Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallahDualarimiz seninle canim sorma bende sıkısık gittim transfer sonrasi dayanamadim surgu getirdiler yaptim aldilar sonra rahatca yattim 1 saat
Inşallah cnm❤.Rabbim en hayirli vakitte saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin surec zor rabbim sabir versin cnm benim insallah hepbirlikte guzel sonuçlar aliriz
Transferdan sonra 35 dk dayandim ben. Sonra kalktim ve tualete gittim. Ondan 10 dk sonra giyidim ve eve geldik. Dokyor 2 gun dikkat et dedi. Ama ben o iki gunda hep yatmadim.Dualarimiz seninle canim sorma bende sıkısık gittim transfer sonrasi dayanamadim surgu getirdiler yaptim aldilar sonra rahatca yattim 1 saat .
İlk gun ve 2 gun mutlaka yatin yani arada kalkin minik yuruysler ypin tbi ama o kdr umut o kdr hayal biraz bi kcgun. Kendnze izin verinTransferdan sonra 35 dk dayandim ben. Sonra kalktim ve tualete gittim. Ondan 10 dk sonra giyidim ve eve geldik. Dokyor 2 gun dikkat et dedi. Ama ben o iki gunda hep yatmadim.
Benimde 26 martta kontrolum sonrasi insallah transfer tarihiBu gün kontrolüm var, transfer gününe karar vereceğiz, estrofem kullanıyorum.
Hayirli ugurlu olsun insallah. Ben yeniyi uye oldum. Bende tup bebek yaptirdim bugün 10.günüm. pazwr günü test gunum.2 denemem benim ilkinde 3 embiriyo transfer edildi. 2.denememde donmus yumurtalarla 2 tane embiriyo transfer edildi banada. Hic merak etmiyorum bu sefer biliyormusunuz. Cunku ilkinde okadar sok yasadimki bu sefer psikolojimi iyi hazirladim bu ara benim yadim 41Merhaba kizlar 12 martta transfer oldum
Merhaba hayirlisi olsun hakkinizda insAllah.benimde 3. Denemem 2 negatif oldu. Digerlerinde cok dikkat etiim ama bunda o kadar degilim hersey Allahtan diyorumHayirli ugurlu olsun insallah. Ben yeniyi uye oldum. Bende tup bebek yaptirdim bugün 10.günüm. pazwr günü test gunum.2 denemem benim ilkinde 3 embiriyo transfer edildi. 2.denememde donmus yumurtalarla 2 tane embiriyo transfer edildi banada. Hic merak etmiyorum bu sefer biliyormusunuz. Cunku ilkinde okadar sok yasadimki bu sefer psikolojimi iyi hazirladim bu ara benim yadim 41
Hic icimden gelmiyor benimde o kadar yoruldumki yillardir ugrasiyorum . Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallahMerhaba hayirlisi olsun hakkinizda insAllah.benimde 3. Denemem 2 negatif oldu. Digerlerinde cok dikkat etiim ama bunda o kadar degilim hersey Allahtan diyorum
İnsallah guzel haberler alirsinz mutlaka paylasin minik atan kalpleri bizledeAmiinnn
Ammiinnnn insallahh rabbimden tek dilegim kimsenin kucagi bos kalmasin paylasicam olumlu olumsuz paylasicam.pes etmiycem ben zatenİnsallah guzel haberler alirsinz mutlaka paylasin minik atan kalpleri bizlede
23 ünde olacağım ben inşallah hep beraber pozitifi görürüZBenimde 26 martta kontrolum sonrasi insallah transfer tarihi
Çikolata kisti tam bir baş belası ben de 2 kez ameliyat oldum, umudunuzu kaybetmeyin belkide mucize oradadır ve dilerim pozitifi görürsünüz Allah yar ve yardımcımız olsun.Bugun transferin üstünden 11 gun gecti.yarin songun ve hic merak etmedim. Cunku bundan önceki transferlerde hayalkirikligina ugradim.basimdan o kadar sey gectiki yazsam buraya sayfa bitmez. Umut hic bitmez. Rabbime inancimi hic kaybetmedim. O kadar sinavlardan geciyoruzki hepimiz . Bunuda geceriz. Benimgibi sonucunu bekleyen herkes rabbim gonlunden geceni versin insallah. Hani damdan dusenin halini damdan düşen anlar ya o kadar oyi anlayabiliyorumki. Belki 4 . 5. 6. Denemesi olan arkadaslar diyecekki sen ne denedinki konusuyorsun diyebilirler. 41 yillik hayatima 5 cikolata kisti ameliyati 2 tup ameliyati 3 historoskopi ve ameliyatli histeroskopi sigdirdim. Ona ragmen benim kuzenim 45 yasinda 3.denemesinde kavustu ogluna umarimki bizlerde birgun anne olabiliriz. Pes etmedim hayatim boyunca . olume bile meydan okudum . Biz kadinlarin basaramayacagi bisey yoktur. Rabbimin izniyle dualarim sizlerle. Rabbim herdaim kucaklarinizi bos birakmasin sevgiler.
Aminn canim cok tesekkur ederim off yaa hemde ne kotu birsey cok sukur bu son ameliyatimdi transferdrn 3 ay once. Aminnn guzel sonuclarimi paylasmak nasip etsin rabbim cumlemizeÇikolata kisti tam bir baş belası ben de 2 kez ameliyat oldum, umudunuzu kaybetmeyin belkide mucize oradadır ve dilerim pozitifi görürsünüz Allah yar ve yardımcımız olsun.
İnşallah amin,Transfer öncesi var mı tavsiyeniz?Aminn canim cok tesekkur ederim off yaa hemde ne kotu birsey cok sukur bu son ameliyatimdi transferdrn 3 ay once. Aminnn guzel sonuclarimi paylasmak nasip etsin rabbim cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?