- 26 Ocak 2022
- 53
- 20
- 3
- 31
Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Benim de arkadaşım Uğur hocada ilk denemede hamile kaldı onun önerisiyle başladık zaten onda. Valla bu ayda geçseydi . Yani olumsuz sonuç duyunca korkuyorum ya. Sizin problem neydi birde kaç yaşındasınız?Çok geçmiş olsun inşallah rabbim çok ugrastrmadan bu yolda çok yormadan nasip etsin çok yorucu maddi manevi.bende şehir dışından geliyorum.kuzenimin eşi uğur hocada ikinci denemede hamile kaldı onun önerisi üzerine geldim.ondada sizin gbi hiç bir sorun yoktu sebebsizdi ama çok şükür oldu.allah hepimize nasip etsin.belkide karşılaşmıştır ben bı Ocak ayında gelmiştim uğur hocaya sonrada 28 şubattan beri oralardaydik mart ayını hastanede geçirmiş gbi olduk zaten.muhtemeeln yapar iki embriyo çünkü özel hastanelerde öyle bir şarta bakmiyoar isteğine göre yapıyorlar.ama devlet Hastanesi'nde 35 yasın altına yapmıyorlar ama iki denemen negatfse üçüncü denemeye iki transfer yapılıyor.benm devlette bir koymuşlardı olmadı.ugur hoca iki transfer yaptı oda nasip olmadı şimdi dinlenmedeyim yarında karyotip analizi için kan verecez bakalım hayırlısı.