en ufak şişkinlikte yok. Çocuk doymuyor. Biz doktora gidip mama başlıycaz.
Damaklarına elinle zyağı sür iyi gelir yumuşar belki

Canım senin sütün geliyor mu. Benimde aniden sütüm kesildi. Sıkınca yok, hiç en ufak şişkinlikte yok. Çocuk doymuyor. Biz doktora gidip mama başlıycaz.
Damaklarına elinle zyağı sür iyi gelir yumuşar belki
Süt var canım allaha şükür 2 gün sürdü sütün fazla olduğu mememi reddetti 3.gün düzeldi bugün emdi yetiyor bence ek gıda olayı başlayınca bi rahatladım düşünmüyorum sütü fazla artık çışli bez sayıları vs güzel kilo alımı iyi yetiyordur demekki senin nasıl öyle birden kesildi emerken anlayamadım şişkinlik olmaması normal zaten artık ona bakma sen emince yutkunmuyormu zaman zaman azalmalar oluyor ama emerken kesilmez sanırım ya belki snaa öyle gelmiştir

3 haftada 7 kilo cook iyi 😍 ben hamile kaldigim kilodan bi 3 kilo fazlayim ama o 3 kilo da gitmiyor sanırım hem yediklerime dikkat etmem hem de spor yapmam lazim cunku vucudumun alt tarafinda toplanmis gibi kilolar 🤦‍♀️
Valla bende ilk kez öncelikle bacaklardan zayıfladım. Bu hamilelik ne kadar değiştiriyormuş vücudu. Ben 83e çıkmıştım hayatımda görmediğim kilolardı. Reglde oldum bakalım daha hızlı gider artık

Süt var canım allaha şükür 2 gün sürdü sütün fazla olduğu mememi reddetti 3.gün düzeldi bugün emdi yetiyor bence ek gıda olayı başlayınca bi rahatladım düşünmüyorum sütü fazla artık çışli bez sayıları vs güzel kilo alımı iyi yetiyordur demekki senin nasıl öyle birden kesildi emerken anlayamadım şişkinlik olmaması normal zaten artık ona bakma sen emince yutkunmuyormu zaman zaman azalmalar oluyor ama emerken kesilmez sanırım ya belki snaa öyle gelmiştir
Bende şaşırdım canım. Nasıl aniden gitti. KV ne aşıştırmaya çalışıyorum. Ocakta işe başlayacağım. Azıcık sağayım desem 5 ml dahi gelmiyor. Sürekli emziriyorum ama nafile. Bakalım ocakta sadece gece emmmesi yapabileceğiz gibi görünüyor. E daha küçükler. Sadece ek gıda da olmaz. En azından yaşına kadar mama vereyim diyorum 😔

Bende şaşırdım canım. Nasıl aniden gitti. KV ne aşıştırmaya çalışıyorum. Ocakta işe başlayacağım. Azıcık sağayım desem 5 ml dahi gelmiyor. Sürekli emziriyorum ama nafile. Bakalım ocakta sadece gece emmmesi yapabileceğiz gibi görünüyor. E daha küçükler. Sadece ek gıda da olmaz. En azından yaşına kadar mama vereyim diyorum 😔
Sağımla emzirmeden çıkan süt miktarı çok farklı. Ben sağdığımda da çok az süt çıkıyor ama bebeğim emerken lokur lokur süt geliyo. Sağarken süt çıkacak mı ne kadar çıkacak gibi kaygılarımız oluyor. Bide bebeğin emişi gibi değil süt sağmak. Bunlar hep etkiliyor süt miktarını. Yani sizde eğer emzirmeye devam ediyorsanız sütünüz bitmemiştir.

Sağacaksanız bebeği emzirirken bebeğin emmediği diğer göğsünüzü sağmayı deneseniz? Emzirirken süt daha çok çıkıyor.

Valla bende ilk kez öncelikle bacaklardan zayıfladım. Bu hamilelik ne kadar değiştiriyormuş vücudu. Ben 83e çıkmıştım hayatımda görmediğim kilolardı. Reglde oldum bakalım daha hızlı gider artık
Ahh ne guzell gitmis ben de bacak ve kalcaya alıyorum kiloyu. Bi motive olamiyorum kii , cikolata gorunce dayanamiyorum😒

X