• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Gerçekten bu son denemem zaten o kadar ilaç yordu ki kortizonlu ilaçlar zaten acayip şiştim bende. Şu estrofem i bulamazsam ne olacak onu düşünüyorum muadili de yok. Strese sokulduk durduk yere.insallah güzel sonuçlara arkadaşım

Gerçekten bu son denemem zaten o kadar ilaç yordu ki kortizonlu ilaçlar zaten acayip şiştim bende. Şu estrofem i bulamazsam ne olacak onu düşünüyorum muadili de yok. Strese sokulduk durduk yere.insallah güzel sonuçlara arkadaşım 🙏🏻
Buldunuz mu ilacı

Yaaa Allah yardımcınız olsun zor gerçekten bizim de iki yıl olacak evleneli ilk 6 ay korunduk bir buçuk senedir de uğraşıyoruz. Bende hafif düzey pcos çıktı ama oda gebelik için engel değil hatta tüp bebek sürecinde fazla yumurta oluşmasını sağladı. Bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum. Şimdi şu kırmızı beyaz 21 tane olan ilaçtan kullanıyorum 19. Günde lucrin iğne yapacağım sizde de böyle mi işlemişti süreç . Bu adeti de olduğum de transfer öncesi yani size hangi ilaçları yazmıştı hatırlıyormusunuz. Bir de rahim kontrolü için kaç kere gidip geldiniz. Yollardan bezdim ben 😩
Size neden kırmızı beyaz olan ilaçtan verilmiş o ilaç çok etkili değil diye doktorum yazmadı . Estrofem daha iyi transfer öncesi ve sonrası için. Tabi bununla bitmiyor Başka ilaçlar da verdi transfer öncesi bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

Yaaa Allah yardımcınız olsun zor gerçekten bizim de iki yıl olacak evleneli ilk 6 ay korunduk bir buçuk senedir de uğraşıyoruz. Bende hafif düzey pcos çıktı ama oda gebelik için engel değil hatta tüp bebek sürecinde fazla yumurta oluşmasını sağladı. Bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum. Şimdi şu kırmızı beyaz 21 tane olan ilaçtan kullanıyorum 19. Günde lucrin iğne yapacağım sizde de böyle mi işlemişti süreç . Bu adeti de olduğum de transfer öncesi yani size hangi ilaçları yazmıştı hatırlıyormusunuz. Bir de rahim kontrolü için kaç kere gidip geldiniz. Yollardan bezdim ben 😩
Amin hepimizin inşallah.benm taze transfer olduğundan sizinle sürecimiz aynı ilerlemedi ben 28 subatta tedaviye başladım 12martta yumurtalarım toplandı 17 Mart'ta transferim oldu sizinle sürecimiz çok farklı o yüzden.yumurta toplandıktan sonra estrofem progestan fitil progestan iğne folik asit d vitamini kullandım transferden sonra bu ilaçlara devam ettim artı oksapar ve coraspirin kullandım.kirmizi beyaz hap ne bilmiyorum ben öyle bişe kullanmadım.herkesin süreci farklı işliyor işte demekki.ben tedaviye basladm 28 subatta 4 gün bekledim tekrar gttim sonra yumurta toplamaya kadar ya bir gün durup bir gün cagrdi yada hergun gttim bu şekilde oldu benm.bende yollardan nefret etmiştim artık gerçekten çok zor sabah ezanından bile nice önce yola cikiyodukki erkenden varalım haledip dönelim diye çoğu zaman öğretmenevinde kaldık zaten hergun cagrmaya başlayınca

Bide deltacortril diye bir hap vardı onuda hergun kullandım en başından beri

Takmayın lütfen akışına bırakın biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül. Ol diyen Allah hayırlısını versin inşallah. Çok heyecanlı kaçıncı gündesiniz ?
evet çok haklısınız bugun 10gundeyız salı testımız hayırlısıyla kendımı zor tutuyorum yoksa sabah bı test yaptırım dıyorumda eşım ellerın mosmor yapma dıye tutuyor❤️🙏

evet çok haklısınız bugun 10gundeyız salı testımız hayırlısıyla kendımı zor tutuyorum yoksa sabah bı test yaptırım dıyorumda eşım ellerın mosmor yapma dıye tutuyor❤️🙏
Çok sabırlısınız 😊 şimdi bellidir ama çoğu kişinin 10.günde çıkıyor hatta 8. Günde çıkan da var . Heyecanınızı yaşıyorum Allah yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏

Çok sabırlısınız 😊 şimdi bellidir ama çoğu kişinin 10.günde çıkıyor hatta 8. Günde çıkan da var . Heyecanınızı yaşıyorum Allah yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏
ya kaç defa hayal kırıklıgı oldu korkuda var aslında 4gundur uyuyamıyorum kabus goruyorum uykularım bozuldu bıtek sagda bıraz agrı var kasıkta bel agrısı bıraz gogusler şıştı hayırlısı ınşallah sızın kaçıncı gün?

Merhaba herkese, nasıl geçiyor bekleyiş? Benim de bugün 5.günüm, hiç bir belirtim yok. Ama stres Nirvana tabi.. benim de çok kaliteli uyuduğum söylenemez sizin gibi, çok iyi anlıyorum sizi, hayal kırıklığı yaşama korkusuyla test yapamıyorum ben de 😕 test günü yaklaştıkça stresim artıyor resmen, pazartesi den bugüne 2 kilo vermişim😕
ya kaç defa hayal kırıklıgı oldu korkuda var aslında 4gundur uyuyamıyorum kabus goruyorum uykularım bozuldu bıtek sagda bıraz agrı var kasıkta bel agrısı bıraz gogusler şıştı hayırlısı ınşallah sızın kaçıncı gün?

İyi düşünelim iyi olsun burda pozitif okumayı o kadar canı gönülden istiyorum ki bana da umut oluyor. Allah’ın izniyle nasibimizde ben varsa onu göreceğiz. Ben henüz transfer olmadım Çarşamba günü olacağım aksilik çıkmazsa 🙏 8 yumurtam toplandı 7 si döllendi umarım sağlıkla ilerler insan düşünmeden yapamıyor nasıl geçecek bu günler

Merhaba herkese, nasıl geçiyor bekleyiş? Benim de bugün 5.günüm, hiç bir belirtim yok. Ama stres Nirvana tabi.. benim de çok kaliteli uyuduğum söylenemez sizin gibi, çok iyi anlıyorum sizi, hayal kırıklığı yaşama korkusuyla test yapamıyorum ben de 😕 test günü yaklaştıkça stresim artıyor resmen, pazartesi den bugüne 2 kilo vermişim😕
Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏 stres iyi bir şey değil tabi elde değil ama . Siz böyle dedikçe Çarşamba transferim var daha yolun başındayım günler bana nasıl geçeçek onu düşünmeye başladım 😂

Back