'' acil estrofem lazım '' başlığına gidin. orada elinde kalan bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum bilgisi olan var mı çok acil
'' acil estrofem lazım '' başlığına gidin. orada elinde kalan bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.
Tamam çok sağolun'' acil estrofem lazım '' başlığına gidin. orada elinde kalan bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.
merhaba benımde 29unda transferım oldu banada transferden 4gun once verdıler monodoks ve prednol 5gun ıçtım transfer gunu bıraktım ınşallah vardır bı bıldıklerı bu kadar çok ılaç alıyoruz hepsı bıze zarar ama ışte mecburuz ınşallah sonuçlarımız guzel olurda sonra hepsı butun acılar morarmalar geçerKızlar 3. Transfer için doktor ornisid ve monodoks antibiyotik ikisini birden verdi. Monodoks un zararlı olduğunu okudum çok mide bulantısı yapanda bir ilaç. 2 antibiyotik birden yazılan oldu mu? Bu kadar antibiyotik neden yazıldı acaba peşpeşe transfer olduğu için mi? Dondurulmuş transfer olacak sonuçta zararı çok fazla ilaç beni çok ürkütüyor bilen kullanan oldu mu hangi antibiyotikleri aldınız?
merhaba benımle aynı günmüş testınız hadı hayırlısı ınşallah varmı bı değişiklik belirtiSelam kızlar benim de bugün 5inci günüm 12 si test günüm Allah herkesin gönlüne göre versinbenim de pek bişeyim yok diyebilirim
merhaba ben 30kasımda amelıyat oldum polıpker alındı 3gun dınlendım agrı fazla olmadı bıde kışıden kışıye değişir acıya dayanıklılıgı yumurta toplamada bıraz sancım olmuştu ama ertesı ış başı yapmıştım korkmayın ınşallah agrısız geçer sızınEvet zaten o sekilde olmaz dedi sadece agrilari oldu mu onu merak ettim korkum var acikcasi
bende bulamıyorum kaç yerı aradım yok yoku duymaktam strese gırdım çok yazık bıde transfer sonrasında bıze boyle stres yaşatmayı hakları yok kımsenınArkadaşlar merhaba ekstrofem ilacı depolarda yok nerde bulabilirim yardımcı olabilecek olan var mı bilgisi olan çok acil
Sizi anlıyorum ben de bugün çok ağladım upo oldum kullanmam gereken ilaç yok. Ben hastaneme kızdım çünkü zor bulunan bir ilacı önceden ıyarabilirlerdi ona göre bulurduk. Piyasada olmayan ilacı yazmak bilmiyorum bir de şehir dışındaki illeri de arayın demezler mi zıvanadan çıktım . İstanbuldayım düşünün taa ağrıdan memleketten 2 kutu bulabildim.bende bulamıyorum kaç yerı aradım yok yoku duymaktam strese gırdım çok yazık bıde transfer sonrasında bıze boyle stres yaşatmayı hakları yok kımsenın
allah yardımcımız olsun ınşallah bendr butun tanıdıklara dedım eczanelere sorun dıye ama yok halaSizi anlıyorum ben de bugün çok ağladım upo oldum kullanmam gereken ilaç yok. Ben hastaneme kızdım çünkü zor bulunan bir ilacı önceden ıyarabilirlerdi ona göre bulurduk. Piyasada olmayan ilacı yazmak bilmiyorum bir de şehir dışındaki illeri de arayın demezler mi zıvanadan çıktım . İstanbuldayım düşünün taa ağrıdan memleketten 2 kutu bulabildim.
Bugün kontrolde prednol verildi ilk kez trentilin diyede bir ilaç daha var. 14 ünde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırızmerhaba benımde 29unda transferım oldu banada transferden 4gun once verdıler monodoks ve prednol 5gun ıçtım transfer gunu bıraktım ınşallah vardır bı bıldıklerı bu kadar çok ılaç alıyoruz hepsı bıze zarar ama ışte mecburuz ınşallah sonuçlarımız guzel olurda sonra hepsı butun acılar morarmalar geçer
Allah razı olsun bende düşündüm biraz etrafimla dertlestim sonra yersiz bir duyguda olduğuma karar verdim. Annelik duygusunu yaşamak istiyorum ilaçlar korkutup psikolojimi bozuyor bazen gerçekten. 14 un de transferim olacak. Hayırlısıyla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyinİlaçların verdiği psikoloji sizi fazlasıyla etkilemiş. Bence nasıl girdiyseniz bu yola öylece devam edin Emeklerinizi düşünün. Bir daha yaptırmak istediğinizde tekrar sil baştan olabilir her şey . Dua edin ve devam edin Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Yaaa Allah yardımcınız olsun zor gerçekten bizim de iki yıl olacak evleneli ilk 6 ay korunduk bir buçuk senedir de uğraşıyoruz. Bende hafif düzey pcos çıktı ama oda gebelik için engel değil hatta tüp bebek sürecinde fazla yumurta oluşmasını sağladı. Bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum. Şimdi şu kırmızı beyaz 21 tane olan ilaçtan kullanıyorum 19. Günde lucrin iğne yapacağım sizde de böyle mi işlemişti süreç . Bu adeti de olduğum de transfer öncesi yani size hangi ilaçları yazmıştı hatırlıyormusunuz. Bir de rahim kontrolü için kaç kere gidip geldiniz. Yollardan bezdim benAmin inşallah hakkımızda hayırlısı gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.hic korkmayın Allah büyük herseyim hayırlısı.ben 30 yaşındayım 7yillik evliyim.hic bir sorun çıkmıyordu bekelyin olur sorun yok dediler hep.sonra rahim filmi cektrdik tuplerimde sıkıntı çıktı geçen yıl ameliyat oldum iki tupumde alındı malesef.ilk deneme Ankara'da yaptım olmadı ikinci deneme uğur hocada yaptım işte oda olmadı zaten tek çarem tüp bebek
prednolu 5gun yek kullandım okadar kotu ılaç mıdem yanıyordu şmdı estrofem coraspın glıfor prograf gobekten ıkı ıgnem var bıde lutınus fıtıl var ya çogu zaten sıgırta karşılamıyor artık bıde bu estrofem dert oldu ınşallah sonuç guzel olur ınşallahBugün kontrolde prednol verildi ilk kez trentilin diyede bir ilaç daha var. 14 ünde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız
hıç bıyerde yokmuş benımde aramadıgım yer kalmadı başıma agrı gırdı stres olma dedıler transfer sonrası nasıl olmamayım dedım eşdegerıde yok ılacın bu stresın en kotusu sankı ılaçları zamanında almayınca bebek tutunamıcakmış gıbı bı hıs var ıçımızdeArkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum 1 kutu acil ihtiyacım var depolar getirmiyor eczanelerde yok. Piyasaya surulmuyormus fiyatından ötürü. Elinde olan kalmış varsa desteğinizi rica ederim
İnşallah cok korkuyorum acikcasi aciya dayanikliğim sifirmerhaba ben 30kasımda amelıyat oldum polıpker alındı 3gun dınlendım agrı fazla olmadı bıde kışıden kışıye değişir acıya dayanıklılıgı yumurta toplamada bıraz sancım olmuştu ama ertesı ış başı yapmıştım korkmayın ınşallah agrısız geçer
inşallah bende öyleydım ama 8senedır 6defa tup bebek tedavısı amelıyatlar bısürü işlemler görünce artık prof oluyorsunmerhaba ben 30kasımda amelıyat oldum polıpker alındı 3gun dınlendım agrı fazla olmadı bıde kışıden kışıye değişir acıya dayanıklılıgı yumurta toplamada bıraz sancım olmuştu ama ertesı ış başı yapmıştım korkmayın ınşallah agrısız geçer sızın
İnşallah cok korkuyorum acikcasi aciya dayanikliğim sifirevin tek kizi olarak biraz nazli yetiştirildik adet ağrisina bile dayanamiyorum İnşallah herşey güzel geçer
bende bulamıyorum kaç yerı aradım yok yoku duymaktam strese gırdım çok yazık bıde transfer sonrasında bıze boyle stres yaşatmayı hakları yok kımsenın
Ben de çarşamba transfer olacağım hayırlısıyla günler geçmek bilmiyor dua eder dua beklerim sağolunAllah razı olsun bende düşündüm biraz etrafimla dertlestim sonra yersiz bir duyguda olduğuma karar verdim. Annelik duygusunu yaşamak istiyorum ilaçlar korkutup psikolojimi bozuyor bazen gerçekten. 14 un de transferim olacak. Hayırlısıyla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?