• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Şöyle ki ben pkos değilim yumurta rezervim de iyi ama benim yumurtalar da iğnesiz büyümüyo.Her iki durumda da iğne kullanmamız gerekiyo.Pkos da normale daha küçük oluyo sadece ama çözülemeyecek bi durum değil.Pkos olupda hamile kalan çok insan duyduk yani.Önemli olan doktorunuz deneyimli olmasi bu konuda
İnşallah amin canım. Yarın ilk feda tüp bebek için görüşmeye gideceğim. Kendiliğinden olacağı yok. Bekle bekle zaman kaybı. İnşallah tüp bebek ile. Son umudum

Canim adetin 2. günü doktora kontrole gidiyorsun , ignelerine her gün devam ediyorsun doktorun söylediği dozda fakat her gün doktora gitmiyorsun , belirli araliklarla doktorun seni kontrole cagiriyor , yumurtalarinin durumunq bakıyor, ona göre do, ayarlamasi yapiyor , ben 28 subatta regli olmuştum, 16 martta yumurtalarim toplantı, bu sürede 5 kez gittim kontrole.
2 hafta içinde 5 kez gidilmiş. haftada ikiye denk geliyor nerdeyse. hastane arasında yok durumu fazla benimde onun için merak ettim

Bende aynı problemi yaşadım, ikinmayin ve daha lifli içerikli ve sebze ağırlıklı beslenin deniyor. Ben sabahları 1 adet kuru kayısı yedim iyi geliyordu ama doktor duphalac diye bir şurup verdi uzun süreli şikayetiniz devam ediyorsa doktorunuza danışarak sizede yazmasını isteyebilirsiniz. 1 ölçek bende içtim. Geçmiş olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Çok teşekkür ederim, inşallah herkesin de benim de bu son olur, güzel sonuçlar alırız🙏🏼 Bana da verdi dupahalac, kayısı falan da yiyorum ama sanırım stresle birlikte iyice sıkıntı Yaşar oldum.

Amin canım seninde değerlerin katlanacak ve güzel bir hamilelik gecireceksin bende bütün kalbimle inanıyorum buna 🙏🏻 kesesini kalp atışlari heyecanlarını da yakında duyacaksın dualarım seninle. Güzel içten sözlerin içinde teşekkür ederim Allah'ım sesini duysun hamilelerin duası kabul olur derler şuanda benide gecirirsen çok mutlu olurum. Dikkat et kendini yorma stresten uzak kal bu süreçte sevgilerimle.. 🤍
Sonucun maalesef megatf oldu değerim bugün 7.40 a düştü doktor ilaçları bırak adetin ikinci günü gel dedi. Embriyolar iyiydi neden olmadığına bakacaz dedi gene nasip olmadı😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Ben gene ikinci defa hayal kırıklığına uğradım kizlar değerim 20.63 ten 7.40a düştü doktorum ilaçları bırak adetin ikinci günü gel detaylı görüşmemiz lazım dedi.napacam bilemiyorum.haber bekleyen test sonucu bekleyen değerin artmasını bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah benim olmadı sizlere Rabbim nasip etsin inşallah 🙏😭😭

Ben gene ikinci defa hayal kırıklığına uğradım kizlar değerim 20.63 ten 7.40a düştü doktorum ilaçları bırak adetin ikinci günü gel detaylı görüşmemiz lazım dedi.napacam bilemiyorum.haber bekleyen test sonucu bekleyen değerin artmasını bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah benim olmadı sizlere Rabbim nasip etsin inşallah 🙏😭😭
😥

Hayırlısı olsun lütfen umut kesmeyin evet çok zor ama Yüce Allah’ın bir bildiği vardır elbet. Çok daha güzeli olacak inşallah. Kaçıncı gündeydiniz?

Ne kadar üzüldüğünü biliyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama toparla önüne bak arkanda bırak olumsuzlukları zamanı değilmiş daha güzeli olacak demekki de. Bak çok iyi gelicek :) düşünsene bir kaç gün önce ağlıyordum bugün adet oldum yeni transfer nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Hayat böyledir güzel olan sonunda seni bulacak meleğin gelicek sana inanıyorum 🙏🏻

Hayırlısı olsun lütfen umut kesmeyin evet çok zor ama Yüce Allah’ın bir bildiği vardır elbet. Çok daha güzeli olacak inşallah. Kaçıncı gündeydiniz?
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 14.gundeydim bugün değerim baya dusmus.bundan sonrasında arastirirlar inşallah artık ama şuan gerçekten çok kötüyüm☹️

Ne kadar üzüldüğünü biliyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama toparla önüne bak arkanda bırak olumsuzlukları zamanı değilmiş daha güzeli olacak demekki de. Bak çok iyi gelicek :) düşünsene bir kaç gün önce ağlıyordum bugün adet oldum yeni transfer nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Hayat böyledir güzel olan sonunda seni bulacak meleğin gelicek sana inanıyorum 🙏🏻
İnşallah canm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin yolumuzu kolay eylesin.heralde bende adet olana kadar böyle bitik kalırım adet olunca gel dedi doktor nasip değilmiş kurban oldgm rabbim hepimize nasip etsin anneliği inşallah.ama şuan dünyam kararmış gibi düşen değeri görünce şok oldum zaten neye uğradığını şaşırdı😭

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 14.gundeydim bugün değerim baya dusmus.bundan sonrasında arastirirlar inşallah artık ama şuan gerçekten çok kötüyüm☹️
Tabi ki bu duyguları hissedeceksiniz ağlayın bağırın ama iyi olmak için gereken bi süreç zaten, geçecek yanlız değilsiniz Alkah yar ve yardımızcımız olsun yanınızdayız ve sarılıyorum ben size kocaman

Herkese hayırlı günler arkadaşlar bende bu ay 2.transferimi oldum ilkinde sonucun 0 çıktı hiç oluşmadı hamilelik bugünde 2. Transferinin 9.günü dayanamadım test verdim 92 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar test istedi. Ne kadar zor süreçler insan ne hissedecegini bile bilmiyor ins hepimizin hayalleri gerçekleşir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız ☺️

Er yada geç Allah güzel yazılar yazar inşallah demekki henüz zamanı gelmemiş daha 😐

İnşallah canm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin yolumuzu kolay eylesin.heralde bende adet olana kadar böyle bitik kalırım adet olunca gel dedi doktor nasip değilmiş kurban oldgm rabbim hepimize nasip etsin anneliği inşallah.ama şuan dünyam kararmış gibi düşen değeri görünce şok oldum zaten neye uğradığını şaşırdı😭
Ne olur üzülmeyin, vardır bir hayır bu işte de ya da daha zamanı vardır.. biliyorum bu cümleleri duymak bile insanın canını sıkıyor bazen ama sizi çok iyi anlıyorum, ben de inanıyorum bunca emeğin bunca sabrın elbet mükafatı olacak 🙏🏼 Dualarım sizinle..

Tabi ki bu duyguları hissedeceksiniz ağlayın bağırın ama iyi olmak için gereken bi süreç zaten, geçecek yanlız değilsiniz Alkah yar ve yardımızcımız olsun yanınızdayız ve sarılıyorum ben size kocaman
Allah razı olsun çok sağolun rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin bunun ardındaki Hayri göstersin bana ve benim gibi arkadaşlara insallah

Ne olur üzülmeyin, vardır bir hayır bu işte de ya da daha zamanı vardır.. biliyorum bu cümleleri duymak bile insanın canını sıkıyor bazen ama sizi çok iyi anlıyorum, ben de inanıyorum bunca emeğin bunca sabrın elbet mükafatı olacak 🙏🏼 Dualarım sizinle..
Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur hakkımda hakkimizda rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin

Ruzgarruya Ruzgarruya merhabalar bende Diyarbakır Memorial da tedavi görüyorum şimdi yumurtalarım toplandı ikinci adetimi bekliyorum . Doktorunuz kimdi acaba ?

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bende ocak ayinda dusuk yasadim degerlerim dusmeye baslayinca dunyam basima yikildi rabbim nasip etmedi bak cuma gunu 2. Transferimi olacGim rabbim hayirli vakitte hayirlsiini sagliklisini verir insallah kendini uzme olurmu 🙏

Back