Inşallah pozitiv sonuç alirsin cnm. evet kan sulandirici can yakiyor ama progestan iğnede ayrica çok çan yakiyor. Benim serumda vardi her hafta. Damarlar ince oldu icin 2 -3 kere deniyodular. Patliodu hep. mos mor vardi her yerde. Evet cok zor zaman geçiyoruz ama sonuç pozitiv olunca ne aci cektin her şey unutiyor insan.Transver 16 Mart ta oldu.bugun 7. Günüm beklemedeyimm korkular heyecan karışık duygular la gecio bu süreç.kan sulandırıcı ignede ayrıca can yakio bı an önce bitsede kurtulsam:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar
- Konu Sahibi Blonde91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2022
- 32
- 24
- 3
Bende beğendim ben direk mustafa bahceci beyefendiye gidiyorum teyzem doktor benim o yonlendirdi memnunum bendeBende bahçecide. Benim doktor cem çelik. Başkasi bilmiyorum ama cem hoca herşey çok dikkat edior. Transferdan once laparoskipi ve histerokopi yapildi. Hormonlar vitaminlar hepsi bakti.kizamcilik aşi oldunmi dier onun test da yapildi. Ben ilk transferde pozitiv sonuç aldim. 10 haftada bebeğin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtajdan sonra rahim filmi istedi. Yapişkanlik olmasi dier.bence en profesionalnar orda doktorlar.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir sonraki denemenizde pozitif sonuç alırsınızAmiin . Üzüldüm fakat silkelendim. Rahim kalinligim 14 cm di transfere girdigimde e kimyasal olmasi normal diyorum kendimce okadar kizdimki kendime kabul etmiycektim transferi bana estrofemi fazla yuklediler
Yalnız 14mm olması iyi değil mi neden öyle dediniz? sonuçta kalın olması gerekiyor zaten
- 18 Mart 2022
- 32
- 24
- 3
Saol canim insallah olur. Kalinlik en fazla 10 olmasi lazimmis sonradan ogrendimMerhaba öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir sonraki denemenizde pozitif sonuç alırsınız
Yalnız 14mm olması iyi değil mi neden öyle dediniz? sonuçta kalın olması gerekiyor zaten
Selam Bursa’da olduğunuz için sormak istedim hangi merkezde tedaviniz acaba?Hımm onu bilmiyordum ben de
- 21 Mart 2022
- 3
- 6
- 1
Merhabalar :)))
Tüpteki enfeksiyon nedeniyle alınması ve yumurta azlığı nedeniyle mart ayında tüp bebek işlemlerine başladım.
Mart 14'ünde yumurtalar toplandı. 2 yumurta çıktı. bir gün sonra beni aradıklarında sadece birinin olduğunu söylediler
Mart 16'nda transfer gerçekleşti.
Doktorum hamilelik durumumu ayın 31'inde kontrol ettirmemi istedi.
son iki gündeki belirtiler:
1. Kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor.
2. mide bulantısı
3. baş ağrısı ve yorgunluk
doktora belirtileri söyledim ve ilaçların yan etkisi olup olmadığını sordum. ilaçtan kaynaklı olabilir dedi.
umarım herkes mutluluğuna ulaşır.
sevgiler....
Tüpteki enfeksiyon nedeniyle alınması ve yumurta azlığı nedeniyle mart ayında tüp bebek işlemlerine başladım.
Mart 14'ünde yumurtalar toplandı. 2 yumurta çıktı. bir gün sonra beni aradıklarında sadece birinin olduğunu söylediler
2. mide bulantısı
doktora belirtileri söyledim ve ilaçların yan etkisi olup olmadığını sordum. ilaçtan kaynaklı olabilir dedi.
sevgiler....
MerhabaMerhabalar :)))
2. mide bulantısı
sevgiler....
Tüpünüzde enfeksiyona bağlı şişme var mıydı sadece enfeksiyon mu olmuştu?
Yani tüpünüz açık mıydı?
- 18 Mart 2022
- 32
- 24
- 3
Benimkid3 asiri kalinlasmis. Asiri kalin rahim kendini transfere kapatirmis
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, dilerim bir sonraki denemenizde pozitif sonuç alırsınız
Canim insallah istedigine kavusursun.ilk tedavimde butun belirtileri yasadim hatta ben azcik cok afedersiniz peceteye pembemsi kan bile gelm8sti doktoruma sormustum tutunma kanamasidir dem8sti. Test gunu hayatimin sokunu yasadim. 0.25 yasadiklarimin hepsi ilaclardanmis. Maalesef . Ikinci denememde hic bir belirtim yoktu salladim buda olmayacak dedim sonuc 15 cikti sonra 10 oldu bugun baktirdim 0.50 olmus doktor ilaci krs dedikimyadal olmus nasip kismet herseyde var hayir. Demem o ki belirtilere kapilmayin canlarMerhabalar :)))
2. mide bulantısı
sevgiler....
Benim de cuma günkü kontrolde 10mm dedi ama güzel dedi doktorum, bu cuma olacak transferim inşallah fazla kalınlaşmazBenimkid3 asiri kalinlasmis. Asiri kalin rahim kendini transfere kapatirmis
Canim insallah istedigine kavusursun.ilk tedavimde butun belirtileri yasadim hatta ben azcik cok afedersiniz peceteye pembemsi kan bile gelm8sti doktoruma sormustum tutunma kanamasidir dem8sti. Test gunu hayatimin sokunu yasadim. 0.25 yasadiklarimin hepsi ilaclardanmis. Maalesef . Ikinci denememde hic bir belirtim yoktu salladim buda olmayacak dedim sonuc 15 cikti sonra 10 oldu bugun baktirdim 0.50 olmus doktor ilaci krs dedikimyadal olmus nasip kismet herseyde var hayir. Demem o ki belirtilere kapilmayin canlar
- 18 Mart 2022
- 32
- 24
- 3
10 mm iyi 10 a kadar normal 10 dan sonrasiyla transfer olmuyormus olsada bozuk oluyormusBenim de cuma günkü kontrolde 10mm dedi ama güzel dedi doktorum, bu cuma olacak transferim inşallah fazla kalınlaşmaz
Anladım canım sağol, o güne kadar artarsa daha diye aklım takıldı ama doktor herşey yolunda dediğine göre sorun olmaz herhalde10 mm iyi 10 a kadar normal 10 dan sonrasiyla transfer olmuyormus olsada bozuk oluyormus
- 18 Mart 2022
- 32
- 24
- 3
Doktor dediyse dogrudur. Insallah guzel kolay gecsin hersey beboslerinle dönAnladım canım sağol, o güne kadar artarsa daha diye aklım takıldı ama doktor herşey yolunda dediğine göre sorun olmaz herhalde
- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
İlac kaynakli olblr ilk hafta bi belirti olmuyor cunku vucuda tutunup beta kana gecmeye baslayinca belirtiler basliyor kendini dinleme test gununde testini yap cnmMerhabalar :)))
2. mide bulantısı
sevgiler....
- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Çok geçmiş olsun. İnşallah yine tez zamanda mucize haberini alırsın canım. Benimde haftaya Cem hocaya randevum var. İçimde korku ve heyecan karışık bir his var. Pcosluyum bende. İki senedir bebeğim olmuyorBende bahçecide. Benim doktor cem çelik. Başkasi bilmiyorum ama cem hoca herşey çok dikkat edior. Transferdan once laparoskipi ve histerokopi yapildi. Hormonlar vitaminlar hepsi bakti.kizamcilik aşi oldunmi dier onun test da yapildi. Ben ilk transferde pozitiv sonuç aldim. 10 haftada bebeğin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtajdan sonra rahim filmi istedi. Yapişkanlik olmasi dier.bence en profesionalnar orda doktorlar.
- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 8
- 34
Pkoslularda genelde fazla yumurta toplanıyor diyo doktorlar.Ilk denemeniz miÇok geçmiş olsun. İnşallah yine tez zamanda mucize haberini alırsın canım. Benimde haftaya Cem hocaya randevum var. İçimde korku ve heyecan karışık bir his var. Pcosluyum bende. İki senedir bebeğim olmuyor
Merhaba kızlar. 17 Mart transfer oldum. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ama dün test yaptım tek cizgi. Çok moralim bozuk. İlk transferimde bu da 5aa kalite yumurtalardı. Yaşım 33 hiç bir sorunum yok ama bu da olumsuz olacak diye ödüm patlıyor. Değişiklik gösterir mi erken mi moral bozdum?? Fikirlerinize ihtiyacım var?