Hayırlı olsun inşallahMerhaba, ben bugün oldumçok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah
Biz daha beklemedeyiz cnm bence değerin iyi iki gün sonraki değer önemli sağlıkla gelsinKizlar merhaba
Bugün test günümdü 76 çıktı bu değerin düşük yada yüksek olmasi önemli ilkinde 150 cikmisti düşük oldu
Bide doktor progesteron ignesi vermedi hap ve fitil verdi sizinkiler nasil
Benim de Uğur hoca yumurtalar toplandı 6 tanesi donduruldu birinci adeti oldum ikincisini bekliyorum şimdiUğur hoca benim doktorum.insallah güzel haberler alırsınız tedaviniz başarılı olur.sizin doktor kim
Benm dondurulmusum yok malesef.bugun görüştüm uğur hocayla eşimden ve benden karyotip analizi istedi onu vercez ikinci adette histereskobi istedi.yani şuan artık beklemedeyim histereskobi de Haziran olur büyük ihtimalle bakalım nasıl olacak.sizin uğur hocada ilk denemeniz mi sizde dışardan mi geliyorsunuz yoksa aynı şehirde misinizBenim de Uğur hoca yumurtalar toplandı 6 tanesi donduruldu birinci adeti oldum ikincisini bekliyorum şimdi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah2 embriyo doktorun kararı mı yoksa siz mi istediniz ? Çift embriyo daha mı iyi acaba ? Benim de inşallah haftaya belli olacak transfer tarihim bilgi almak istedim
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Henüz sonuç almadık ama ben bu sefer progesteronu göbekten yapıyorum sabah akşam. Aslında fitil vermek istedi ama fitil kullanamıyorum ne yazıkkiKizlar merhaba
Bugün test günümdü 76 çıktı bu değerin düşük yada yüksek olmasi önemli ilkinde 150 cikmisti düşük oldu
Bide doktor progesteron ignesi vermedi hap ve fitil verdi sizinkiler nasil
Herksin tedavisi çok farklı umarim guzel sonuclar gelir, bende igne degil hap olunca betada biraz düşük gibi geldi aklima takildiHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Henüz sonuç almadık ama ben bu sefer progesteronu göbekten yapıyorum sabah akşam. Aslında fitil vermek istedi ama fitil kullanamıyorum ne yazıkkidaha önce de kalçadan iğne yaptırmıştım hep
Amin amin inşallahÇok teşekkür ederimBu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah..
Bu bizim 4.denememiz, şansı arttırmak için artık 2 embriyo da transfer edildi. Daha önce de 3.gün canlı 2 tane transfer edilmişti. İlk defa 5.günü gördük. Bir de dondurulmuş başka embriyomuz da yok. Transferde embriyo glue da yapıldı ayrıca.
Bende oyle yaHiç bir şey yok normal insandan daha normalim sen ne durumdasın
Rabbim saglikla tutunmalarini saglasin insallahhhMerhaba, ben bugün oldumçok heyecanlıyım yine, bana da dua edin olur mu 2 embriyo transferim oldu, 16 sı test günüm, hayırlı haberlerle inşallah
Canim herkesin tedavisi farkli demekki bende gobekten yapiyorm sbaah aksamHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Henüz sonuç almadık ama ben bu sefer progesteronu göbekten yapıyorum sabah akşam. Aslında fitil vermek istedi ama fitil kullanamıyorum ne yazıkkidaha önce de kalçadan iğne yaptırmıştım hep
4. Gün çok çok erken benim 6. Gün bile negatifti kanda pozitif oldu ama hic yapmayin çok stres oluyor boşaKızlar Bugün 4 .gün kaset test yaptım negatif çıktı
AğZına sağlık canım inşallah öyledir .sizin 6 gün nerde negatif çıktı4. Gün çok çok erken benim 6. Gün bile negatifti kanda pozitif oldu ama hic yapmayin çok stres oluyor boşa
Idrar testinde negatifti boşa stres oldu rahat kal dayan 5 Gün daha aldigimiz ilaclar zaten ağır mutlu bi şekilde beklemeliyiz ki sonuçta pozitif olsunAğZına sağlık canım inşallah öyledir .sizin 6 gün nerde negatif çıktı
Çok haklısın cnm bekleyelim bakalım eşimin yüzünden oldu ısrar etti benimde modum düştüIdrar testinde negatifti boşa stres oldu rahat kal dayan 5 Gün daha aldigimiz ilaclar zaten ağır mutlu bi şekilde beklemeliyiz ki sonuçta pozitif olsun
Çok erken değil mi ? Transfer günü sayılmıyor zaten bildiğim kadarıylaKızlar Bugün 4 .gün kaset test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?