Çok geçmiş olsun cnm. Çok uzuldum.Ben gene ikinci defa hayal kırıklığına uğradım kizlar değerim 20.63 ten 7.40a düştü doktorum ilaçları bırak adetin ikinci günü gel detaylı görüşmemiz lazım dedi.napacam bilemiyorum.haber bekleyen test sonucu bekleyen değerin artmasını bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah benim olmadı sizlere Rabbim nasip etsin inşallah
Karışık duygular çok normal ben de o ana kadar moda girememiştim, transferde heyecan vardı sonra huzur geldi. Güzelce atlatırsınız inşallah
Merhaba benim de aynı sıkıntılarım var doktorum bol bol su yürüyüş lifli gıdalar tüketmemi önerdi duphalac şurup da yazdı ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım 5 nisanda hayırlısı olsunMerhaba kızlar, benim de 4 nisanda transferim var, şuan rahim kalınlığı 11mm. 5 aa 2 tane embriyo transferim olacak nasipse. Bugün itibariyle de göbekten prolutex yapmaya başladım. Bu hazırlık aşamasında ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yaşayan var ? Varsa çözümünüz nedir ? Bizim bu 4. Tedavimiz ve üst üste olduğu için progestan iğnelerden dolayı bir türlü normale dönemedimtransfer öncesi de bu durum bende iyice stres yaratmaya başladı.
Kizlar bugün transferimin 12. günü pozitifi gördüm çok şükür, degerim 68 , pazartesi günü tekrar tahlil istedi doktorum.Merhaba , dün ikk transferim yapildi, 3 yumurta toplandı carsamba günü, dün de taze 3.gun embriyosu transfer edildi , tek embriyo transferi ettirdim ben de
Canim bugün pozitifi gördüm cok şükür.Guzel sonuclarini bekliyoruz canimmmm
Uğur hoca benim doktorum.insallah güzel haberler alırsınız tedaviniz başarılı olur.sizin doktor kimRuzgarruya merhabalar bende Diyarbakır Memorial da tedavi görüyorum şimdi yumurtalarım toplandı ikinci adetimi bekliyorum . Doktorunuz kimdi acaba ?
Teşekkür ederim Allah razı olsun bende çok ama çok çok üzgünüm malesef inşallah nurdan güzel haberleri vermekte nasip olurÇok geçmiş olsun cnm. Çok uzuldum.
İnşallah güzelce tutunsun sizeYarin transferim var kizlar çok heycanliyimbana dua edermisiniz
Bahçeciye gittim canım bizden testler istediler. Testleri yaptırıp regle olduğum Aman tekrar gideceğimOlur inşallah inanın yeter kihangi hastane
Merhaba kaçıncı gün test yaptırdınız kaç çıktı doktor ne dedi nasıl emin oldunuz?Teşekkür ederim Allah razı olsun bende çok ama çok çok üzgünüm malesef inşallah nurdan güzel haberleri vermekte nasip olur
Ben 8. Gün test verdim 0,1 çıktı beklemeli miyim? Doktorum 2 gün daha devam et dedi, yarın son kez kan vercemKizlar bugün transferimin 12. günü pozitifi gördüm çok şükür, degerim 68 , pazartesi günü tekrar tahlil istedi doktorum.
Rabbim dileyen isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah
Guzel haberler bekleris .İnşallah güzelce tutunsun size
12. Gün yaptım 20.63 çıktı 14.gun 7.40 çıktı doktor ilaçları bırak dedi bıraktım ama çok pişmanım biraktigimaMerhaba kaçıncı gün test yaptırdınız kaç çıktı doktor ne dedi nasıl emin oldunuz?
Neden acaba detay verirseniz çok sevinirim, bende12.güne kadar beklemek istiyorum aslında.12. Gün yaptım 20.63 çıktı 14.gun 7.40 çıktı doktor ilaçları bırak dedi bıraktım ama çok pişmanım biraktigima
Ben 7. gun vermiştim cok erken olduğunu bile bile, 5 ten küçük cikmisti sonuç, deger yazmıyordu , hastaneyi arayip sorduğumda negatif demislerdi , benim 3. gun embriyosu taze transferdi. İnşallah bebeğiniz sımsıkı size tutulmuşturBen 8. Gün test verdim 0,1 çıktı beklemeli miyim? Doktorum 2 gün daha devam et dedi, yarın son kez kan vercem
Şimdiden hayırlı olsun, dilerim güzel sonuçlar alırız, beraber beklicez sizinle inşallah. Çok teşekkür ederim, bir kaç gündür kayısı yiyorum her sabah 2-3 tane suda yumuşatıp, iyi geliyor hakikatenMerhaba benim de aynı sıkıntılarım var doktorum bol bol su yürüyüş lifli gıdalar tüketmemi önerdi duphalac şurup da yazdı ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım 5 nisanda hayırlısı olsun
Sonra ne oldu peki? İçimden geçen hala benimle oldukları, 3. Gün embriyosu olduğu için kendimi 12. Güne şartlamıştım, doktor 10. Günden sonra gerek yok dediBen 7. gun vermiştim cok erken olduğunu bile bile, 5 ten küçük cikmisti sonuç, deger yazmıyordu , hastaneyi arayip sorduğumda negatif demislerdi , benim 3. gun embriyosu taze transferdi. İnşallah bebeğiniz sımsıkı size tutulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?