- 5 Aralık 2017
- 424
- 187
- 103
- 41
Doktorunuz kim bu aradaİnşallah amin,Transfer öncesi var mı tavsiyeniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz kim bu aradaİnşallah amin,Transfer öncesi var mı tavsiyeniz?
Var canim ilk tedavimde 111 kiloydum belkide ondan tutmadi obezite sorunum vardi vitamin destegi hicbisey almadim. Tedaviden birsure sonra kilo verdim kizlar bide araya pandemi girdi iyice zayifladim 3 yil gibisurecte 68 kiloya düştüm. Doktor ilk tedavimde cokkilolusun tutarsa mucize olur dedi.azim ettim spor filan verdim. Kus gibi hafifledim. Tedaviye baslamadan mutlaka butun kan teslerinizo genel kan testlerinizi yaptirin. doktorlar kendi branslarinin testini yaptirip geciyor. Vucuddaki bazi kan eksiklikleri bile bebegin tutunmasini etkiliyormus. Vitamin takviyeleri alin.vucuddaki vitamin eksikliklerinizi bilin. Ufak testler artik vucudun eksik vitaminlerini biliyor. Ilkinde cok hata yapmisim cok hicbisey bilmeden yola cikmisim. Simdi butun herseyle tamam oldu .icime sinen gule oynaya bir transfer gecirdim. takdir rabbimin artik. Olmasada ben tekrar baska eksigim varmi arastiririm. Biz esimin spermini incelwttik genel analiz yaptirttik. Inanin birsuru sey cikti genetik bile yaptirdik. Simdi 2.testler iyi cikti. Ona kuruincir pekmez kuru uygulamistik bide doktorun ilaclari vitaminleri.. iyiyiz ikinci tedaviye hazir gittik.İnşallah amin,Transfer öncesi var mı tavsiyeniz?
Ben ilk izmirde tedavi oldum. Ikincisinde istanbulda tedavi oldum..Doktorunuz kim bu arada
Guzel sonuclarini bekliyoruz canimmmmMerhaba , dün ikk transferim yapildi, 3 yumurta toplandı carsamba günü, dün de taze 3.gun embriyosu transfer edildi , tek embriyo transferi ettirdim ben de
Yaa çok üzüldüm, benimde ilk denememde opu günü karar verilmişti corona olmustum bu bende 1 ocak da öğrendim sonra 2 ay ara verdim mart ta tekrar başladım bende transfer sonucumu bekliyorum ,inşallah umudun kaldığın yerden tekrar başlar bizlerin kaderide böyleymiş Allah başka dertlrr vermesinKizlar selam aralik 28 de transfer oldum 9. Gunumde pozitifi gordum degerim 175 ti 2 gun sonra 350 ve sonrasi corona olmusum degerlerim dustu ve dusuk yaptim. Simdi yeniden umuda yolculuk beni bekleyen minnoslarimla yola devam edecegiz martin 15 i gbi 2. Kez deneyecegim insallah olumlu sonuclanir ve guzel haberler alirim
Amin , Allah razı olsun ❤❤Guzel sonuclarini bekliyoruz canimmmm
Baktınız mı teste?Var canim ilk tedavimde 111 kiloydum belkide ondan tutmadi obezite sorunum vardi vitamin destegi hicbisey almadim. Tedaviden birsure sonra kilo verdim kizlar bide araya pandemi girdi iyice zayifladim 3 yil gibisurecte 68 kiloya düştüm. Doktor ilk tedavimde cokkilolusun tutarsa mucize olur dedi.azim ettim spor filan verdim. Kus gibi hafifledim. Tedaviye baslamadan mutlaka butun kan teslerinizo genel kan testlerinizi yaptirin. doktorlar kendi branslarinin testini yaptirip geciyor. Vucuddaki bazi kan eksiklikleri bile bebegin tutunmasini etkiliyormus. Vitamin takviyeleri alin.vucuddaki vitamin eksikliklerinizi bilin. Ufak testler artik vucudun eksik vitaminlerini biliyor. Ilkinde cok hata yapmisim cok hicbisey bilmeden yola cikmisim. Simdi butun herseyle tamam oldu .icime sinen gule oynaya bir transfer gecirdim. takdir rabbimin artik. Olmasada ben tekrar baska eksigim varmi arastiririm. Biz esimin spermini incelwttik genel analiz yaptirttik. Inanin birsuru sey cikti genetik bile yaptirdik. Simdi 2.testler iyi cikti. Ona kuruincir pekmez kuru uygulamistik bide doktorun ilaclari vitaminleri.. iyiyiz ikinci tedaviye hazir gittik.
Evet canim dun 15 cikti sevindim katlar dedim bugun 10 oldu yarin test vericem aslinda üzülmedim.3 donmus yumurtam varBaktınız mı teste?
Dun kabus gibi bir gundu sabah agriyla uyandim dedim olucem neyse ilaclar filan gecti. Ardindan test yaptirmaya gittik 15 cikti düşük dedi doktorum. Yarin testi tekrarla ben bugun cikar dedim katlanir düştü. .yarinda dusuk cikarsa ilaclari yavas yavas biraktiracak bu merkezde ilkti. Ilk denemem . Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin. Üzüldüm mü hayir. Cunku vardir bunda bir hayirBaktınız mı teste?
Nasip kismet 2. Transferime cok yaklastim bile ctesi kontrolm var gun verilicek bu sefer cook dikkat edicem sizlerde cok dikkat edinYaa çok üzüldüm, benimde ilk denememde opu günü karar verilmişti corona olmustum bu bende 1 ocak da öğrendim sonra 2 ay ara verdim mart ta tekrar başladım bende transfer sonucumu bekliyorum ,inşallah umudun kaldığın yerden tekrar başlar bizlerin kaderide böyleymiş Allah başka dertlrr vermesin
Yani uzulmemek elde değil ama verende alanda rabbim insallah olumlu sonuclanir bir sonraki islemini,Dun kabus gibi bir gundu sabah agriyla uyandim dedim olucem neyse ilaclar filan gecti. Ardindan test yaptirmaya gittik 15 cikti düşük dedi doktorum. Yarin testi tekrarla ben bugun cikar dedim katlanir düştü. .yarinda dusuk cikarsa ilaclari yavas yavas biraktiracak bu merkezde ilkti. Ilk denemem . Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin. Üzüldüm mü hayir. Cunku vardir bunda bir hayir
Amiin . Üzüldüm fakat silkelendim. Rahim kalinligim 14 cm di transfere girdigimde e kimyasal olmasi normal diyorum kendimce okadar kizdimki kendime kabul etmiycektim transferi bana estrofemi fazla yukledilerYani uzulmemek elde değil ama verende alanda rabbim insallah olumlu sonuclanir bir sonraki islemini,
Hangi hastanede tedavi goruyorsunuZ?Amiin . Üzüldüm fakat silkelendim. Rahim kalinligim 14 cm di transfere girdigimde e kimyasal olmasi normal diyorum kendimce okadar kizdimki kendime kabul etmiycektim transferi bana estrofemi fazla yuklediler
Dilerim hakkınızda hayırlısı olurDun kabus gibi bir gundu sabah agriyla uyandim dedim olucem neyse ilaclar filan gecti. Ardindan test yaptirmaya gittik 15 cikti düşük dedi doktorum. Yarin testi tekrarla ben bugun cikar dedim katlanir düştü. .yarinda dusuk cikarsa ilaclari yavas yavas biraktiracak bu merkezde ilkti. Ilk denemem . Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin. Üzüldüm mü hayir. Cunku vardir bunda bir hayir
Bahcecide tedavi görüyordum. ilkinde irenbedeydim izmirde.Hangi hastanede tedavi goruyorsunuZ?
Bende bahçecide. Benim doktor cem çelik. Başkasi bilmiyorum ama cem hoca herşey çok dikkat edior. Transferdan once laparoskipi ve histerokopi yapildi. Hormonlar vitaminlar hepsi bakti.kizamcilik aşi oldunmi dier onun test da yapildi. Ben ilk transferde pozitiv sonuç aldim. 10 haftada bebeğin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtajdan sonra rahim filmi istedi. Yapişkanlik olmasi dier.bence en profesionalnar orda doktorlar.Bahcecide tedavi görüyordum. ilkinde irenbedeydim izmirde.