• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Merhaba kızlar. 17 Mart transfer oldum. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ama dün test yaptım tek cizgi. Çok moralim bozuk. İlk transferimde bu da 5aa kalite yumurtalardı. Yaşım 33 hiç bir sorunum yok ama bu da olumsuz olacak diye ödüm patlıyor. Değişiklik gösterir mi erken mi moral bozdum?? Fikirlerinize ihtiyacım var?
Hiç moral bozma cnm
test çok erken yapmissim
. En az 9 gun beklemek lazim. Hemde kandan bakmak lazim.

• Beğen
Reactions: Xia
Merhaba kızlar. 17 Mart transfer oldum. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ama dün test yaptım tek cizgi. Çok moralim bozuk. İlk transferimde bu da 5aa kalite yumurtalardı. Yaşım 33 hiç bir sorunum yok ama bu da olumsuz olacak diye ödüm patlıyor. Değişiklik gösterir mi erken mi moral bozdum?? Fikirlerinize ihtiyacım var?
Canim her vucud farkli. Hayirli olsun transferinde neden erken baktin bazi vucudlar da 5.gun embiriyosu olsa bile belli olmaz en az 8.gun de hadi diyelim 7 gunden itibaren cikabilir bazilarindada hic cik.iyor 10.gunden sonra cikiyor.bosu bosuna moralini bozup hormonlarini yipratma hormonlarin en kucuk bir streste cok etkilenir.

Hiç moral bozma cnm
test çok erken yapmissim
Aynen katiliyorum. Bosuna kendini üzmüş . bebislerinide etkiler bu insallah vardır. Benim arkadasim tup bebekte 5.gun embiriyosunda 7.gun erken gebelikte cikmadi nasil agladi ama butun gün. Ertesi gun test yapmaya götürdük kanda cikti. Hic uzulmene değmez

Transferdan bir hafta once benim 8.6 du. Çok iyiyi dedi. Ama trasfer gunu sormadim.
Sormak lazom biliyormusun cunku ilaci icmeye devam ediyoruz transfere kadar bir hafta kadar filan kimse arttimi ideal mi diye soylemiyor soruncada uygundur diye gecistiriliyoruz. Bu defa bana 14 dediler cok deyilmi dedim senmi doktorsun benmi dedi bana bilmek istiyoruz hakkimiz. Biz transfer gunu rahim kalinligimizin kac oldugunu kimse soylemiyor. Belki soyleyenler vardir bana hic denk gelmedi

Merhabalar :)))
Tüpteki enfeksiyon nedeniyle alınması ve yumurta azlığı nedeniyle mart ayında tüp bebek işlemlerine başladım.
Mart 14'ünde yumurtalar toplandı. 2 yumurta çıktı. bir gün sonra beni aradıklarında sadece birinin olduğunu söylediler :KK43:
Mart 16'nda transfer gerçekleşti.
Doktorum hamilelik durumumu ayın 31'inde kontrol ettirmemi istedi.
son iki gündeki belirtiler:
1. Kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor.
2. mide bulantısı
3. baş ağrısı ve yorgunluk
doktora belirtileri söyledim ve ilaçların yan etkisi olup olmadığını sordum. ilaçtan kaynaklı olabilir dedi.
umarım herkes mutluluğuna ulaşır.
sevgiler....
Hic belirtilar arama cnm. Moralin yuksek tut ve stres yapma. Test gune kadar sabirli ol.

Benim de cuma günkü kontrolde 10mm dedi ama güzel dedi doktorum, bu cuma olacak transferim inşallah fazla kalınlaşmaz
Bir hafta
Çok geçmiş olsun. İnşallah yine tez zamanda mucize haberini alırsın canım. Benimde haftaya Cem hocaya randevum var. İçimde korku ve heyecan karışık bir his var. Pcosluyum bende. İki senedir bebeğim olmuyor😢
Inšallah hep beraber guzal haber aliriz cnm. Ben cem hocaya cok guveniyorum. Gerçektan cok iyi bir doktor. Hic bir şey gözunden kaçmaz. Her şey çok dikkat edior. Her şey ideal olmadan transfer asla edilmicek.. en yakin zamanda yeşil kalplar aliriz cem hocadan😍😍

Hiç moral bozma cnm
test çok erken yapmissim
Yaa herkes ne kadar dost çok teşekkür ederim umarım herşey yolundadır biraz desteğinize hafifledim sürekli insan kendini dinliyor işte engel olamıyor stresli çok ilkinde hiç idrar testi yapmadım kan testiyle öğrendim bundan sabredemedim niye bilmiyorum.tesekkur ederim 🙏🏻

Aynen katiliyorum. Bosuna kendini üzmüş . bebislerinide etkiler bu insallah vardır. Benim arkadasim tup bebekte 5.gun embiriyosunda 7.gun erken gebelikte cikmadi nasil agladi ama butun gün. Ertesi gun test yapmaya götürdük kanda cikti. Hic uzulmene değmez
Ayyy bunu duyunca nasıl heyecanlandım ağzımızdan bal damlıyor inşallah benimledirler rabbim bağışlasın bir evlat🙏🏻 isteyen herkesin kucağı dolsun hayırlı evlatlar olsun inşallah sağolun arkadaşlar 🤍

Doktorlar 10 yada 11.günde yapabilirsin diyorlar canım

Ayyy bunu duyunca nasıl heyecanlandım ağzımızdan bal damlıyor inşallah benimledirler rabbim bağışlasın bir evlat🙏🏻 isteyen herkesin kucağı dolsun hayırlı evlatlar olsun inşallah sağolun arkadaşlar 🤍
Hahh şöyle pozitif ol canim benim rabbim gonlune gore versin insallah. 😍😍😍❤❤

Tamam vallahi moral doldum sizleri dinliycem ☺️🙏🏻 cansınız
Istee buu hep mutlu olki pozitif olki bebislerinde seninle mutlu olsun gobisinde. Konus karninla pozitif enerji yolla canim.

Sormak lazom biliyormusun cunku ilaci icmeye devam ediyoruz transfere kadar bir hafta kadar filan kimse arttimi ideal mi diye soylemiyor soruncada uygundur diye gecistiriliyoruz. Bu defa bana 14 dediler cok deyilmi dedim senmi doktorsun benmi dedi bana bilmek istiyoruz hakkimiz. Biz transfer gunu rahim kalinligimizin kac oldugunu kimse soylemiyor. Belki soyleyenler vardir bana hic denk gelmedi
Benim transfer öncesi kontrolümde 10 du kalınlık. Çok iyi 3 çizgiyi görmek istiyoruz hep dedi. Ama sonradan hiç birşey banada denmedi. Çok kalınlaşması da mı sıkıntı transferde hiç sormadım.

• Beğen
Reactions: Xia
Benim transfer öncesi kontrolümde 10 du kalınlık. Çok iyi 3 çizgiyi görmek istiyoruz hep dedi. Ama sonradan hiç birşey banada denmedi. Çok kalınlaşması da mı sıkıntı transferde hiç sormadım.
Evet onemli olan 3 cizgi olusmasiymis

Back