• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok ugrastrmadan bu yolda çok yormadan nasip etsin çok yorucu maddi manevi.bende şehir dışından geliyorum.kuzenimin eşi uğur hocada ikinci denemede hamile kaldı onun önerisi üzerine geldim.ondada sizin gbi hiç bir sorun yoktu sebebsizdi ama çok şükür oldu.allah hepimize nasip etsin.belkide karşılaşmıştır ben bı Ocak ayında gelmiştim uğur hocaya sonrada 28 şubattan beri oralardaydik mart ayını hastanede geçirmiş gbi olduk zaten.muhtemeeln yapar iki embriyo çünkü özel hastanelerde öyle bir şarta bakmiyoar isteğine göre yapıyorlar.ama devlet Hastanesi'nde 35 yasın altına yapmıyorlar ama iki denemen negatfse üçüncü denemeye iki transfer yapılıyor.benm devlette bir koymuşlardı olmadı.ugur hoca iki transfer yaptı oda nasip olmadı şimdi dinlenmedeyim yarında karyotip analizi için kan verecez bakalım hayırlısı.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Benim de arkadaşım Uğur hocada ilk denemede hamile kaldı onun önerisiyle başladık zaten onda. Valla bu ayda geçseydi . Yani olumsuz sonuç duyunca korkuyorum ya. Sizin problem neydi birde kaç yaşındasınız?

Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Benim de arkadaşım Uğur hocada ilk denemede hamile kaldı onun önerisiyle başladık zaten onda. Valla bu ayda geçseydi . Yani olumsuz sonuç duyunca korkuyorum ya. Sizin problem neydi birde kaç yaşındasınız?
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı gerçekten maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.hic korkmayın Allah büyük herseyim hayırlısı.ben 30 yaşındayım 7yillik evliyim.hic bir sorun çıkmıyordu bekelyin olur sorun yok dediler hep.sonra rahim filmi cektrdik tuplerimde sıkıntı çıktı geçen yıl ameliyat oldum iki tupumde alındı malesef.ilk deneme Ankara'da yaptım olmadı ikinci deneme uğur hocada yaptım işte oda olmadı zaten tek çarem tüp bebek

Merhaba, ben bugün oldum😍 çok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 🙏🏼 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah

Merhaba, ben bugün oldum😍 çok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 🙏🏼 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah
Merhaba😍 ayni gün transferimiz olmuş inşallah guzel haberler alırız ❤❤❤

İnşallaaah🥰🙏🏼 Çok erken ama var mı bi değişiklik ? Nasıl gidiyor bekleyiş ?
Biraz heyecanli biraz stresli gidiyo açıkçası düşünmemeye calisiyorum da pek mümkün olmuyo🤩😇 bi degisiklik suan yok hafif sekilde kasiklarimda 1 2 sizlama oldu o kadar sizdr bisey varmi 😇😇

Biraz heyecanli biraz stresli gidiyo açıkçası düşünmemeye calisiyorum da pek mümkün olmuyo🤩😇 bi degisiklik suan yok hafif sekilde kasiklarimda 1 2 sizlama oldu o kadar sizdr bisey varmi 😇😇
Bende de pek bişey yok tabi☺️ Biraz göğüslerimde hassasiyet var, o da adet dönemim yaklaşıyor ondan ya da ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum. İlk iki gün dinlendim sadece, sonra işe başladım. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum da ama hep aklımda tabi☺️Ama günde 100 kere tutunmuşlardır dimi diye ya kendi kendime soruyorum ya da eşime 😂

Bende de pek bişey yok tabi☺️ Biraz göğüslerimde hassasiyet var, o da adet dönemim yaklaşıyor ondan ya da ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum. İlk iki gün dinlendim sadece, sonra işe başladım. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum da ama hep aklımda tabi☺️Ama günde 100 kere tutunmuşlardır dimi diye ya kendi kendime soruyorum ya da eşime 😂
Bende ayni sekilde eşime olmuştur dimi bu sefer siye soruyorum 🤣🤣🤣. Bugün is basi yaptim dikkat ediyorum her hareketime aslinda calisinca vakit daha cabuk geciyor sanki 😀insallah hayirli sekilde allahin izniyle pozitif sonuc aliriz. Ama belirti aramamak lazim kimisinin hic belirtisi olmadan da tutunma olabiliyormuş

Arkadaşlar merhaba ekstrofem ilacı depolarda yok nerde bulabilirim yardımcı olabilecek olan var mı bilgisi olan çok acil

arkadaşlar ben bugün upo oldum. Çıkışta doktor 8 yumurta topladık dedi. Salı ya da çarşamba Allah’ın izniyle transfer olacağım. 8 yumurta iyi midir ? Tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi ? Taze transferde şans oranı yüksek mi ? Teşekkürler

arkadaşlar ben bugün upo oldum. Çıkışta doktor 8 yumurta topladık dedi. Salı ya da çarşamba Allah’ın izniyle transfer olacağım. 8 yumurta iyi midir ? Tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi ? Taze transferde şans oranı yüksek mi ? Teşekkürler
8 yumurta iyidir önemli olan sayı değil kaliteleri olmaları.

Genelde tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelerde oluyo.Diger eczaneler bu ilac pek bulunmuyor malesef
Maalesef bulamadım. İstanbuldayım taa ağrı da memlekette bulduk O kadar kötü oldum ki çok ağladım tavsiyem tedaviye başladığınızda zor bulunan bu ilacı önceden temin etmek

Çok özür ama 3 ya Da 5.gün embriyosu nedir yani dondurma falan mı ilk denemem kusura bakmayın
Canım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyor

Canım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyor
Anladım tamamen nasip demekki. 20 yumurtan bile toplansa önemli olan hücre çoğalması. Peki bu konuda embriyolog bilgilendirme yapıyor değil mi?

Back