2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

İnşallah amin,Transfer öncesi var mı tavsiyeniz?
Var canim ilk tedavimde 111 kiloydum belkide ondan tutmadi obezite sorunum vardi vitamin destegi hicbisey almadim. Tedaviden birsure sonra kilo verdim kizlar bide araya pandemi girdi iyice zayifladim 3 yil gibisurecte 68 kiloya düştüm. Doktor ilk tedavimde cokkilolusun tutarsa mucize olur dedi.azim ettim spor filan verdim. Kus gibi hafifledim. Tedaviye baslamadan mutlaka butun kan teslerinizo genel kan testlerinizi yaptirin. doktorlar kendi branslarinin testini yaptirip geciyor. Vucuddaki bazi kan eksiklikleri bile bebegin tutunmasini etkiliyormus. Vitamin takviyeleri alin.vucuddaki vitamin eksikliklerinizi bilin. Ufak testler artik vucudun eksik vitaminlerini biliyor. Ilkinde cok hata yapmisim cok hicbisey bilmeden yola cikmisim. Simdi butun herseyle tamam oldu .icime sinen gule oynaya bir transfer gecirdim. takdir rabbimin artik. Olmasada ben tekrar baska eksigim varmi arastiririm. Biz esimin spermini incelwttik genel analiz yaptirttik. Inanin birsuru sey cikti genetik bile yaptirdik. Simdi 2.testler iyi cikti. Ona kuruincir pekmez kuru uygulamistik bide doktorun ilaclari vitaminleri.. iyiyiz ikinci tedaviye hazir gittik.

Merhaba arkadaşlar benim de daha önce bi negatif sonucum var 6 nisan lucrin iğne yapcam daha sonra adet olunca transfere hazırlancam nisan sonu tahmini transfer olucam rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Yaa çok üzüldüm, benimde ilk denememde opu günü karar verilmişti corona olmustum bu bende 1 ocak da öğrendim sonra 2 ay ara verdim mart ta tekrar başladım bende transfer sonucumu bekliyorum ,inşallah umudun kaldığın yerden tekrar başlar bizlerin kaderide böyleymiş Allah başka dertlrr vermesin

Baktınız mı teste?

Baktınız mı teste?
Dun kabus gibi bir gundu sabah agriyla uyandim dedim olucem neyse ilaclar filan gecti. Ardindan test yaptirmaya gittik 15 cikti düşük dedi doktorum. Yarin testi tekrarla ben bugun cikar dedim katlanir düştü. .yarinda dusuk cikarsa ilaclari yavas yavas biraktiracak bu merkezde ilkti. Ilk denemem . Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin. Üzüldüm mü hayir. Cunku vardir bunda bir hayir

Nasip kismet 2. Transferime cok yaklastim bile ctesi kontrolm var gun verilicek bu sefer cook dikkat edicem sizlerde cok dikkat edin

Reactions: Xia
Yani uzulmemek elde değil ama verende alanda rabbim insallah olumlu sonuclanir bir sonraki islemini,

Yani uzulmemek elde değil ama verende alanda rabbim insallah olumlu sonuclanir bir sonraki islemini,
Amiin . Üzüldüm fakat silkelendim. Rahim kalinligim 14 cm di transfere girdigimde e kimyasal olmasi normal diyorum kendimce okadar kizdimki kendime kabul etmiycektim transferi bana estrofemi fazla yuklediler

Amiin . Üzüldüm fakat silkelendim. Rahim kalinligim 14 cm di transfere girdigimde e kimyasal olmasi normal diyorum kendimce okadar kizdimki kendime kabul etmiycektim transferi bana estrofemi fazla yuklediler
Hangi hastanede tedavi goruyorsunuZ?

Dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Transver 16 Mart ta oldu.bugun 7. Günüm beklemedeyimm korkular heyecan karışık duygular la gecio bu süreç.kan sulandırıcı ignede ayrıca can yakio bı an önce bitsede kurtulsam:)

Bahcecide tedavi görüyordum. ilkinde irenbedeydim izmirde.
Bende bahçecide. Benim doktor cem çelik. Başkasi bilmiyorum ama cem hoca herşey çok dikkat edior. Transferdan once laparoskipi ve histerokopi yapildi. Hormonlar vitaminlar hepsi bakti.kizamcilik aşi oldunmi dier onun test da yapildi. Ben ilk transferde pozitiv sonuç aldim. 10 haftada bebeğin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtajdan sonra rahim filmi istedi. Yapişkanlik olmasi dier.bence en profesionalnar orda doktorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…