• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Ben gene ikinci defa hayal kırıklığına uğradım kizlar değerim 20.63 ten 7.40a düştü doktorum ilaçları bırak adetin ikinci günü gel detaylı görüşmemiz lazım dedi.napacam bilemiyorum.haber bekleyen test sonucu bekleyen değerin artmasını bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah benim olmadı sizlere Rabbim nasip etsin inşallah 🙏😭😭
Çok geçmiş olsun cnm. Çok uzuldum.😭😭😭

Merhaba kızlar, benim de 4 nisanda transferim var, şuan rahim kalınlığı 11mm. 5 aa 2 tane embriyo transferim olacak nasipse. Bugün itibariyle de göbekten prolutex yapmaya başladım. Bu hazırlık aşamasında ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yaşayan var ? Varsa çözümünüz nedir ? Bizim bu 4. Tedavimiz ve üst üste olduğu için progestan iğnelerden dolayı bir türlü normale dönemedim:KK43: transfer öncesi de bu durum bende iyice stres yaratmaya başladı.
Merhaba benim de aynı sıkıntılarım var doktorum bol bol su yürüyüş lifli gıdalar tüketmemi önerdi duphalac şurup da yazdı ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım 5 nisanda hayırlısı olsun

Dondurulmuş 3.gün embriyo transferimin 8.günü bu gün , dünden beri açık kahve akıntım vardı, bu öğlen önce pembeye sonrada kırmızıya döndü ama peçetede tutacak kadardı, sonra tekrar kahve oldu, doktorum kan testi istedi, 0,100 çıktı henüz bir şey demedi doktorum ama şu an gebelik yok gözüküyor. Yapmıycaktım ama kaset testte yaptım bişey çıkmadı, 12.güne kadar beklerim sanırım benzer durum yaşayan var mı?

Merhaba , dün ikk transferim yapildi, 3 yumurta toplandı carsamba günü, dün de taze 3.gun embriyosu transfer edildi , tek embriyo transferi ettirdim ben de
Kizlar bugün transferimin 12. günü pozitifi gördüm çok şükür, degerim 68 , pazartesi günü tekrar tahlil istedi doktorum.

Rabbim dileyen isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🤲

Kizlar bugün transferimin 12. günü pozitifi gördüm çok şükür, degerim 68 , pazartesi günü tekrar tahlil istedi doktorum.

Rabbim dileyen isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🤲
Ben 8. Gün test verdim 0,1 çıktı beklemeli miyim? Doktorum 2 gün daha devam et dedi, yarın son kez kan vercem :(

Merhaba kaçıncı gün test yaptırdınız kaç çıktı doktor ne dedi nasıl emin oldunuz?
12. Gün yaptım 20.63 çıktı 14.gun 7.40 çıktı doktor ilaçları bırak dedi bıraktım ama çok pişmanım biraktigima

Bende bugün pozitifi gördüm kızlar ins sonuna kadar olumlu devam eder☺️ ilkinde negatifi gördüğümde çok uzulmustum ama vazgeçmemek gerekiyor negatif sonuç alan arkadaşlar da pes etmek yok ins hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ins🙏☺️

Ben 8. Gün test verdim 0,1 çıktı beklemeli miyim? Doktorum 2 gün daha devam et dedi, yarın son kez kan vercem :(
Ben 7. gun vermiştim cok erken olduğunu bile bile, 5 ten küçük cikmisti sonuç, deger yazmıyordu , hastaneyi arayip sorduğumda negatif demislerdi , benim 3. gun embriyosu taze transferdi. İnşallah bebeğiniz sımsıkı size tutulmuştur🤲🤲

Merhaba benim de aynı sıkıntılarım var doktorum bol bol su yürüyüş lifli gıdalar tüketmemi önerdi duphalac şurup da yazdı ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım 5 nisanda hayırlısı olsun
Şimdiden hayırlı olsun, dilerim güzel sonuçlar alırız, beraber beklicez sizinle inşallah. Çok teşekkür ederim, bir kaç gündür kayısı yiyorum her sabah 2-3 tane suda yumuşatıp, iyi geliyor hakikaten

Ben 7. gun vermiştim cok erken olduğunu bile bile, 5 ten küçük cikmisti sonuç, deger yazmıyordu , hastaneyi arayip sorduğumda negatif demislerdi , benim 3. gun embriyosu taze transferdi. İnşallah bebeğiniz sımsıkı size tutulmuştur🤲🤲
Sonra ne oldu peki? İçimden geçen hala benimle oldukları, 3. Gün embriyosu olduğu için kendimi 12. Güne şartlamıştım, doktor 10. Günden sonra gerek yok dedi:(
8 de negatif görmek mahvetti beni, bu gün kontrolsüzce ağladım, dua ettim bir mucize olsun diye. Keşke hiç yapmasaydım o testi.

Back