2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Neden acaba detay verirseniz çok sevinirim, bende12.güne kadar beklemek istiyorum aslında.
Yani neyi anlatım anlamadım sorarsanız tabiki cevaplarım. Transferden sonra 12 gün bekleyin şu tarihte test verin diyirlar zaten.hi düşüş sebebini soruyorsanız onu henüz bilmiyorum doktorumla görüşmeye gidince öğrenecem onu

Çok özür dilerim o kısmı anlamamışım dualarım sizinle.

Canim 19 martta transfer oldum , 25 mart cuma günü kanda gebelik yaptim negatifti.
27 mart pazar günü mide bulantim oldu , dedim ki ben hamileyim , pazartesi günü erken gebelik testi yaptim evde , ikinci çizgi aşırı silik çıktı, salı günüyani transferin 10. günü kanda gebelik yaptirdim 17 çıktı sonuc.
Doktorum asıl sonucun 12. günde yapilacak olan sonuc olduğunu söyledi. Dün 12. günümde kan verdim 68 çıktı sonucum.
Doktorum gebelik olduğunu pazartesi günü tekrar kan vermemi istedi.
Insallah senin de bebesin tutunmustur sana canim

Çok şükür çok sevindim Allah razı olsun inşallah şu an bir mucize lazım bana.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla tutunur inşallah transfer sonrası yaşadıkşarınızı anlatır mısınız bir belirti değişiklik vs .

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla tutunur inşallah transfer sonrası yaşadıkşarınızı anlatır mısınız bir belirti değişiklik vs .
Merhaba oncelikle bugun 3. Gunum ilk. Hafta belirti aramayin yani belirtiler tam anlamiyla transfer sonrasi 6. 7. Gunden sonra basliyor hafif kasiklarda agri nadir sekilde kahve az sulu yerlesme kanamasi goguslerde dolgunluk bel agrisi vs ins olumlu sonuclanir

Yerleşme kanaması dışında kalan belirtiler adetle aynı değil mi? Bir de pozitif de olsa negatif de olsa yerleşme kanaması hep olur mu İnşallah tutunur sağlıkla çok heyecanlı gerçekten .

Kızlar 3. Transfer için doktor ornisid ve monodoks antibiyotik ikisini birden verdi. Monodoks un zararlı olduğunu okudum çok mide bulantısı yapanda bir ilaç. 2 antibiyotik birden yazılan oldu mu? Bu kadar antibiyotik neden yazıldı acaba peşpeşe transfer olduğu için mi? Dondurulmuş transfer olacak sonuçta zararı çok fazla ilaç beni çok ürkütüyor bilen kullanan oldu mu hangi antibiyotikleri aldınız?

Bna hic antibiyotik vermedi doktorum 2 transfermdede tek yumurta toplamada vermisti monodosk yan etki yapti bnde bogaz aci yutkunma nefes alma zorluk hemen biraktim cok dikkat et

Yerleşme kanaması dışında kalan belirtiler adetle aynı değil mi? Bir de pozitif de olsa negatif de olsa yerleşme kanaması hep olur mu İnşallah tutunur sağlıkla çok heyecanlı gerçekten .
Ewet hemen hemen ayni diyebiliriz yani bnm ilkindede olmustu bunda olck mi ilerleyen gunlerde gorcez ewet coooo heycnli inan gunler gecmiyoor

Kızlar günaydın benim bugün 2 . Günüm 5aa embriyo konuldu bekliyoruz bakalım hiç bir şey hissetmiyorum siz be alemdesiniz çok sıkıldım
Selaaam benimde 4. Gunun bnde bisi hissetmyrm valla uzaniyorm saglikli besleniyorm dikkat ediyorm 13 unde testim

Benim 11inde testim benim hastane 9.gün istiyor sonucu bende uzanıyorum hayırlısı bakalım

Çok özür dilerim o kısmı anlamamışım dualarım sizinle.
Önemli değil rica ederim çok saolun Allah razı olsun.suan doktor eşim ve benden kan genetiği istedi o bir ayda çıkıyor zaten.iki ay dinlenme verdi iki ay sonra histereskobi istedi şuan beklemedeyim yani herkes için hayırlısı olsun

Embriyoyu koydukları gün sıfır sayılıyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…