Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Benim de arkadaşım Uğur hocada ilk denemede hamile kaldı onun önerisiyle başladık zaten onda. Valla bu ayda geçseydi . Yani olumsuz sonuç duyunca korkuyorum ya. Sizin problem neydi birde kaç yaşındasınız?Çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok ugrastrmadan bu yolda çok yormadan nasip etsin çok yorucu maddi manevi.bende şehir dışından geliyorum.kuzenimin eşi uğur hocada ikinci denemede hamile kaldı onun önerisi üzerine geldim.ondada sizin gbi hiç bir sorun yoktu sebebsizdi ama çok şükür oldu.allah hepimize nasip etsin.belkide karşılaşmıştır ben bı Ocak ayında gelmiştim uğur hocaya sonrada 28 şubattan beri oralardaydik mart ayını hastanede geçirmiş gbi olduk zaten.muhtemeeln yapar iki embriyo çünkü özel hastanelerde öyle bir şarta bakmiyoar isteğine göre yapıyorlar.ama devlet Hastanesi'nde 35 yasın altına yapmıyorlar ama iki denemen negatfse üçüncü denemeye iki transfer yapılıyor.benm devlette bir koymuşlardı olmadı.ugur hoca iki transfer yaptı oda nasip olmadı şimdi dinlenmedeyim yarında karyotip analizi için kan verecez bakalım hayırlısı.
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.hic korkmayın Allah büyük herseyim hayırlısı.ben 30 yaşındayım 7yillik evliyim.hic bir sorun çıkmıyordu bekelyin olur sorun yok dediler hep.sonra rahim filmi cektrdik tuplerimde sıkıntı çıktı geçen yıl ameliyat oldum iki tupumde alındı malesef.ilk deneme Ankara'da yaptım olmadı ikinci deneme uğur hocada yaptım işte oda olmadı zaten tek çarem tüp bebekHakkımızda hayırlısı olsun artık. Benim de arkadaşım Uğur hocada ilk denemede hamile kaldı onun önerisiyle başladık zaten onda. Valla bu ayda geçseydi . Yani olumsuz sonuç duyunca korkuyorum ya. Sizin problem neydi birde kaç yaşındasınız?
Merhaba, ben bugün oldumçok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah
MerhabaMerhaba, ben bugün oldumçok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah
İnşallaaahMerhabaayni gün transferimiz olmuş inşallah guzel haberler alırız ❤❤❤
Biraz heyecanli biraz stresli gidiyo açıkçası düşünmemeye calisiyorum da pek mümkün olmuyoİnşallaaahÇok erken ama var mı bi değişiklik ? Nasıl gidiyor bekleyiş ?
Bende de pek bişey yok tabiBiraz heyecanli biraz stresli gidiyo açıkçası düşünmemeye calisiyorum da pek mümkün olmuyobi degisiklik suan yok hafif sekilde kasiklarimda 1 2 sizlama oldu o kadar sizdr bisey varmi
Bende ayni sekilde eşime olmuştur dimi bu sefer siye soruyorumBende de pek bişey yok tabiBiraz göğüslerimde hassasiyet var, o da adet dönemim yaklaşıyor ondan ya da ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum. İlk iki gün dinlendim sadece, sonra işe başladım. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum da ama hep aklımda tabi Ama günde 100 kere tutunmuşlardır dimi diye ya kendi kendime soruyorum ya da eşime
Genelde tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelerde oluyo.Diger eczaneler bu ilac pek bulunmuyor malesefArkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
8 yumurta iyidir önemli olan sayı değil kaliteleri olmaları.arkadaşlar ben bugün upo oldum. Çıkışta doktor 8 yumurta topladık dedi. Salı ya da çarşamba Allah’ın izniyle transfer olacağım. 8 yumurta iyi midir ? Tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi ? Taze transferde şans oranı yüksek mi ? Teşekkürler
Haklısınız. Sabırla duayla yarını bekliyorum inşallah bekleyen herkesle müjdeli haberler alırız8 yumurta iyidir önemli olan sayı değil kaliteleri olmaları.
Maalesef bulamadım. İstanbuldayım taa ağrı da memlekette bulduk O kadar kötü oldum ki çok ağladım tavsiyem tedaviye başladığınızda zor bulunan bu ilacı önceden temin etmekGenelde tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelerde oluyo.Diger eczaneler bu ilac pek bulunmuyor malesef
Hatta en önemlisi transferden sonra dollenip 3.güne yada beşinci güne gelecek embriyonun fazla olmasiHaklısınız. Sabırla duayla yarını bekliyorum inşallah bekleyen herkesle müjdeli haberler alırız
Maalesef bulamadım. İstanbuldayım taa ağrı da memlekette bulduk O kadar kötü oldum ki çok ağladım tavsiyem tedaviye başladığınızda zor bulunan bu ilacı önceden temin etmek
Çok özür ama 3 ya Da 5.gün embriyosu nedir yani dondurma falan mı ilk denemem kusura bakmayınHatta en önemlisi transferden sonra dollenip 3.güne yada beşinci güne gelecek embriyonun fazla olmasi
Canım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyorÇok özür ama 3 ya Da 5.gün embriyosu nedir yani dondurma falan mı ilk denemem kusura bakmayın
Anladım tamamen nasip demekki. 20 yumurtan bile toplansa önemli olan hücre çoğalması. Peki bu konuda embriyolog bilgilendirme yapıyor değil mi?Canım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?