Adet dönemlerinizde böyle olur muydu bu ağrılar bir de kaçıncı gün oldu bugünAdet ağrım çoğaldı
Embriyo nun lab ortamında her gün çoğalma aşamaları takip ediliyor. Çoğunlukla 3.gün eğer bölünme hızı gelişimi normal ise ve tabi dondurulacaksa 5. Güne kadar devam etmesi bekleniyor. 5.gün donduruluyor. Mesela benim embriyolardan biri 6.gün donduruldu ama gelişim hızı 5.gün olarak ifade edildi.Amin amin inşallah3. Gün 5.gün embriyoları nedir ? Çoğu okuduğum yerde 5.gün 6.gün falan geçiyor ama anlamadım bunu ben ilk defa yaşayacağım bu süreci o yüzden bilgim yok . Teşekkürler
Kesinlikle farklı, hatta kişi özelinde her denemenin protokolü farklı.Canim herkesin tedavisi farkli demekki bende gobekten yapiyorm sbaah aksam
Çok sağolun bilginizi paylaştığınız için... ben de ne ne varsa buralarda öğrendim yani kafam karıştı gerçekten ama dediğiniz gibi nasip tabiki . Siz transfer oldunuz sanırım kaçıncı gün embriyosu oldu? Sağlıkla tutunur inşallah buradan pozitif haberleri okumak o kadar umut veriyor ki Allah yüzümüzü güldürsün inşallahEmbriyo nun lab ortamında her gün çoğalma aşamaları takip ediliyor. Çoğunlukla 3.gün eğer bölünme hızı gelişimi normal ise ve tabi dondurulacaksa 5. Güne kadar devam etmesi bekleniyor. 5.gün donduruluyor. Mesela benim embriyolardan biri 6.gün donduruldu ama gelişim hızı 5.gün olarak ifade edildi.
Bu işe başlarken ben hep 5.gün embriyosunun tutunma şansının daha yüksek olduğunu hatta 5.güne kadar yaşarsa kesin tutunur diye düşünürdüm ve ilk iki transfer 3. Gün olduğu için hep endişeliydim. Ama burda öyle paylaşımlar okudum ki 3.gün tutunmuş 5.gün tutunmamış.. nasip yani çok takılmamak gerekiyor sanırım iyi düşünelim iyi olsun
Kızlar Bugün 4 .gün kaset test yaptım negatif çıktı
Amiin amiiin inşallahÇok sağolun bilginizi paylaştığınız için... ben de ne ne varsa buralarda öğrendim yani kafam karıştı gerçekten ama dediğiniz gibi nasip tabiki . Siz transfer oldunuz sanırım kaçıncı gün embriyosu oldu? Sağlıkla tutunur inşallah buradan pozitif haberleri okumak o kadar umut veriyor ki Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Evet cnm sakın yapma test benim modumu düşürdü .Sağlıkla tutunsunlar inşallah bebişler hayırlısı olsun inşallahAmiin amiiin inşallahPazartesi 5.gün 2 tane oldum ve bugün 2.günüm.
Dayanamayıp erkenden test yapmaktan korkuyorum4.gün çok erken olmuş, ne olur moralinizi bozmayın, sağlıkla tutunur inşallah
Evet oluyordu Bugün beşinci günüm cnm.Kalırıs inşallah sonrası da önemli benim için .2020 yalında pgtli embriyoyu düşük yaptım cnmAdet dönemlerinizde böyle olur muydu bu ağrılar bir de kaçıncı gün oldu bugün
Ben bu durumlarda evde test bulundurmamaya çalışıyorum. Evde olmayınca zaman geçiyor bir şekil. Hiç hamilelik yaşamadım o yüzden hiç evimde hamileliğimden şüphelenecek kadar dahi test bulundurmadım. Bazen eczaneye gittiğimde orda görüyorum gebelik testleri gözlerim doluyor vay be diyorum o heyecanı dahi yaşamamışım ki gelip test almamışımAmiin amiiin inşallahPazartesi 5.gün 2 tane oldum ve bugün 2.günüm.
Dayanamayıp erkenden test yapmaktan korkuyorum4.gün çok erken olmuş, ne olur moralinizi bozmayın, sağlıkla tutunur inşallah
Çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik olur da sağlıkla ilerlerEvet oluyordu Bugün beşinci günüm cnm.Kalırıs inşallah sonrası da önemli benim için .2020 yalında pgtli embriyoyu düşük yaptım cnm
mrb polip ve yumurta toplamadan sonra agriniz oldu mu acaba tüp bebek tedavisine basladim bugun hoca birtane polip var dedi cuma günü randevum var sonra belli olucak cok gecmis olsun sizedeIlk rahim film istedi benden doktor. Hidrosalpings varmiş ve polip. Once yumurta toplandi. Sonra laparaskopi ve histeroskopi yapildi. Ilk denemede ben pozitif sonuç aldim ama malesef 10 haftada bebegin kalpi durdu ve kurtaj oldum. Onemli olan ilk başinda rahim sorunlar çozmek. Hormonlar da cok onemli.
Evet şehir dışından geliyoruz bizde kim bilir kapıda karşılaşmışızdır belki. Uğur hocaya bayadır geliyoruz biz denedik altı ay sonra Uğur hocaya geldik bir yıla tamamlayın öyle gelin dedi yani normal yoldan olması lazım dedi bekledik olmadı sonra rahim filmi çekti temiz çıktı bir ilaç birde aşılama denedik olmadı maalesef bizde beklemenin lüzumu yok dedik tüpe geçtik. Birinci adetimi oldum şimdi ilaç verdi ikicisi de 20 güne olacak sonra transfer süreci inşallah. Ben iki embriyo istiyorum Zaten bakalım hakkımızda hayırlısı.Benm dondurulmusum yok malesef.bugun görüştüm uğur hocayla eşimden ve benden karyotip analizi istedi onu vercez ikinci adette histereskobi istedi.yani şuan artık beklemedeyim histereskobi de Haziran olur büyük ihtimalle bakalım nasıl olacak.sizin uğur hocada ilk denemeniz mi sizde dışardan mi geliyorsunuz yoksa
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok ugrastrmadan bu yolda çok yormadan nasip etsin çok yorucu maddi manevi.bende şehir dışından geliyorum.kuzenimin eşi uğur hocada ikinci denemede hamile kaldı onun önerisi üzerine geldim.ondada sizin gbi hiç bir sorun yoktu sebebsizdi ama çok şükür oldu.allah hepimize nasip etsin.belkide karşılaşmıştır ben bı Ocak ayında gelmiştim uğur hocaya sonrada 28 şubattan beri oralardaydik mart ayını hastanede geçirmiş gbi olduk zaten.muhtemeeln yapar iki embriyo çünkü özel hastanelerde öyle bir şarta bakmiyoar isteğine göre yapıyorlar.ama devlet Hastanesi'nde 35 yasın altına yapmıyorlar ama iki denemen negatfse üçüncü denemeye iki transfer yapılıyor.benm devlette bir koymuşlardı olmadı.ugur hoca iki transfer yaptı oda nasip olmadı şimdi dinlenmedeyim yarında karyotip analizi için kan verecez bakalım hayırlısı.Evet şehir dışından geliyoruz bizde kim bilir kapıda karşılaşmışızdır belki. Uğur hocaya bayadır geliyoruz biz denedik altı ay sonra Uğur hocaya geldik bir yıla tamamlayın öyle gelin dedi yani normal yoldan olması lazım dedi bekledik olmadı sonra rahim filmi çekti temiz çıktı bir ilaç birde aşılama denedik olmadı maalesef bizde beklemenin lüzumu yok dedik tüpe geçtik. Birinci adetimi oldum şimdi ilaç verdi ikicisi de 20 güne olacak sonra transfer süreci inşallah. Ben iki embriyo istiyorum Zaten bakalım hakkımızda hayırlısı.
Bende 3 gün kullanmış oldum kustum çok etkiledi. Ornisid i tamamladım ama diğerini bıraktırdı doktor. Ama şimdi eşimde bende bunalıma girdik resmen ustuste ilaçlar o kadar etkiledi ki şimdide tutarsa diye korkuyoruz acaba 3. transfer için erken mi karar verdik ben şuanda hazirmiyim ya olursa ne yapicam psikolojisine girdim ilaçları yarım mi bıraksam diye düşünmeye başladım neden böyle oldu anlamadım çok kilo aldım hergun bir yerim ağrıyor çok yorgunum ya olursa bu ekonomik koşullarda üstesinden gelebilecek miyiz çok endişeliyim kızlar yarın arayıp doktoru biz yarıda bıraktık diyebilirim ne yapicam bilmiyorum çok kötü hissediyorumBna hic antibiyotik vermedi doktorum 2 transfermdede tek yumurta toplamada vermisti monodosk yan etki yapti bnde bogaz aci yutkunma nefes alma zorluk hemen biraktim cok dikkat et
Hayırlısı olsun bence kendini sıkmana gerek yok .eşim bana bıraktı be zaman hazırsan o zaman dedi.erkek için evet ama kadın için oldukça yorucu bir süreç geçen yaza doğru üst üste iki kefe toplama oldu vücüdğm bitikti.O kadar kötü ağrılar çektimki 8 ay gitmediğim doktor kalmadı daha sonra fibromiyalji teşhisi kondu neden oldu sırf stresten .Şunu anladımki hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil ben şu an transfer oldum bekliyorum her şey Allah’tan sende kendini be zaman hazır hissediyorsan o zaman başla cnm tevekkül edelim inşallahBende 3 gün kullanmış oldum kustum çok etkiledi. Ornisid i tamamladım ama diğerini bıraktırdı doktor. Ama şimdi eşimde bende bunalıma girdik resmen ustuste ilaçlar o kadar etkiledi ki şimdide tutarsa diye korkuyoruz acaba 3. transfer için erken mi karar verdik ben şuanda hazirmiyim ya olursa ne yapicam psikolojisine girdim ilaçları yarım mi bıraksam diye düşünmeye başladım neden böyle oldu anlamadım çok kilo aldım hergun bir yerim ağrıyor çok yorgunum ya olursa bu ekonomik koşullarda üstesinden gelebilecek miyiz çok endişeliyim kızlar yarın arayıp doktoru biz yarıda bıraktık diyebilirim ne yapicam bilmiyorum çok kötü hissediyorum(
Polipi almadan transfer yapmazlar bence engelleri ortadan kaldırın her ne var ise sonra transfer olursunuzmrb polip ve yumurta toplamadan sonra agriniz oldu mu acaba tüp bebek tedavisine basladim bugun hoca birtane polip var dedi cuma günü randevum var sonra belli olucak cok gecmis olsun sizede
Evet zaten o sekilde olmaz dedi sadece agrilari oldu mu onu merak ettim korkum var acikcasiPolipi almadan transfer yapmazlar bence engelleri ortadan kaldırın her ne var ise sonra transfer olursunuz
İlaçların verdiği psikoloji sizi fazlasıyla etkilemiş. Bence nasıl girdiyseniz bu yola öylece devam edin Emeklerinizi düşünün. Bir daha yaptırmak istediğinizde tekrar sil baştan olabilir her şey . Dua edin ve devam edin Allah yüzümüzü güldürsün inşallahBende 3 gün kullanmış oldum kustum çok etkiledi. Ornisid i tamamladım ama diğerini bıraktırdı doktor. Ama şimdi eşimde bende bunalıma girdik resmen ustuste ilaçlar o kadar etkiledi ki şimdide tutarsa diye korkuyoruz acaba 3. transfer için erken mi karar verdik ben şuanda hazirmiyim ya olursa ne yapicam psikolojisine girdim ilaçları yarım mi bıraksam diye düşünmeye başladım neden böyle oldu anlamadım çok kilo aldım hergun bir yerim ağrıyor çok yorgunum ya olursa bu ekonomik koşullarda üstesinden gelebilecek miyiz çok endişeliyim kızlar yarın arayıp doktoru biz yarıda bıraktık diyebilirim ne yapicam bilmiyorum çok kötü hissediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?